Hayatımda ilk defa gerçekten tükendiğimi hissediyorum

Mutlulukmu

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
103
45
18
36
Merhaba,
Buraya yeni üye oldum yazma amacım konuşacak kimsem yok ve gerçekten tükenmek neymiş çok kötü yaşıyorum bu hissi.
6 yıldır evliyim ilk başta eşimin ailesi karşı çıktı karşı çıkma sebebi eşim bir süre kimseyle evlenmesin o süre içinde onlara ikinci ev araba vs. Sebeplerden karşı çıktılar evlilik olmasın diye bizi ayırmak için sürekli bni herkse kötü gösterdiler oğullarına buyu yapıp evlenmişim kandırmışım parası için evlenmişim oysa eşimi tanıdığımda okuldan yeni mezun asgari ücret çalışan biriydi bnde çalışıyordum düğün sürecinde çokmyıprattılar ve evlendik

Altı yıl geçti bu süre içinde zoraki gidiyordum ama gittiğimde sürekli canım sıkılıyor geri geliyordum sürekli işte biz istemedik evlendiniz vs. Konularla ufak ufak laf sokmalar olunca evimde de huzurm kalmadı eşimi çok seviyordum bırakamadım inanın yemin ederim yazamyrm anlatamıyorum o yuzden detayları bile yazamıyorum dedikleri lafı hareketleri çünkü şuan dizleirmn üstüne düştüğümü hissedyrm

Geldik bugune 9 aylık oğlum var Bn bayramda gittiğimde k.b oğluma dedi sn buyuduğunde kötü insan olacaksın bize laf sayacaksın bnde dayanamadım ilk defa cevap verdim neden öyle dyrsn ddidm o daha iki aylık melek( gittiğim zaman iki aylıktı) nasıl ona öyle temenni de bulunursun kv. İle geçiştirdiler sustum ya sabır dedim iki gun sonra bana geldiler diğer torununa diyor sedef Muhammed falan boş gerçek olan sensin Bn durup kaldım yazıklar olsun dedim içimden ama tamamen bittiler kafamda derken dayanamadım görümcemr yazdım baban bunları dedi Bn çok kırıldım ne olursa olsun bnö oğluma laf sayamaz o daha kaç aylık onun ne kötülüğünü gördü de yaka çırpıyor bni mi deniyor kavga etmek için
Görümce olacak köpek kendi kulaklarıyla duydugu lafı inkar etti sn yalan söylüyorsun Bn bunlarla mesafe koydum gidip gelmedim

Aradan bir ay geçti diğer görümcem aradı açtım tlfnu an vatsaba yazmışsın adalet yerini bulur diye bizim kardeşimiz öldü sn onun için yazdın demi diye bni arayıp hesap soruyor
Birincisi Bn o kadar kötü bir insan değilim el değil sevdiğim adamın kardeşi için bunu düşünp yazayım
İkincisi asla öle bşy yazmadım diyelim yazıldı siz nasıl onu kendinize böylece bşy için yazıldığını düşünerek bir insana hesap sorarsnz kendimi kimseye anlatamadım haykırdım ama karşımdaki insanlar kalpleri kadar duydular bni
Bu laftan sonra tamamen bitirdim

Ta ki pazar gününe kadar görümcem o güne kadar devamlı huzursuz etti gitmyrm diye sürekli aradı mesaj çekti hakaretler suçlamalar oğlulaırnı kandırıp buyu yapıp evlendim hzıurlarını bozmuşum beynim yandı artık pazar günü kaynanam evime geldi oğlunun yanında herşeyi inkar etti dedikleri her lafı bna hakaretlerini ağladı sonuç olarak eşim bni sildi

Kaynanam allah rızası için anne diye sesimi etmedim sustum dinledim ama tükenmiştim halim yoktu itiraz edeyim yine oğlunun evi diye kalktı ymeke yaptım çayını yaptım oğluyla oturup yesin bnm boynumda oğlunun evinde aç gitti vebali olmasın diye

Kaynanam gittikten sonra eşime dedim annen baban lütfen git görüş neden bunu yapyrsn sn gitmediğin için bnden biliyorlar bana dsdi snde geleceksin Bn o kadar hakaretten sonra asla gelemem çünkü yine sıkıntı çıkacak böylesi daha iyi Bn aranızda olmayayım zaten onlarda bna diyor biz sni istemyrz
Eşim sabah kalktı boşanma savası açacağını söyledi babamı aradı gelin götürün bitti diye annem babam ağlıyor Bnm gözyaşlarım oğlumun üstüne akıyor üç günde iki kilo verdim hiç uyumadım sürekli ağladım çektiğim zulme
Şimdi çok kötüyüm ailem bna dyr sna ne hakaret etseler git görüş eşim aynı şeyi diyor sonuç olarak destek olacak kimsem kalmadı kimseyle görüşmüyorum evde elim kalkmıyor oğluma bakayım yıllarca çalıştım ev aldım borç ödedşn şimdi bna evde hakkım olmadığını söylüyorlar emeğimi yedirmediler bna huzur vermediler şimdi aynı evde iki yabancıyız sevdiğim adam benm üzülmeme göz yumdu şimdi ev arıyor gitmek için bnde sınavlara hazırlanıp tekrar işe başlayıp oğlumu alıp gidecegm çok yoruldum artık ailesi yuzunden gitmiyor bu evlilik sonu kötü bitmeden en doğrusunu bizim için çok üzgünüm ne ana ne baba ne kardeş kşmse yok yanımda ağlıyorum kimse anlamıyor şuan daha fazla yazamıyorum çok kötü oldum

Çok ağır şeyler yaşamış ve buna rağmen yuvanızın arkanızda durmuşsunuz. Yaşadıklarına eşiniz neden olmuş susturamamış ailesini bi de üstüne ağır gelmiş ve sizi gözden çıkarmış.
Bunca yaşadıklarınız karşısında maddi ve manevi tüm haklarınızı arayıp yolunuza bakın.
Pişman olup dönse bile bunca zaman düzeltilemeyen bir evliliği devam ettirmenin anlamı yok.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Siz çocuğunuz ve kendiniz için ayakta durmayı başarabilicek güçtesiniz bunca şeye sabretmeniz bunjn göstergesi. Umarım mutlu olursunuz bundan sonrasında.

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.Eşin ailenin olası tavrını bildiği için blöf yapıyor bence.Seni gitmeye mecbur etmek amacı.

Sen tamam boşanalım desen inanamaz.Şu durumda boşansan zaten çok zor.Allah içlerine insaf versin .Kendi işlerinden doğrulup sana vakit ayıramazlar inşallah

Hep onu dedim allahım sen onlara dert ver bni unutsnlar o kadar zoruma gidiyor ki herşey eşimn evdeki tavrı saatlerce ağlasam içim soğumaz

O kadar güzel destekler ki bu yazılanlar emek verdiğim aile dediğim insalar bna bu kadar sahip çıkmadı hak vermedi hıçkıra hıçkıra ağlamak yetmiyor Bn ağladığımda oğlum oyun sanıyor karşımda bna kahkaha atıyor içim yanıyor çok kötüyüm

Bu bir süreç ve zor geçicek ama atlatıcaksınız ve umarım iyiki dediğiniz günler de gelicek.

Allah disinda kimsenin onunde egilme!Kimse kimsenin kulu olmaya zulumlerini cekmeye gelmedi bu dunyaya,Allah karsisinda herkez esit,kimsenin kimseye ustunlugu yok,bosanmak mi istiyor bosasin,ac aciktami kalicaksin?Annenle babana da yaziklar olsun,onlara dusen evladinin zor zamaninda dag gibi yaninda durmakti,ele kole ol demek degildi.Calisan bir kadinmissin,hakkin olan ne varsa soke soke al,sakin sessiz kalma,yat kalk Allaha dua et icindeki sikintilari alsin,islerini kolaylastirsin.Sana verebilecegim tavsiyem sakin sinme,karsilarinda dik dur,bitanonce de calismaya tekrar basla

Anltmak istediğim o kadar şey var ki kırgınlıklarım haksızlıklar kimse kşmse yanımda değil Bn haykırdıkça hasta diyorlar tedavi gerek diyorlar Bn oğluma mutsuz bir annemi veeecktm

Ay bu insanlar bu dünyada bu kadar kötülüğü yapıp, öldükten sonra kendilerini hangi mezar hangi hesap bekliyor hiç düşünmrzler mi acaba!?
Hayır yani bir de istemedikleri insanın neden gelip gitmesini istiyorlar anlayamıyorum. İçlerinde zehir birikmiş, atamamışlar zağar. Çirkef insanlar.

@mutlulukmu konu sahibi, güçlü olun lütfen, Önce kendiniz sonra evladınız için. Yalnız olduğunuzu düşünmeyin,kimse yoksa Allah var unutmayın. Ve emin olun yaptıkları yanlarına kalmayacaktır, adalet yerini bulur.

Bu insanlar namaz kılıyor vicdanları nasıl rahat uyuyorlar bilmyrm ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hissedyrm iş bulmak ev tutmak çocuk çok küçük hem çalışıp bakmak nasıl olck bugun bile olmasa bıgun bu evlilik bitecek çünkü evliliği iki kişi yaşamıyoruz onlarla birlikte gidiyor

Ne diyeyim, adam diyecek adam yok evinizde. Anne baba diyecek insan yok ailenizde. Kayınvalide, kayınpeder, görümce zaten yuva yıkacağım diye göbeklerini çatlatmışlar. Bunların hepsini toplasan 1 insan etmez.

Ağlayıp vahlanmayın. Mis gibi işiniz var. En büyük güvenceniz bu. Hiç kimseye sırtınızı yaslama ihtiyacı hissetmeyin. Hepsi gönül yorgunluğu bırakmış size. Boşayın adamı, alın nafakayı, mal paylaşımını yapın. Silin hepsini. Allah rızası için hiçbirini affetmeyin.

Kimse anasını babasını silemez ama kurduğu yuvaya , eşine , çocuğuna da sahip çıkmak koruyup kollamak zorunda !
Belki de hissettiğin sevgi değil , insan kendisini hiçe sayan bir adama hala sevgi besleyebilir mi ? Büyük ihtimal bağımlılık sendeki ..
sınavına çalış, atan bir yere , mutlu olmayı hakettiğini her defasında hatırlat kendine

Ayaga kalkmayı bekliyorum en buyuk üzüntüm işi bıraktım çocuga bakmak için şimdi sınavlara çalışmaya başlayscgm iş bulup oğlumu alıp gidecegm bu şehirden

Canım bir erkek ailesi için yuva dağıtıyorsa malesef ki değişmiyor benim eşimde öyle iki kere nikâhımızı bozacak boşanma kelimesini ağzına aldı eski konuların var.. Şuan bizim nikâhımızda iki talâk hakkımız gitti bir sefer daha ayni hatayi yaparsa malesef ki dönüşü olmayacak.. Çünkü nikahsız yasayacak deilim.. Benimde 2 tane 4 yaşına girecek ve 5 aylık meleğim var.. Onları alıp gideceğim kaybeden o olacak bakalım çok sevdiği ailesi kaybettiklerinin yerini doldurabilecek mi

Diliyorumki allahin adaleti biran once hepsini bulur.
Nasil insan bunlar.
Aileniz durum ciddiyetini kavrayamamis olabilirmi??
Farkındalar ama tek bıraktılar onları sildim görüşmüyorum nasıl anne babasınız bna sahip çıkmadınız dedm her koşulda ev kal ne demek Bn ölüyorum mutsuzum altı yıl oldu olmuyor olmuyor anlık sinirle öleyim o zamsnzaman arkamdan neler diyecksnz

Aynrn dolduracak mı Bn olmadan mutlu olsun onlarla mutlu olsun ki asla annesi babası sahip çıkmamış ona sadece huzurumu bozmak için uğrastılar

Aynrn dolduracak mı Bn olmadan mutlu olsun onlarla mutlu olsun ki asla annesi babası sahip çıkmamış ona sadece huzurumu bozmak için uğrastılar

asla ona muhtaç deilim bakarim yavrularıma ailemde arkamda iste tek dusuncem çocuklarımın psikolojisi.. Yoksa maddi anlamda hiç birşey gözüme gelmiyor.. Ama tek bildiğim bir kez daha ağzına öyle bir kelime alırsa herşey bitecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…