Hayatımı mahvetti ve evlendi

esaskedi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
566
202
333
1,5 yıl evli kaldık. Evliliğimizin başından itibaren hiç cinsel hayatımız olmadı. Kaçtı benden hep. Probleminden kaçtı. Çözmek istemedi. Sorunun ne olduğunu anlamamıza izin vermedi. Ben yuvam yıkılmasın diye psikolog psikolog gezdim. Yapmadığım, denemediğim yöntem kalmadı. Başka problemlerimiz de vardı tabii, ama diğerleri daha olası şeylerdi. Zamanla aşılabilirdi belki diğerleri. Benim gitmemi, yuvamızın yıkılmasını istemiyordu güya ama lafta sadece. Bu konuda hiçbir çabası yoktu. Benim iş hayatım bile mahvoldu onun yüzünden. Sevdiğim işimde, sevdiğim işyerinde terfi alamadım sırf evliliğim yüzünden sorun yaşadığım için işime odaklanamadığım için. Ayrılmak zorunda kaldım işimden de bu sorunlardan dolayı.

Bunun yanında, psikolojik şiddet boyutu da vardı işin. Üzerimde baskı kurmaya çalışıyordu her konuda. Cinsellikle ilgili konuda da beni suçluyordu. Benim kendimi eksik hissetmeme, özgüvenimin sarsılmasına sebep oldu. Bu konu hep kafamda büyüdüüü büyüdü. İnsan ister istemez kendini de suçluyor, eksik hissediyor bunu yaşayamayınca bir şekilde.

Üzerinden 3 yıl geçti boşanmamızın. Kendisinden hiçbir haber almamıştım. Hiçbir ortak tanıdığımız, bağımız kalmadı. Ve geçen günlerde bir sosyal paylaşım sitesinde gördüm ismini aratarak. Bakmıyordum napıyor acaba diye. Bu sefer şeytan dürttü, baktım. Evlenmiş. Benim bütün hayatımı mahvetti ama kendisi yeniden yuva kurmuş. Acaba tedavi mi oldu? Yoksa kadın onu öyle mi kabul etti? Yoksa hiç söylemedi mi kadına bu konuyu? Hiçbir şey bilmiyorum. Onu evlenmiş olarak gördüğümde duygusal olarak asla kötü olmadım. O kadar zamanda hiiiç özlemedim bir kere bile onu. Sadece bana yaptıklarından sonra yine de mutlu bir yuva kurmuş olabileceği düşüncesi beni kötü etti. Bana olan "büyük" sevgisi, benimle yaşlanmak isteyişi ona tedavi olma isteği yaratmadı da başka biri olunca mı yaptı bunu? Mutlu olsun diyemiyorum asla. Beddua da etmiyorum. Sadece Allah'a havale ediyorum.

Ben ise hala hayatımı kurmaya çalışıyorum. Mutlu bir yuvam olsun diye çabalıyorum hala. Mutlu olamayacaksam yalnız kalmaya bile razıyım. O mutlu mu yani şimdi bana yaşattıklarından sonra?

Sorunumuz onun iktidarsızlığıydı bu arada.

Son düzenleme:
Ne diyecegimi bilemedim arkadasim, cok zor bi durum icim buruldu Allahim sana da gun yuzu gostersin, mutluluklarin en guzelini yasatsin ve mutlu, huzurlu sevilip sayilacagin bir evlilik nasip etsin

Ne diyecegimi bilemedim arkadasim, cok zor bi durum icim buruldu Allahim sana da gun yuzu gostersin, mutluluklarin en guzelini yasatsin ve mutlu, huzurlu sevilip sayilacagin bir evlilik nasip etsin

Çok teşekkür ederim. İlahi adalet kendini gösterir bir şekilde. Buna inanıyorum.

Çok teşekkür ederim. İlahi adalet kendini gösterir bir şekilde. Buna inanıyorum.
Aynen oyle, Allahin adaletine ben de inaniyorum yarina birakiyor da kimsenin yanina birakmiyor.. İcini ferah tut, hersey guzel olur insallah senin icin ve o adam aklinin ucuna dahi gelmez

Aynen oyle, Allahin adaletine ben de inaniyorum yarina birakiyor da kimsenin yanina birakmiyor.. İcini ferah tut, hersey guzel olur insallah senin icin ve o adam aklinin ucuna dahi gelmez

Aklıma gelmiyor asla. Hiçbir özlemim yok. Hatta kötü zamanları bile hatırlamıyorum neredeyse. O kadar silmişim kafamdan. Bazen soruyorlar tanıdıklar, şöyle yapınca ne diyordu gibi, eski olmuş şeyleri. Onları bile hatırlamakta zorlanıyorum ve bu beni mutlu ediyor. Sadece onun mutluluğu yakalayabileceği düşüncesi kötü etti beni. Bana yaptıklarının üzerine mutlu olabileceği düşüncesi...

Erkeklerin ne kadar kolay tekrar yeni bir hayat kurmaları unutmalari. Halbuki eğlenirken bur sürü vaadlerde bulunurlar hep hayal edersin hersey çok güzel olacak dersin sonra sana öyle bir darbe vururlarki sen hala yaralarını sararken o başkasını mutlu etmekle mesguldur . Allahından bulsun böyleleri ....

Erkekler için bazı şeyleri aşmak daha kolay olabiliyor evet. Boşanan erkekler de kadınlar kadar zorlanmıyor hiçbir şekilde maalesef Türkiye gerçeği.

Gercekten bende merak ettim nasıl evlenmiş sizinle de çözebilirmis demekki sorunu garip.bi mail atıp sorsanız mi acaba ay yok bunu hiç ogrenemezsiniz bizde ogrenemicez

Problem kimdeydi simdi ben anlamadım, kendi sıkıntılı idi, ama sucu sana attı, cehennem azabı yasatıp bosanıp evlendi bu mudur?

Gercekten bende merak ettim nasıl evlenmiş sizinle de çözebilirmis demekki sorunu garip.bi mail atıp sorsanız mi acaba ay yok bunu hiç ogrenemezsiniz bizde ogrenemicez

Asla mail falan atmam. Hiçbir şekilde iletişime geçip muhattap olmam. Çözüp çözemediğini de bilmiyoruz ki zaten. Belki de yeni bir kurbandır o kadın.

enkaz da biz oluyoruz... umarım sen de mutluluğu bulursun hem de daha iyisini..

Ilahi adalet elbet tecelli eder içinizi rahat tutun..

Musmutlu bir ömür diliyorum size

Bosver canım karı mezara erkek pazara derler. Maalesef biz kadinlar çabuk atlatamiyoruz. Sen de artık etrafa bak. Ince ele sık doku. Mutluluk sana çok yakın merak etme. Beddua etme allah ıslah etsin de. Allah bırakmaz yanına. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…