Hayırlısı olsun attreentre...Benimkinin de belirli bir planı yok gibi hissediyorum..yada kişilik özelliği nedeniyle(farklı biri) hep yuvarlak konuşuyor gibi hissediyorum yada kuruntu..abisi de bekarmış,ona kız bakacaklarmış,ben ''kendimi öne sürdüm,ben yalnızım diye'' dedi,abisi ailesinin yanındaymış..Bu atağı , bir artı..emekli babası kendinin de birikmiş parası yok,nasıl evlendirecekler seni dedim,kiraz bahçeleri varmış..Benim eşyalarım var,gerisini de sen alırsın dedim,maaşımla taksit halinde öderim dedi..(maaşı 800tl)...ailesi bir düğünü yapacak yani,birşey demedim daha fazla...Bu erkek ailesi neden işi ucuza kapatmaya çalışır,gelinin üstüne yıkmaya çalışır....Ben 3 kuruşu yanyana koyacam diye canım çıkıyor...(eski evliliğim böyle olmuştu)..Hem evlenmeyi düşünüyorlar hem de beşparasız karşısına çıkıyorlar insanın karşısına;bizden fedakarlık bekliyorlar..maaşın anladık düşük ,kabul ettim zaten,hiç değilse başta yapman gerekenleri tam yap.....ne bileyim belki d ekuruntu yapıyorum...
zamana bıraktım....Benimki hakkında da birşeyler söylermisin?
Valla benim ki de öyle od yok ocak yok ama aşk çok :)
Yerinde olsam böyle bir evliliği düşünmezdim, ayda 800 TL alan bir adamın gücü bellidir. Ailesini falan katmıyorum hesaba yarın öbür gün başbaşa kalacaksınız. Tut ki bir çocuk yapıp kendin büyütmek istedin, nasıl olacak, neyle yaşayacaksınız. Bu görüşümü bir çok insan maddiyatçılık olarak nitelendiriyor ama insanın evini geçindirecek gücü olmalı. Maalesef ki iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Fedakarlık karşılıklıdır, onlar ortaya bir şey koyar sen de eksiğini tamamlarsın ama senin ki de benim kide bu işi üstümüze yıkmaya çalışanlardan. Hani nerdeyse oğlumuzu alıyorsun üstüne çeyiz yap diyecekler, töbe töbe yaa

Hal böyle olunca iyi şeyler düşünemiyorum, başka bahara artık