Hayatimin en önemli kararlarindan biri..

Buraya imza bırakıyorum .

Ayy korkutmayin beni yani o sogutma olaylarina girmedenmi ayrilayim, yoksa ayrilmak imkansiz gibisindenmi yaptiniz yorumunuzu..

Daha şimdiden o kadar büyük bir baskı kurmuşlar ki üzerinde "senden bana koca, aileme layık bir damat olmaz hadi canım güle güle" bile diyemiyorsun.
Seviyeli bir ilişkide kurulmayacak bu cümleyi sevgilin ve ailesi çoktan haketmiş.

Bence önce ailenle paylaş içindekileri. Psikolojik destek al. Ve vakit kaybetmeden bitir..

Allah yardımcın olsun, üzüldüm durumuna...
Tesekkur ederim.. bilmiyorum ne olucak. Belki is bulsam biraz kafam dagilir ama kizim hala meme emiyor ve 2yas sendromlarinda su an.. ner3ye nasil kime birakirim bilemiyorum. Kendimi kotu hissediyorum yani o kadar oku et calisma bi ise yarama. Su an maddi skntya da dusmusken hele..
Esim de iyice delirtmeye basladi ama sessiz delirmek. Onun gibi bagirip cagiramiyorum ben hep icime atyorum hep sessiz kaliyorum neden cunku kizim var yazik cocuk uzulur ondan onemli mi ofke showlarim..Valla Allah bir is verse esime de artik bitse su iyice sacmalasan ruh hali. Hayir bi de aramizda h3p bi mesafe var. Ailesini hic sevmiyorum o da biliyor bunu. Analik babalik yapmadilar ama esim evladim ben evlatlik gorevlerim var kafasinda.. oof bunaldim yazinca yine..

Bizi anladığına sevindim canım. Ee güzel haberlerini ne zaman alıyoruz:)
Sana birsürü hediye siparişi veren bi kv adayın olmadığı için güzel bi tatil yapıp kafanı toparlayabilirsin :)

Çok haklısınız. Aslında kimseye ayrıl demek kolay değil.
Benim de kızım var ve bu msj ı yazan kızım olsaydı ne derdim diye düşündüm ve benimde boğazım düğümlendi.

Seni simdiden ezen bir insandan bahsediyorsun.evlenince herseyi bin kati kotu olarak dusun.cunku gercekten oyle oluyor.
Kendi degerinin farkinda ol ve sana deger veren biriyle evlen.hayatini goz gore gore mahvetme.
Sorun sadece para da olmuyor.cok zengin olmasida onemli olmazdi .insan olsun bir kadina bir cocuga nasil davranacagini bilen biri zaten bu hayati basarmis demektir.gerisi kendiliginden hallolur

Allah yardımcınız olsun

Arkana bakmadan kaçarak uzaklas

Cok uzuldum durumunuza. Bebisiniz biraz daha buyusun, siz de bir is bulup calisip kurtulursunuz umarim o insanlardan...

Kıyamam ne cok sey yasamıssın o genç yaşında nelere katlanmıssın Allah yardımcın olsun üzülerek okudum inş düzelir onla yada onsuz istedıgın mutlulugu bulursun

Aman aman diyeyim, şimdi kıyafetine rahatca karisma hakkını kendini gorenler yarın evlendiğinde herrrrbirseyine karısir hatta ve hatta evden çıkmana bile izin vermezler, habire çıkıyorsun nereye gidiyorsun otur derler bak benden söylemesi. Çünkü sevgilin adam değil. Adam olsa böyle şeylere müsaade etmez. Ki kendisi de annesi babası gibi anladigim kadarıyla. Annenin de içine sinmemiş bak, anneler hisseder. Uçarak uzaklaş derim. Yoksa cok üzülürsün kendi iyiliğin icn, ilerdeki çocuklarının iyiliği icin, annenin babanın iyiliği icin ayrıl derim. Benim fikrim bu.

saçmalama bulmus zengin kızı kapaklama peşinde yol ver gıtsın

mervecim seni öyle bir psikolojiye sokmuşlar ki hertürlü kendini suçlu hissediyorsun insanın iç sesi normalde çok derinlerden gelir hafif hafif hissedersin ama artık seninki bağırıyor kaç kurtul merve diyor sen hala nasıl açıklama yaparım diyorsun sen açıklamaya açıklama getirdikçe daha çok suçlu hissettirecekler sana kısa ve net sevgilinin adı diyelim ahmet mi
Ahmet ben artık istemiyorum ve senden ayrılıyorum. bu kadar gerekirse heryerden engelle ailene de durumu anlat seni korurlar merak etme ama ne yap et kurtul....

Değil altı sene 16 senede flört etsen böyle bir insanla evlenme. Daha sevgiliyken dinmiyormuş gözünün yaşi evlenince tüm sorunların bitecek hayatin güllük gülistanlık mi olacak sanıyorsun. Aksine bu sorunlar misliyle geri dönecek sana. Hiç birseye mecbur değilsin. Millet evlendikten kaç sene sonra çolukla çocukla ayrılık kararı alıyor sen mi bu densizden ayrilamayacaksin?

" Annemin içine sinmedi " cümleni baz al ve sakın bulaşma. Anneler hisseder yavrularına zarar gelecek yeri ve kişiyi. Biz ne kadar ergenlikte annelere düşman olsakta onlar hep bizim iyiliğimiz için, hayat tecrübemiz olmadığından en az hasarla atlatmamız için çabalar. Annen görmüş umarım geç olmadan sende görürsün. Hakkında hayırlısı olsun

Tam olarak sevginin yeterli olmadığı bir girdabin icindesin... Evlenmek hayatında kendine yapacağın en büyük kötülük olur.. 18 yaşında çok severek evlenmiş 3 çocuk annesi 30 yaşında bir kadın olarak söylüyorum ... Kim ne derse desin aile yapısı , sosyal farklılık zaten evlilikte sorun oluyor.. Önce kendine sonra ailene bu kötülüğü yapma ... Şuan yasayacagin sorunlar evlenirsen yasayacaklarinin yanında hiç kalır.. Hemen bitir hemen!!!

Bu yorumu dikkate al konu sahibi

Anneniz cok akli basinda bir kadin, onaa havale edin ailevi sorunlari bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…