Hayatımı mahvetti ve evlendi

çok eş değiştiren erkeklerde bir problem var ama kadını suçlarlar hep.
kendileri erkekler ya...
unutmuşsun zaten.. niye maziyi açıp kendini üzüyorsun ki.

İnşallah evlendiği kadını da senin gibi mutsuz etmez.
Aslında acaba kadının fotolarda gözleri gülüyor muydu diye geçti içimden.
Hani beden dili,duruşları,sarılmaları bile çok şey anlatır ama bilemedim.

Ben de bunu demeye calistim, bukleli hanimin keyfi yerinde ne guzel sevgilisi var, bunun neresi mahvolmak :)

Bir sevgilim bile yok
Ben de terkedildim hala etkisini atamadım .
Bukleli sevgilinle gez toz takıl ya

Sizin konunuzu, çabalarınızı kısacası yaşadıklarınızı hatırlıyorum.
Ya söylemedi ya da tedavi oldu, yoksa '' ben böyleyim, çaba bekleme, uğraş verme, beni böyle kabul ediyorsan evlenelim diyeceğini, karşı tarafında pek tabii efendim deyip bodozlama dalacağını zannetmiyorum. Bence artık siz de hayatınızı kurmalısınız, siz yuvanızı kurtarmak için emek verdiniz, çözüm aradınız, hiç birşey çıkmasa bile bunun hesabı çıkar, Allaha havale edin sadece..

Bence hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Allah hesabını mutlaka sorar.

Herkes yaşattığını yaşar canım.. Kafana takma.. Kimse bunu bile bile kabul etmez. Belki şimdi aynı şeyleri o kadına da yaşatıyordur bilemeyiz..Ama sen boş ver Allah'a havale et.. O ne yapacağını iyi bilir..

Hemen hemen aynı şeyi yaşadı arkadaşım 12 yıl evli kaldı,eşinde çok ciddi bir cinsel sorun vardı ,arkadaşım çok kez aynen sizin gibi doktor doktor gezdi ,eşine çare olmaya çalıştı,ama adam hiç yanaşmadı tedaviye,araları açıldı zamanla ,ve malesef boşandılar,adam eşimin çocukluk arkadaşı bu arada,bir zaman sonra evlendi adam ,düğününe bile gittik ,evlendiği kız ise hiç evlenmemiş daha önce ,yaşıda oldukça genç ,ben çok şaşırdım ,ya bilerek evlendi kız dedim yada hiçbirşeyden haberi yoktu,taki kadınızn hamile olduğunu öğrenene dek,demekki adam tedavi olmuş aşmış sorununu,peki bunu 12 yıllık karısı için neden yapmadı da 6 ay içinde tanıştığı kadın için yaptı anlam veremedim,arkadaşımda evlendi sonra ,oda hamile şu anda ,ikiside mutlu ama acabalar var tabi hem ailesinde hem çevresinde.sizde unutun gitsin ,demekki yeni hanımlar daha kıymetli oldu bu adamların gözünde,kendini de kötü hissetme.

Slm bizdede ayni sorunlar var ve biz daha 4 yillik evliyiz cogu zaman ayrilmak istiyorm ama korkuyorum. Esimin cinsellikten sogumasi sanirim cocugumuzun olmamasina bagli varmi bi caresi bana önerebilicegnz bisey

ben seni hatırlıyorum .Eğer yanlış hatırlamıyorsam sen çok uğraştın ayrılmamak için. Konunu birebir takip etmiştim.
Arkadaşlara ben de katılıyorum. Allahından bulsun inşallah...

Canım sakın onun mutlu olacağını düşünerek üzülme elbette bu durumdan etkilenirsin ama sana mutluluk yüzü göstermeyen insan kimle evlenirse evlensin mutlu olamaz. Ya da bırak sana yaşattığı günden ona da göstersin.

Yaşın gençse sorun etme yeni sayfa aç eski konuları karıştırma
sağlığında yerindeyse hayattan zevk almaya bak
mutlu olmayı becermek bir sanat

bazıları herşeye sahip ama halen mutsuzlar

Yaşın gençse sorun etme yeni sayfa aç eski konuları karıştırma
sağlığında yerindeyse hayattan zevk almaya bak
mutlu olmayı becermek bir sanat

bazıları herşeye sahip ama halen mutsuzlar

yapılan hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz, üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…