Bunu ben de merak ediyorumMahkeme kararıyla zorlanabilir mi tedaviye acaba ?
Annenize kısıtlama aldırabilirsiniz.Arkadaşlar günaydın. Ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. Hemen konuya giriyorum.
Cok kucuk yaslarda annesi ve babası boşanmış biriyim. Bakarsanız iki taraf da büyük suçlu annem babami sonra da babam annemi aldattı. Babam bizi anneme bırakıp terk etti ve annem ağır depresyon geçirerek alkolik oldu. Gençliğimiz annemin alkol krizleri, kavgaları, intihar girişimleri, bizi korkutmalari ile geçti. Biz ise ablamlarla yani annem bizi babam gibi teri etmedi diye ne olursa olsun ona sahip çıktık
İçki icmesi konusunda ben cok hassastım. Kavga edip bizi sokağa atıyordu, beni itip kolumu kirdi, bıçakla kovaladı derken ben o ictigi için psikolojim bozuluyordu. Boyle bir on yıl geçti ama son noktada tedaviyi kabullendi. Iyilesti ve uayatimiz yoluna girdi. Ben evlendim hatta simdi hamileyim.
Ama kahretsin ki bir sene önce yine başladı. Huzursuzluk çıkarmadan kendi kendine içiyordu. Tedaviye zorlasak da istemedi tamam dedik sabredelim. Sonra babam öldü ve bunu kaldıramadı. İçki içtikçe eski hallerine donmeye başladı.
Sorun su ki 60 yaşına geldi ve geçen gün gece 4 te sokağa çıkıp elinde şişelerde kendisini yere atıp bas bas bağırıp ağlamış. Ben uzakta evliyim ablam anlattı.
Bu olaydan sonra ya tedavi ol ya da beni unut, sil dedim. Iki gün gecti dun gece kendisini balkondan atmaya çalışmış ablamlari evden kovmuş. Ablamin bir de bizle yaşayan küçük bir cocugu var. Cocugun akli cikmis. Evden gidin dedim bi otelde kaldılar
Annem tabi çığlık çığlığa donun geri diye. Ben annemi aradım sen beni asla arama dedi. Anne bak hamileyim kötüyüm durumumun farkında mısın dedim. Senin durumun onemli degil dedi. Esim de tüm bu olanları duydu. Sabrediyorum ama o karnındaki bir tek senin çocuğun degil bir şey olursa o zaman konuşuruz dedi.
Annemden dun gece nefret ettim. Onu hayatimdan komple çıkarmayı düşünüyorum ama vebale gireceğim diye coo korkuyorum. Ablamlar ayri eve çıkabilir ama annem intihar da eder diye korkuyoruz. Cok kotu durumda tedavi istemiyor her gece içip kavga çıkarıyor. Biz napmaliyiz ne olursa olsun annemiz diye diye mahvolduk. Dünden beri ağlama krizindeyim karnıma sancılar giriyor. Napmaliyiz biz
Nasıl yapacağız daha kotu olur muAnnenize kısıtlama aldırabilirsiniz.
Annenizi amatem tarzı yerlere yatırsanız keşke, Allah yardımcınız olsun inşallah..Arkadaşlar günaydın. Ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. Hemen konuya giriyorum.
Cok kucuk yaslarda annesi ve babası boşanmış biriyim. Bakarsanız iki taraf da büyük suçlu annem babami sonra da babam annemi aldattı. Babam bizi anneme bırakıp terk etti ve annem ağır depresyon geçirerek alkolik oldu. Gençliğimiz annemin alkol krizleri, kavgaları, intihar girişimleri, bizi korkutmalari ile geçti. Biz ise ablamlarla yani annem bizi babam gibi teri etmedi diye ne olursa olsun ona sahip çıktık
İçki icmesi konusunda ben cok hassastım. Kavga edip bizi sokağa atıyordu, beni itip kolumu kirdi, bıçakla kovaladı derken ben o ictigi için psikolojim bozuluyordu. Boyle bir on yıl geçti ama son noktada tedaviyi kabullendi. Iyilesti ve uayatimiz yoluna girdi. Ben evlendim hatta simdi hamileyim.
Ama kahretsin ki bir sene önce yine başladı. Huzursuzluk çıkarmadan kendi kendine içiyordu. Tedaviye zorlasak da istemedi tamam dedik sabredelim. Sonra babam öldü ve bunu kaldıramadı. İçki içtikçe eski hallerine donmeye başladı.
Sorun su ki 60 yaşına geldi ve geçen gün gece 4 te sokağa çıkıp elinde şişelerde kendisini yere atıp bas bas bağırıp ağlamış. Ben uzakta evliyim ablam anlattı.
Bu olaydan sonra ya tedavi ol ya da beni unut, sil dedim. Iki gün gecti dun gece kendisini balkondan atmaya çalışmış ablamlari evden kovmuş. Ablamin bir de bizle yaşayan küçük bir cocugu var. Cocugun akli cikmis. Evden gidin dedim bi otelde kaldılar
Annem tabi çığlık çığlığa donun geri diye. Ben annemi aradım sen beni asla arama dedi. Anne bak hamileyim kötüyüm durumumun farkında mısın dedim. Senin durumun onemli degil dedi. Esim de tüm bu olanları duydu. Sabrediyorum ama o karnındaki bir tek senin çocuğun degil bir şey olursa o zaman konuşuruz dedi.
Annemden dun gece nefret ettim. Onu hayatimdan komple çıkarmayı düşünüyorum ama vebale gireceğim diye coo korkuyorum. Ablamlar ayri eve çıkabilir ama annem intihar da eder diye korkuyoruz. Cok kotu durumda tedavi istemiyor her gece içip kavga çıkarıyor. Biz napmaliyiz ne olursa olsun annemiz diye diye mahvolduk. Dünden beri ağlama krizindeyim karnıma sancılar giriyor. Napmaliyiz biz
Deniyorum ama aklim hep evde bir şey olursa diye hayir kendine bir şey yapsa yine ben kahrolurum. Vicdan yapiuorumAlkol kırmızı cizgimdir.Vebale filan görmezsin sil at anneni ablanda aynı şekilde.Babanin arkasından depresyona girip evlatlarını hiçe sayan alkolik bı kadının annelik yapmadığı ortada.Annen sana neler yaşatmış ne kadar üzmüş şimdi sen niye karnindaki çocuğunu uzuyorsun bırak Allah aşkına kendi ailene odaklan çocuğunu üzme.
Kabul etmiyor beni böyle kabul edeceksiniz diyorAnnenizi amatem tarzı yerlere yatırsanız keşke, Allah yardımcınız olsun inşallah..
Bi avukatla görüşüp kısıtlama kararı aldırın.Kabul etmiyor beni böyle kabul edeceksiniz diyor
Hayır zorla da olsa tedavi almasını sağlayın.Kabul etmiyor beni böyle kabul edeceksiniz diyor
Dun sakince konuşacaktım ama benim sesimi bile duymak istemedi. Tercih yap demistim cunku ona. Kızgın bana. Ya içki ya ben dedim artık. Ama cok zoruma gitti bir anne nasil hamile kızını düşünmez sen onemli degilsin der.Sakin olun önce eşiniz haklı ,şu an önceliğiniz karnınızdaki bebeğiniz. Anneniz yetişkin bir insan ama bebeğiniz şu an sizin sağlıklı olmanıza muhtaç. Çok zor bir durum anlıyorum Allah yardım etsin. Siz kızdıkça daha çok öfkeleniyor gibi anneniz, sakin sakin konuşunca da mı aynı?
Sizi hiç düşünmemiş ki şimdi düşünsün.Dun sakince konuşacaktım ama benim sesimi bile duymak istemedi. Tercih yap demistim cunku ona. Kızgın bana. Ya içki ya ben dedim artık. Ama cok zoruma gitti bir anne nasil hamile kızını düşünmez sen onemli degilsin der.
Hayır öyle bir dünya yok. Anneniz toksik bir kadın. Siz evlat değil ebeveyn olmuşsunuz resmen. Kendisi size annelik yapmış mı da siz ona evlat olup, önünde el pençe divan duracaksınız?Kabul etmiyor beni böyle kabul edeceksiniz diyor
Çocukken düşünmemiş sizi şimdi hiç düşünmez ki. Üzgünüm ama anneniz çok bencil anne olmayı maalesef kavrayamamış. Ablanızla birlikte kendi hayatınıza bakmanızı tavsiye ederim çünkü siz annenizi düzeltemezsiniz. Yeğeninize yazık değil mi bunları görerek büyüyor, tıpkı sizin görerek büyüdüğünüz gibi.Dun sakince konuşacaktım ama benim sesimi bile duymak istemedi. Tercih yap demistim cunku ona. Kızgın bana. Ya içki ya ben dedim artık. Ama cok zoruma gitti bir anne nasil hamile kızını düşünmez sen onemli degilsin der.
Bu şekilde sizi de kendini de yer bitirir, bence annenizi dinlemeyip devletten yardım alın zorla da olsa amateme yatırın...Kabul etmiyor beni böyle kabul edeceksiniz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?