Hayatimin en önemli kararlarindan biri..

Ya canım çok tatlısın ama yaptığı küstahça desem ki sen havalanıyor Sun eee tam tersi nolur kariyerine önem ver

Evlenip boşanmaktansa şimdi ayrıl ileride sana saygı sevgi göstermeyen eş ve bir aile göreceksin. O aşk seni kurtarmayacak o zaman.

Cok bariz vizyon farki var aileler ve sizin aranizda.
Ciddi sıkıntı çekersiniz bu evlilik olursa
Cunku sevgiliniz hicbir durumda sizin arkanizda olmaz
Ailesini sececegi ortada
6 yil sonra beni ortada birakamazsin lafi da cok komikmis
Sanki 4 cocukla dul birakip gidiyosunuz
Hic korkmayin, okulunuz daha yebi bitiyor
Uzunnn bir hayat var onunuzde
Ve sunu unutmayin
Sevgi ask boyle bir sey degil

Genç arkadaşım,
Davul bile dengi dengine.
Bu işin oluru yok,zorlayıp oldurursanız kendinizi soldurursunuz.
Ayrılın daha fazla uzatmadan.
25 yıllık evli,45 yaşında,iyi-kötü hayat tecrübesi olan eğitimli bir kadın olarak yorum yapıyorum.

Vallahi kuzum gunahiniza girmek istemem ama yerinde olsam rodrunner hızı ile kaçardim,Harry pother'in gorunmezlik battaniyesine sallanır dim ve elimden gelse bir X man gibi geçmişi silerdim!
Yada en kötü ihtimal ceyizime ilk ve tek kefenimi alırdım,dost acı söyler kk daş!

Benden ayrılmayan manyak bir adamla yeniden barışıp onun benden ayrılmasını sağlamıştım. O zaman arkasına bile dönüp bakmadan gitmişti. Yavaş yavaş uzaklaşabilirsin, sevmediği şeyleri gözüne sok hafiften. Birden bitti dersen olay çıkaracak gibi ailesi. Kırarlar seni. Yani bence annesi kalkıp desin oğlum bırak bu kızı ben sana daha iyisini bulurum diye

Lütfen yazık etme bu kadar eğitimine, emeğine. Seni çalıştırmazlar bence. Çocuk için baskı yapacaklar. Sürekli evinize gelip bunaltacaklar. Bütün kavganızın da neşenizin de içinde olacaklar. İki kişilik çekirdek aile olamayacaksınız. İki nişan attım doğru insanı bulmak için. Hepsi unutuluyor. Karşına gerçekten değer veren biri elbet çıkacaktır. Hiçte yarı yolda bırakmıyorsun ayrıca. O seni yarı yolda bırakıyor. Yalnız yürüyorsun. Eşimin annesi çok iyi niyetle bir cümle kurdu bana ama ben biraz bozuldum. Hemen eşim müdahele etti o an. Bir de bana kıyafet vs gibi konularda karışsalar olay çıkartır. Ama ailesine çok düşkünüdür o ayrı mevzu. Önemli olan artık ikinizin bir aile olacağını kavraması. Siz aile olmayacaksınız, seni o aileye kukla gibi sokacak. Mutsuz olacaksın. Bu kadar insan yanılıyor olamaz.

Birisini yarı yolda bırakmayacağım diye mutsuz olacağınızı bile bile evlenecek misiniz? Asıl yanlış olan bu.
Bir an önce daha fazla uzatmadan bitirmeniz gerekir, kendiniz ve aileniz için.
Yoksa onlar yağlı kapı bulmuşlar, asla bırakmazlar sizi.

sevgiliniz sizi yatırım aracı olarak görüyor
bence bu anlattıklarınızı dışarıdan bir gözle okumaya çalışın zaten yüzüne bakmazsınız
birileri laf edecek diye ömrünü karartma
kavga ettiği anda bırak gitsin
hiçbir seven kişi sevdiği kişisinin önemli birşeyinde olay çıkarayımda başarısız olsun modunda olmaz
ama adam resmen sizin açığınızı arayıp kendi ezikliğini bastırmaya çalışıyor
bu adamdan aileden uzak dur

Ezik ve zayif karakterli insan ezer bu bir.bir de babasina neymis sanki sizi altin yumurrlayan tavuk olarak goruyorlar bu ne acele

Bunlar seni yerrr valla billa yer.
Hemen ayrill hemen yarin birgun ewlensen burnundan gelir annenden emdigin süt.Bu seni psikolojik olarak ezmeye başlamış.Alttan alttan korkuda weriyoo pirana kılıklılarr
Aklini kullan canim ailenin emeklerine gençligine yazık...

Sadece anne değil ki, babası da sürekli ilişkinizin içinde, ne zaman evleneceğinize bile o karar vermiş. Ne hadsizlik. Sevgiliniz de aynı şeyin suyu kusura bakmayın; ne demek aşağılamalar, agresif tavırlar filan... Saygı nerede? Saygı olmayan ilişki beş para etmez. Şunu bir anlayın öncelikle. Ve siz hala seviyorum diyerek, gelecek planları içindesiniz. Lütfen gözünüzü açın. Sevgiliniz daha kendi kararlarını alacak kadar büyümemiş. Şansına sizin gibi birini bulmuş, ailesi de bu büyük balığı kaçırmamanın derdinde, o yüzden bu kadar baskı bence.

Eklediğiniz son paragrafa istinaden; insan mutsuzsa ayrılır, başka bir sebebe ihtiyacınız yok. Ailenize durumu anlatın, yalnız olmadığınızı bilsinler. Kimse bir ilişkiye başlarken geleceğini göremez. 6 yıl seni bekledim geçerli bir sebep değil ayrılmamak için. Buna göre siz de 6 yıl beklediniz. O 6 yılda kendi ayakları üstünde durabilen, kendi kararlarını alabilen, karakterli, sizi sevdiğini hissettiren, saygı gösteren bir insan olabilirdi bu beyefendi ama bunun yerine baskıcı, kompleksli, zavallı bir adama dönüşmüş. Niye kendinizi buna mahkum edesiniz, 6 yıldır birliktesiniz diye? Bile bile hayatınızı yakmak olur bu. Yani inanın şu yazdıklarına bakınca cevap o kadar açık ki, umarım siz de görürsünüz.

Bir insan kendisini mutlu edemiyor surekli dengesizse seni mutlu etmesini bekleme kendi icinde mutlu olamayan nasil bir baskasini mutlu edebilir.Huzurlu bir aile ortaminda ise mutlu olmayi ogrenir.Ucmayi basaramayanlar kanat kirmayi cok severler.onun aile ortaminin aynisi sizde de olacak.cocuklariniza yazik olur kendi ailenize de yazik olur.ayni onlarin aile ortami gibi aile kurarsiniz.siz de onlarin yaninda dura dura onlara benzersiniz.ruh sagliginiz hayatiniz ellerinizden kayar gider.kendinize gelin ayrilin.hele ailenizin icine sinmiyorsa var burda bir hayir.insallah akilli davranir kendini kurtarirsin hersey sevgi degil.gecen yillari degil gelecegini kurtar.

Eğer o ayrılmak isteseydi 6 yılı gözü görür müydü. ? Salla gitsin 15 yıllık evliler ayrılıyor. İlerde boşanırsın kesinnnnn bak sakın duygu sömürülerine kanma bu çocuktan çok daha naziklerine layıksın.

Canım çok seviyorum demişsin de ben bu adamda sevilecek bi taraf göremedim. Sen bu sevgi dolu halinle başkasını daha çok seversin merak etme. Ben bile sinir oldum burdan sevgiline. Ailecek kompleksi ve dar görüşlü duruyorlar. Gözünüze perde inmiş resmen. Bol bol sadaka verin, dua edin de Allah başınızdaki musibeti defetsin.

Kisa ve net. AYRIL. Senin hayatini mahfeder bu aile. Basina çökseler ne olacak. Ailen yaninda. Cok rahatsiz ederlerse polise sikayet edersin. Neyin vicdanini yapiyorsun ki? Hayatinin geri kalani mutsuz mu gecsin?
Maddiyattan daha ciddi konular var ortada. Sadece sevgilin degil ailesi de çok problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…