Hayatımı mahvetti ve evlendi

Bazen yaşaşmamız gereken şeyler vardır ve kötü de olsa yaşarız..
Siz kurtulmuşsunuz önünüze zaten bakıyorsunuz ve bakmaya devam edin...

Konu sahibesi senin senden genç bir sevgilin yok muydu ?
Eski eşin de bunu duyunca evlenmiş olabilir.

Ben de bunu dicektim hem citirlari yiyelim , hem de hayatim mahvoldu diyelim ayip ediyoruz bukleli hanim

Ben de bunu demeye calistim, bukleli hanimin keyfi yerinde ne guzel sevgilisi var, bunun neresi mahvolmak

Bir sevgilim bile yok

Genç bir sevgilim var evet Mahvetti hayatımı dediğim, o zamanlara özgü bir durumdu. Cevaplarımdan birinde de bundan bahsettim hatta. Şu anda çok mutluyum sevgilimle. Yaşça benden küçük, eski eşimden de daha da küçük. Ama kalbi ve beyni, olgunluğu, sahiplenmesi çok daha büyük biri. Benim mahvetti dediğim, çok acılar çekmeme neden olmuş bir adam bu. Şu anda mutluyum ama hiçbir şey yaşanmamış gibi olmuyor tabii ki. Ve iş hayatım bile mahvoldu onun yüzünden. Şimdi çok daha farklı yerlerde olabilirdim iş açısından mesela. Ve bu sevgilim, herhangi bir cinsel sorunu olmadığı halde "sen geçmişte cinsellikle ilgili bir sürü sorun yaşadın, ben aynı süreçlere tekrar girme diye çocuk konusunda doktora kontrole giderim. Şu anda sorunum yok ama çocuk konusunda belki olabilir, bunu bilemeyiz tabii" diyebilen bir adam.

Genç sevgilimle mutluyum ama , demek istediğim şuydu: Ben hala hayatımı kurmaya çalışıyorum. Çok mutluyum ama yaş farkı sorun olur mu ilerde gibi dertlerim var. Şu anda okuyor ve okulunu bitirmesini bekliyoruz. Yani evlenmek için hala çaba gösterme durumundayım. Yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum hala. Bunu demek istedim.

Bilemedim. Kendi gibi donuk birine benziyor zaten anlayamadım çok.

Kimin ahının ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz. Siz kurtulan taraf olmuşsunuz, umarım çok çok güzel bir hayata başlarsınız yeniden.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Allah biliyor evet. Çıkar elbet bir yerlerden. Bence söylemedi. Hatta tedavi olsa bile söylemedi, ki ben tedavi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü suçu bana atıyordu. "Biz uyum sağlayamadık da ondan bunu yaşayamadık". son dediği de buydu. Buradaki bir arkadaşın dediği gibi, kadınlar değişince sorunlar da ortadan kalkar diye düşündü bence.

Zaten düşününce de iki karşı cins, evliliğin mantığına aykırı cinsel ilişki yaşanmaması, sizin gibi düşünüyorum, söylemedi kendince sorunun kalkacağına inandı.

Kısa zamanda yeni bir ilişki... Önceden mi tanıyordu acaba? Adamın size karşı bir şeyi varmış yoksa dediğiniz gibi sorunları olsa neden başka biriyle evlensin aynı şeyleri yaşayıp tekrar boşanmak için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…