Hayatimdan cık dedi!

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Merhaba az çok konumu bilenler vardır cimri eşe sahip olmam .en son aileler aracılığıyla barışmıştık cocuk için. 2 aydır düzelme vardı eşimde kızımın ihtiyaçlarını almaya başladı
Bana sevgilier gününde 600 meblalik bir hediye aldı ben ona 200 tl lik almıştım nasıl oldu ise o an onu oldu şaşırdım. Beğen birsey dedi ısrarla mağazada. Kendide birseyler aldi sonra morali bozuldu tabi. Hesap yüksek gelince suratı asıldı resmen .sonra karnım acıktı birseyler yiyelim mi dedim o da tutar şimdi 200 ucyuz dedi.ben de ben öderim dedim ödedim. Robot süpürge almıyordu eşim biliyorsunuz kendim aldım.cok üst bir model alamadım o hep karşı idi almama zaten .aldım bu sefer de iade et dedi harita bile çizmiyor dedi ben de param buna yetti dedim üzerine katsa idin daha iyisini alırdım dedim .onun maaşı benim iki katım kiralarda ona geliyor .Her neyse eşim bu yaz mesleğini bırakacak iş kuracak. Ortak aldığımız evi satacak. Ama akşam daha ufak tartışma oldu boşanalim çık git dedi hayatimdan. Ben de dedim sen bunu diyorsan o evi saptırmak sattirmam is de kurma dedim öyle yarı yolda bırakacaksın dedim .cocukla ne olacak halimiz dedim .e çocuğu bana ver dedi .Ben çocuğa bakamam demiyorum ki hakkım olanı almak istiyorum kızımla iyi bir hayat sürmek için. O da vermemek için uğraşıyor. Yani rengini belli etti .yaza kadar iyi geçinse ev satılmış olacaktı çoktan. Bosanalim dese öylece kalacaktım ortada .Yani sorun şu ki herzaman kıçımın üstüne oturdum kolay kolay ayrılık lafını dile getirmedim ama hep dedi
Dün anladım ki asla beni kaybetme korkusu olmayan bir adammış

Gerçekten her kavgada size kapıyı gösteren bu cimri adamla evli kalmak sizi mutlu mu edecek? En mantıklısı tabiki boşanmak. Onu da kendi isteğinizle yapın bari, birileri size kapıyı göstermeden.

Evlilikte ortak alınan ev varsa boşandıktan sonra bölünür zaten. Evi satıp bu adama iş kursaydınız 2 ay sonra sizi boşardı. Sonra ne ev ne para.

Adam parayı deli gibi seviyor ama evliliğinden de olmamak için bir süre olmadığı biri gibi davranmak zorunda kalmış, ama bakmış ki bu evliliğin astarı yüzünden pahalıya gelecek, kararını vermiş. Eski kanaatkar Hasf olursan evlilik bitmez. Böyle herifleri sonuna kadar çekmeye gönüllü olursanız böyle de sizin ona demeniz gereken şeyleri onlar size der, sizin yerinize onlar adliyeye gider. Kolunuzdan çeke çeke de götürürler, şekil A da olduğu gibi şaşar kalırsınız.

Ne kadar rahat yazıyorsunuz, işi bırakıp ortak aldığımız evi satacak diye.
Sizin rızanizi aldı mı evi satma konusunda? Hiç sanmıyorum. Fikrinizi bile merak etmemistir.
Bu adam sizi kandırıp istediğini yapar, sonra da açar boşanma davasını sizde, öyle k.ıcınızın üstüne oturur izlersiniz.

Ne bileyim hani gereksiz gelmiştir robot süpürge anlarım da insan yemeye içmeye bile böyle tavır yapıyorsa, bence şimdiye kadar evli kalmanız bile hata. İnsan karısının çocuğunun boğazından geçecek yemeği bile hesaplar mı, o kadardır bu kadardır diye. O ortak evi elinizden çıkarmayın. Kök söktürün şuna, boşayın.

evi sakın sattırmayın.bu adam eş olamamış size.hem çalışıyorsunuz hem de ekonomik şiddet görüyorsunuz.maddiyatınız yetmeyen şeylerde istemiyorsunuz ayrıca.

Yani es senin ama anlattigin gibiyse boyle kisiler bugununu 1 ay oncesinden planlar.
Evi satmasi,is kurmasi,seni birakacak olmasi..Bence bunlarin hepsi uzun zaman once planlanmis.
Zamani geldiginde de kucuk kucuk uygulamaya gecirilmis.
Duygusal olgunluk evresi diyoruz.Seni hazirliyor,bezdirmek istiyor.Yeterli duygusal cokuntu gerceklestiginde de pes edip gidecegini dusnuyor.Cok seytani bir plan.
Dikkat et derim.
Tabi buna bana yansiyan,belki de ben yaniliyorum.

çalışmayan kadına bile ihtiyaç artık robot süpürge.ev işleri çocuğun eğitimi dış işler gayet zor.çalışan kadın neden kendi işini hafifletmesin? eşiniz size değer verse kendi gidip alırdı.böyle adamlar eve kadın alınmasını da istemezler temizlik için.konu sahibi hem dışarda ezilecek hem de evde.rest çeksin valla inceldiği yerden kopsun

Valla yarın şöyle cilveli, fettan, dişli bir kadına kendini kaptıracak bu herif, neler neler serecek önüne, konu sahibi de aynı şu an olduğu gibi şaşıp şaşıp kalacak. Şimdi yol yakınken, ev ve yüklü bir iştirak nafakası ile kurtulmaya baksın, yoksa bu adam bunu emer tüketir, gider basar paraları Leyla'ya.

Valla ben aldım. Alınması büyük kolaylık, ben kardeşime bile dedim ki karına robot süpürge al. Hani elle tutulur bir yer yakalamaya çalıştım, genelde ilk bir tepki gösteriyorlar evde gezince ne oluyor diye, süpürgen var diye; erkekleri bilirsin. Ama maaş var, herkes çalışıyor, ek gelir var; yemeye içmeye bile bu kadar caz yapıyorsa gebertirim ben o adamı.

en az 2 ev var anladığım kadarıyla.2 maaş da var eş fazla fazla kazanıyormuş ayrıca.daha neyin derdinde bu adam?süpürgeye böyle karışan adam bu kadın kuaföre falan gitmeye kalksa neler yapar kimbilir.maaş kartını adamın eline verse bir de hizmetini yapsa sorun falan kalmayacak ama

Katip haklı, karısına çocuğuna yedirmediğini, yarın cilveli bir yosma bulur ona yedirir

Hayir yani kadin sigortali bir işte calismiyorsa Teknolojik nimetlerden faydalanmasi zinhar haram mi ?
k-Supurge istiyorum.
e-Olmaz.
k-niden.
e-sana teknoloji yok,yok sana teknoloji.Sen calismiyorsun !!!
Hey gidi hey :)
yalnız önceki konusunda konu sahibi de çalışmayan kadınlara bile süpürge alınıyor dedi.bile lafı bile ne kadar irrite edici.çalışmayan kadınlardan da ezilen var çalışanlardan da oysa.

Katip haklı, karısına çocuğuna yedirmediğini, yarın cilveli bir yosma bulur ona yedirir
Hayatım hakikaten bir kere bile şaşmaz mı, böyle paraya tapan tipler kadın erkek farketmeden kendileri gibi para imanlı birine kapılıyor, gömleği tumanı kaybediyor.

Hayatım hakikaten bir kere bile şaşmaz mı, böyle paraya tapan tipler kadın erkek farketmeden kendileri gibi para imanlı birine kapılıyor, gömleği tumanı kaybediyor.
şekil A:babammm olacak adam.bugünün parasıyla 2 milyon kaptırdı ama sokağa atıldı gene de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…