Canını seviyosan ayrıl. Hatta koşarak kaç. Arkana bile bakma. Gerekirse ölü taklidi yap. İzini kaybettir. Öyle bi kaç ki müge anlı bile bulamasın bak o kadar söylüyorum.
Ailesi kiyafetime, giyinme seklime herseyime karisiyor, ailesi derken annesi ananesi halasi vs bu boyle olurmu bu nasil giyinme. Ama inanin cok acik bir sekilde giymiyorum, normal uslunda giyiniyorum.
neden sık sık bunu dile getiriyorsunuz ki? marjinalde giyinebilirsiniz, ultra mini de giyebilirsiniz, çarşafa da girebilirsiniz karışmak kimsenin haddi değil.Ama inanin anormal bir durum yok ne koyafetimde ne makyaj nede baska birseyimde. Sizin dusuncelerinizi alabilirmiyim lutfen
Uzun yillardir beraberiz diye artik evlenin diyorlar.. ;(Hiç gelecek vadetmiyor anlattığınız kadarıyla ilişkiniz
Babası niye süre veriyor nişan için annesi halası ne münasebetle karışıyor giyiminize saçmaliyorlar hepsi. Erkek arkadaşınız da kompleksli ve bunu sizi ezerek bastırmaya çalışıyor.
Bugün o küçücük gözüne batan detaylar yarın gözünü çıkaracak emin ol.
Yaşam tarzınız çok farklı ona göre sen hayatı tanımayan şımarık ve şanslı bir çocuksun o ise acıların çocuğu. O yüzden seni ezmeye çalışması onun için normal çünkü sen ona göre hayata 1-0 kazanarak doğmuşsun.
Aile konusuna gelince kendi içinde huzursuz insanlar sana huzur verir mi sanıyorsun ? Sevgi bir sözle biter. Tek söz yeter sevginin bitmesine. Birbirinize uygun olmadığınız çok açık.
Ayrıca insanları mutlu etmek diye bir şey yoktur. Mutluluk insanın kendi içinde kendisinin bulması gereken bir parçadır. Olmayan duyguyu fedakarlık yaparak ona veremezsin. Boşuna kendini hırpalama lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?