Hayatimdan cık dedi!

resmen ev arkadaşı evi bırakıp gitsin diye uğraşan hala ergen geçimsiz bir çocuk gibi davranıyor kocanız
küçük hesaplar yapan insanlardan da oldum olası hiç haz etmemişimdir

yaşadığınız hayata ben buradan üzüldüm siz nasıl hissediyorsunuz tahmin ediyorum ama gerçekten böyle insanları taşıyıp kendinize boşuna yük etmemeli ve hatta bence kangren parmağı kesmelisiniz.

ha ha ha vallahi doğru.cilveli yosma fonu ayırıyorlar adamların çoğu. :KK45:
Ben o cilveli yosmalara yürü aslanım diyorum. Soysun soğana çevirsinler. Konu sahibi çulunu sudan kurtarsın, hakkını alsın da bıraksın ne halt yiyorsa yesin o kocası olacak herif. Yarın donuna kadar yerler inşallah, dımdızlak kapısına dayanır karısının, işte tam o an, öyle bir tekme vuracaksın ki orgazmik olacak.

Gizli gizli parabiriktir bosanma asamasinda hic öyle umduğun nafaka baglanmiyor haberin ola altin vs varsa sen sakla kufur hakaret va konuşma yapma .avukat icinde para lazım anlasmali bosanma olsa bile nafakayi dusuktutacak belli adam cimri kendine yatirim yapp harcama .benim gibi ortada kalirsin 5 parasiz geldim nafaka 500 yeter diyor maasi 11 bin olan adam.yani banada sana nafaka verip rahat hayat yasatmicam diyor istedigm nafakada 2000 tl düşün bu parayla rahat yayasacagimi düşünen adam .cocugun masrafı zaten o kdr ailem olmasa ortada idim birde altinlarima el koydu bu erkklerr nasil cirkef bosanirken anlatamam yasayan bilir

cimri erkeklerin çoğu yeterince sevmiyor ve değer vermiyor karşıdakine. ne cimri denilen erkeklere rastladım sevdiği kadın için bir anda tüm parasını harcamaya razı oluyorlar.
sizin probleminiz eşinizin size dandik bir robot süpürgeyi bile layık görememesi maalesef..

Merhaba az çok konumu bilenler vardır cimri eşe sahip olmam .en son aileler aracılığıyla barışmıştık cocuk için. 2 aydır düzelme vardı eşimde kızımın ihtiyaçlarını almaya başladı
Bana sevgilier gününde 600 meblalik bir hediye aldı ben ona 200 tl lik almıştım nasıl oldu ise o an onu oldu şaşırdım. Beğen birsey dedi ısrarla mağazada. Kendide birseyler aldi sonra morali bozuldu tabi. Hesap yüksek gelince suratı asıldı resmen .sonra karnım acıktı birseyler yiyelim mi dedim o da tutar şimdi 200 ucyuz dedi.ben de ben öderim dedim ödedim. Robot süpürge almıyordu eşim biliyorsunuz kendim aldım.cok üst bir model alamadım o hep karşı idi almama zaten .aldım bu sefer de iade et dedi harita bile çizmiyor dedi ben de param buna yetti dedim üzerine katsa idin daha iyisini alırdım dedim .onun maaşı benim iki katım kiralarda ona geliyor .Her neyse eşim bu yaz mesleğini bırakacak iş kuracak. Ortak aldığımız evi satacak. Ama akşam daha ufak tartışma oldu boşanalim çık git dedi hayatimdan. Ben de dedim sen bunu diyorsan o evi saptırmak sattirmam is de kurma dedim öyle yarı yolda bırakacaksın dedim .cocukla ne olacak halimiz dedim .e çocuğu bana ver dedi .Ben çocuğa bakamam demiyorum ki hakkım olanı almak istiyorum kızımla iyi bir hayat sürmek için. O da vermemek için uğraşıyor. Yani rengini belli etti .yaza kadar iyi geçinse ev satılmış olacaktı çoktan. Bosanalim dese öylece kalacaktım ortada .Yani sorun şu ki herzaman kıçımın üstüne oturdum kolay kolay ayrılık lafını dile getirmedim ama hep dedi
Dün anladım ki asla beni kaybetme korkusu olmayan bir adammış
Evin satıldığı gün sizi boşarsa ne yapacaksınız? Yemeği ben ödedim, süpürgenin üstüne eklesen daha iyisini alırdık falan… ne saçma muhabbetler. Evlilikte böyle muhabbetler olması beni çok rahatsız eder.

Ne bileyim hani gereksiz gelmiştir robot süpürge anlarım da insan yemeye içmeye bile böyle tavır yapıyorsa, bence şimdiye kadar evli kalmanız bile hata. İnsan karısının çocuğunun boğazından geçecek yemeği bile hesaplar mı, o kadardır bu kadardır diye. O ortak evi elinizden çıkarmayın. Kök söktürün şuna, boşayın.
Evet o gün avm de giyim magazasinda çıktık hani dedi sen de 200 tl lik şey alacaktın dedi benimde 600 liralık alma sebebim yani kampanya vardı indirim olacaktı öyle tamamlayalim dedi görevli. O yüzden aldım sonra hesabı ödedi kendi de mont pantolon aldi 1500 tuttu ya dedi param gtti bin beşyüz lira dedi .baktım morali sıfır bende ben sana göndereyim yarısı dedim .yemek parasını da odedm öyle düzeldi. Bir de arkadaşlarımın eşleri de cicek aldi 100 liraya ben sana çok aldım dedi .Ben de böyle diyeceğine keşke hiç almasa idin dedim kendin ısrarla hediye seç dedin dedim

cimri erkeklerin çoğu yeterince sevmiyor ve değer vermiyor karşıdakine. ne cimri denilen erkeklere rastladım sevdiği kadın için bir anda tüm parasını harcamaya razı oluyorlar.
sizin probleminiz eşinizin size dandik bir robot süpürgeyi bile layık görememesi maalesef..
Evet birde aldigimi beğenmiyor. Çalışan bayansin ya hakkediyorsun süpürgeyi diyor .çalışmasam asla almazdı evdeyim ya işim ne süpüreym

yalnız önceki konusunda konu sahibi de çalışmayan kadınlara bile süpürge alınıyor dedi.bile lafı bile ne kadar irrite edici.çalışmayan kadınlardan da ezilen var çalışanlardan da oysa.
Yemin ederim öyle irite etmek için söylemedim .çalışıyorum ona rağmen söz hakkım yok ev işi yapmaya bile vaktim yok .ona rağmen bugüne kdr aldırtmadi bana .

çalışmayan kadına bile ihtiyaç artık robot süpürge.ev işleri çocuğun eğitimi dış işler gayet zor.çalışan kadın neden kendi işini hafifletmesin? eşiniz size değer verse kendi gidip alırdı.böyle adamlar eve kadın alınmasını da istemezler temizlik için.konu sahibi hem dışarda ezilecek hem de evde.rest çeksin valla inceldiği yerden kopsun
Temizlikçi aldirmiyor alırsam da ücretini ben ödüyorum.

Gizli gizli parabiriktir bosanma asamasinda hic öyle umduğun nafaka baglanmiyor haberin ola altin vs varsa sen sakla kufur hakaret va konuşma yapma .avukat icinde para lazım anlasmali bosanma olsa bile nafakayi dusuktutacak belli adam cimri kendine yatirim yapp harcama .benim gibi ortada kalirsin 5 parasiz geldim nafaka 500 yeter diyor maasi 11 bin olan adam.yani banada sana nafaka verip rahat hayat yasatmicam diyor istedigm nafakada 2000 tl düşün bu parayla rahat yayasacagimi düşünen adam .cocugun masrafı zaten o kdr ailem olmasa ortada idim birde altinlarima el koydu bu erkklerr nasil cirkef bosanirken anlatamam yasayan bilir
Onunda maasi 11 bin .Evden yarı hakkını vermemek iicn zaten çocuğu bana ver diyor. Ben diyorum cocukla halimiz ne olacak. Çocuğa ben bakarım diyor.annesine bastıracak. Ben de o göz varmi .biliyorum ne evden hakkımı ne nafaka vermemek için elinden geleni yapacak

Ne bileyim hani gereksiz gelmiştir robot süpürge anlarım da insan yemeye içmeye bile böyle tavır yapıyorsa, bence şimdiye kadar evli kalmanız bile hata. İnsan karısının çocuğunun boğazından geçecek yemeği bile hesaplar mı, o kadardır bu kadardır diye. O ortak evi elinizden çıkarmayın. Kök söktürün şuna, boşayın.
Evet çocuğa skoter aldi binmiyor şu an küçük olduğu için her lafı açıldığında annen aldırdı bunu inat için diyor laf sokuyor .Yani 400 tl mi neydi o da

Merhaba az çok konumu bilenler vardır cimri eşe sahip olmam .en son aileler aracılığıyla barışmıştık cocuk için. 2 aydır düzelme vardı eşimde kızımın ihtiyaçlarını almaya başladı
Bana sevgilier gününde 600 meblalik bir hediye aldı ben ona 200 tl lik almıştım nasıl oldu ise o an onu oldu şaşırdım. Beğen birsey dedi ısrarla mağazada. Kendide birseyler aldi sonra morali bozuldu tabi. Hesap yüksek gelince suratı asıldı resmen .sonra karnım acıktı birseyler yiyelim mi dedim o da tutar şimdi 200 ucyuz dedi.ben de ben öderim dedim ödedim. Robot süpürge almıyordu eşim biliyorsunuz kendim aldım.cok üst bir model alamadım o hep karşı idi almama zaten .aldım bu sefer de iade et dedi harita bile çizmiyor dedi ben de param buna yetti dedim üzerine katsa idin daha iyisini alırdım dedim .onun maaşı benim iki katım kiralarda ona geliyor .Her neyse eşim bu yaz mesleğini bırakacak iş kuracak. Ortak aldığımız evi satacak. Ama akşam daha ufak tartışma oldu boşanalim çık git dedi hayatimdan. Ben de dedim sen bunu diyorsan o evi saptırmak sattirmam is de kurma dedim öyle yarı yolda bırakacaksın dedim .cocukla ne olacak halimiz dedim .e çocuğu bana ver dedi .Ben çocuğa bakamam demiyorum ki hakkım olanı almak istiyorum kızımla iyi bir hayat sürmek için. O da vermemek için uğraşıyor. Yani rengini belli etti .yaza kadar iyi geçinse ev satılmış olacaktı çoktan. Bosanalim dese öylece kalacaktım ortada .Yani sorun şu ki herzaman kıçımın üstüne oturdum kolay kolay ayrılık lafını dile getirmedim ama hep dedi
Size diğer konunuzda da aynı şeyi yazmıştım, yine yazacağım. Avukatla görüşüp evlere , arabaya , ortak hesabınız varsa hesaba şerh koydurun . Dava açıp hakkınızı alın, çocuğunuza da nafaka bağlatıp şutların bu adamı. Yoksa yakında 5 kuruşsun kapı önünde bulacaksınız kendinizi.

yalnız önceki konusunda konu sahibi de çalışmayan kadınlara bile süpürge alınıyor dedi.bile lafı bile ne kadar irrite edici.çalışmayan kadınlardan da ezilen var çalışanlardan da oysa.
Demek ki zihniyetimiz dar olunca dar kafalı erkekleri tercih ediyoruz. Kendim için de diyorum bunu. Belki farkında değiliz bakış açımızin sağlıksız olduğunun

Size tavsiyem boşanin ama iyi bir avukat tutun.

@Hasf kaç kere ayrılık aşamasına geldiniz sonunda yine bu adamla devam ettiniz. Rahatlatıyor mu sizi buraya yazmak ? Yazıyorsunuz ama ortada gerçek bir eylem yok. Neden korkuyorsunuz? Evin yarısını mecburen size vermeli. Nafaka da alacaksınız zaten.
Huzur mu yoksa yıllarca diken üstünde yaşamak mı ?

@Hasf kaç kere ayrılık aşamasına geldiniz sonunda yine bu adamla devam ettiniz. Rahatlatıyor mu sizi buraya yazmak ? Yazıyorsunuz ama ortada gerçek bir eylem yok. Neden korkuyorsunuz? Evin yarısını mecburen size vermeli. Nafaka da alacaksınız zaten.
Huzur mu yoksa yıllarca diken üstünde yaşamak mı ?
Haklısınız 😥

evi satım iş kuracaksa sizde ortak olacaksınız

Yahu bu adamlar sevgiliyken kendini nasıl saklayabiliyor ben de onu anlamıyorum. Cimri adam hep cimridir. Bu huy adamda inme, beyin tümörü, beyinin dejeneratif hastalıkları ya da yeni gelişen bir psikolojik hastalık yoksa sonradan ortaya çıkmaz. Neyse 4 yıl olmuş hatanın üstünden.

Konu sahibi yapılacak şey çok açık ve net. Bugün yarın iyi bir boşanma avukatı arayın. Boşanan arkadaş, tanıdık varsa onlardan öğrenin, yoksa internetten araştırın. Pazartesi de gidin hemen. Size yol çizecek, noterden vekalet çıkartacaksınız ve davayı açacak. Eşinizi o arar, avukat tutmasını söyler, anlaşmalı boşanma için konuşmaya çağırır ve süreç başlar. Avukatla konuşmadan eşinizle muhattap olmayın adam tam bir ekşi sözlük ölücü erkeği gibi. Yok ben neden ödeyeyim, yok kadın ödesin, yok param gideceğine canım gitsin sığlığında bir tip. Şimdi boşanacağım falan derseniz pazartesi erkenden evi birine satış gösterir, hesaptaki parasını boşaltır. O yüzden avukat tedbir koydurmadan bir şey demeyin. Küs gibi davranın gerekirse.

İnşallah bir dahaki konunuz haklarımı aldım, boşandım, kızımla sonunda çok huzurluyuz başlığı olur.

Back
X