Hayatımı mahvetti ve evlendi

Ben senin konunu çok iyi biliyorum buklelikedi. Inan o adamdan kurtulup özgür bir kadın olmana da çok seviniyorum.

Senin hakkın olan özveriyi zerre kadar vermeyip, yuvasının yikilisini zerre onemsemeyip seni ortada bırakan bu insan, sanıyor musun ki 3 yılda mükemmel bir değişime imza atabilir?

Sevgisinin yuvasinin arkasında duramamış bir kişilik gidip başkasının hayatında harikalar yaratabilir mi sence? Her kör satıcının bir topal alıcısı çıkar. Ona da öyle olmuş veya yine bir masumu daha yakacak hepsi bu.

Diyelim ki herşeyden gereken dersi çıkardı da öyle evlendi (ki bence bu kadar kısa zamanda aydinlanacak potansiyel yok onda) pişmanlık yakasını bırakır mı doğru düzgün karakterli bir insanın? Hiç mi geçmişe dönüp "sevdiği ama kendi sacmaliklari yüzünden kaybettiği kadin" için yüreği kanamaz?

Ayrıca artık hiç önemi de olmasın bunların. Sen önüne bak. Mutlaka düzgün biri çıkacak ve anneligini de kadinligini da gayet güzel yaşayacaksın. En doğrusunu yaptın bunu kendine sürekli tekrarla.

senin konunu aylarca takip ettim
keşke bakmasaymışsın
ama facebook çok aldatıcı onu da söyleyeyim
boşver kurma bunu kafanda, iyiliği kötülüğü umrunda olmasın
çünkü umrunda olursa bu sadece kendine zarar
bir daha bakma derim

Ben sizin gecmis konularinizi cok iyi biliyorum.kullanici adinizi gorunce heyecanlandim acaba tekrar mi birlestiniz. Tedaviyi kabul mu etti diye baktim ama....

Ekleme yaptım konumun altına. Sorun iktidarsızlığıydı.

Ben sorununu cözdügünü filan sanmıyorum, cünkü karakteri yoz. Sana nasıl kendini kötü hissettirdi ise sorunu çözmeye yanasmadı ise, aynını o kadına da yapar. Cünkü sıkıntının sen kaynaklı oldugunu düsünüyor muhtemelen. Kadınları degisince problemin de cözülecegini düsünmüştür. : ) En büyük hezimeti de öyle olmadıgını anladıgında yasayacak. Eksik, yetersiz oldugunu düsünmek ona en büyük ceza. Bosver, iyi olmus. Senle kalsaydı ölene dek seni suclayacaktı, kabullenmeyecekti. Simdi eksik oldugunu bilip erkeklik egosu habire zedeli olacak. Bu ona en büyük ceza.

Ne güzel yazmışsın. beni ne kadar iyi anlamışsın. Duygulandım

Şu anda beni el üstünde tutan bir sevgilim var. Çok mutluyum onunla. Belki aramızda yaş farkı var bu sevgilimle. Yaşça benden küçük. Eski eşimden de daha küçük tabii. ama inan şu eski eşim, bu sevgilimin tırnağı bile olamaz. O derecede şu anda sevgisinin, ilişkisinin arkasında duran bir adam var. Hatta "sen o günlerde çok zor şeyler yaşadın.Tekrar aynı sürece girmeni istemiyorum" deyip, hiçbir cinsel sorunu olmadığı halde yine de evlenmeden önce "çocuk konusunda falan sorun olmasın" diyerek kendini kontrol ettirmek isteyen bir adam var şu anda hayatımda.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Bu kadar kısa sürede değişemez o kafa yapısı. Sorununu çözdüğünü de hiç sanmıyorum. Evleneli de neredeyse 1 sene olmuş hatta. Bence çözmedi. Çözse bile o kafa yapısı ne olacak? İlişki-evlilik sorumluluğu almak, sadece işyerinde iyi çalışıp eve para getirmekle olmuyor.

Bakmamıştım evet. Hiç bakmıyordum. Zaten beni engellemiş kendisi :) Bu yüzden arama yapsam da bulamıyorum onu kendi fcebook'umdan. Dediğin gibi orası aldatıcı. Fotoğraflarda süper gözüken evliliklerin ardında neler oluyor, bilebiliyoruz.

Ben sizin gecmis konularinizi cok iyi biliyorum.kullanici adinizi gorunce heyecanlandim acaba tekrar mi birlestiniz. Tedaviyi kabul mu etti diye baktim ama....

Allah korudu da tekrar birleşmedik. Asla istemezdim zaten bunu. O kapımda yalvarsa yine istemezdim. Çektirdiği onca acıdan sonra bu mümkün olmazdı.

Ah keşke öyle olsa. Herkes benim kadar anlayışlı ve cefakar davranmaz bu konuda. İnşallah öyle olur da bunalımlardan bunalıma sürüklenir.

Evlenmiş işte, mutlu olup olmadığını Allah bilir.
Sana gönlünce bir hayat diliyorum canım. Senin için herşey güzel olur İnşallah.

Facebook'ta ya da başka bir yerde onun evlenmiş olduğuna dair fotoğraflarını gördün de sence bu onun ve karısının gerçekten mutlu olduğuna mı işaret eder? Evli olduğunuz zaman diliminde Facebook hesaplarınızda birbirinizin fotoğrafı ya da evlilik fotoğrafı olsa, bu yine de sizin evliliğiniz boyunca mutlu olduğunu mu gösterirdi? Büyük ihtimal bu zamana kadar hep solo takılmış, o nedenle sana ayak uyduramadı. Belki bu durumunu atlatmıştır. Sana bir garezinin olduğunu sanmıyorum. Ama bu konuyu neden hazmedememiş olduğunu biliyorum. Yapmaya çalıştığın şeyi sürdür, onu Allah'a havale etmeye devam et, kötü bir şeyin olmasını bekleme, ümit besleme, hayal kurma. Bırak artık ve geç. 3 sene geçmiş aradan. Bazı şeyleri tümden süpürmesini bil.

Mutlu olduğunu göstermez bu tabii, haklısın. Tümden süpürdüm aslında da, şeytan dürttü işte. Yoksa asla özleme-pişmanlık gibi bir hiç duymuyorum.

Kendi hayatına bak lütfen. Sorun etme. En azından bu güncel konu sana yeni bir karar verdirir. Hırslandırır, azimlendirir.

Kendi hayatına bak lütfen. Sorun etme. En azından bu güncel konu sana yeni bir karar verdirir. Hırslandırır, azimlendirir.

Evet bu da geldi aklıma. Şu an hayatımdaki insan konusunda daha hırslı-azimli olabilirim bu durumda. Bu ilişkimdeki evhamlarımı yenebilmek için bir cesaret olabilir bu.

Hayatımı mahvetti diye düşünmeyin. Hayatınızın mahvolduğunu düşünerek elinizde kalan yaşamı toparlamanız zor olur. Kötü bir deneyim olarak görün, hayatın karşımıza neler çıkarabileceğini bilmiyoruz. Bu sadece aşk konusu için geçerli değil, sizi gerçekten mutluluktan bulutların üzerine çıkaracak şeyler yaşayabilirsiniz hayatınızda.

Hayatımı mahvetme konusu o zamanlara özgü bir şeydi aslında. Şu anda iyiyim çok şükür. Ama iş konusu beni kötü etkilemişti mesela. O evliliğin duygusal etkisi değil de, başka etkiler sürebiliyor işte. Hiç yaşanmamış gibi olmuyor hiçbir şey.

Konu sahibesi senin senden genç bir sevgilin yok muydu ?
Eski eşin de bunu duyunca evlenmiş olabilir.

hatırlıyorum sizi ben. okumuştum konularınızı. bir kızın daha hayatını kararttı demek.
siz kurtuldunuz geriye dönüp bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…