Ne diyecegimi bilemedim arkadasim, cok zor bi durum icim buruldu Allahim sana da gun yuzu gostersin, mutluluklarin en guzelini yasatsin ve mutlu, huzurlu sevilip sayilacagin bir evlilik nasip etsin
Aynen oyle, Allahin adaletine ben de inaniyorum yarina birakiyor da kimsenin yanina birakmiyor.. İcini ferah tut, hersey guzel olur insallah senin icin ve o adam aklinin ucuna dahi gelmezÇok teşekkür ederim. İlahi adalet kendini gösterir bir şekilde. Buna inanıyorum.
Aynen oyle, Allahin adaletine ben de inaniyorum yarina birakiyor da kimsenin yanina birakmiyor.. İcini ferah tut, hersey guzel olur insallah senin icin ve o adam aklinin ucuna dahi gelmez
Allahindan bulsun..
Erkeklerin ne kadar kolay tekrar yeni bir hayat kurmaları unutmalari. Halbuki eğlenirken bur sürü vaadlerde bulunurlar hep hayal edersin hersey çok güzel olacak dersin sonra sana öyle bir darbe vururlarki sen hala yaralarını sararken o başkasını mutlu etmekle mesguldur . Allahından bulsun böyleleri ....
Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Ama bugün ama başka bir gün. Hak yolunu bulur buna inancımızı kaybetmeyelim. Güneşli günler bizi bekliyorÇok teşekkür ederim. İlahi adalet kendini gösterir bir şekilde. Buna inanıyorum.
Problem kimdeydi simdi ben anlamadım, kendi sıkıntılı idi, ama sucu sana attı, cehennem azabı yasatıp bosanıp evlendi bu mudur?
Gercekten bende merak ettim nasıl evlenmiş sizinle de çözebilirmis demekki sorunu garip.bi mail atıp sorsanız mi acaba ay yok bunu hiç ogrenemezsiniz bizde ogrenemicez
onun mutluluğunun da,mutsuzluğunu da a.k.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?