Yani aslında spora yazilsam çevrem genişler belki biri ile karsilasirim benim için de değişiklik olur ev iş arası değişiklik iyi gelir
Arkadaş çevrem yok açıkçası pek fazla
Eeeee problem bence orada birazcik da. Yani sevgili yapanlarin cogu arkadasinin arkadasi veya arkadasin sevgilisinin arkadasi/kuzeni seklinde sevgili yapiyorBence once kiz arkadas edinmeye odaklan panpa.Sporda kizlarla konus mesela. Onlar da seni birileriyle tanistirir artik essek degiller ya
Kuzeninin ayarladigiyla mutlu olan var mi ki yav?Varsa da buyuk şanstir o.
Kuzenim sayesinde tanistigim erkekler asiri sacmaydi zaten duzgun birsey olsa kuzenim benimle tanistirmaz kendine yapardi.
O iyi erkegi bulup baskasiyla tanistiracak koca yurekli kuzenlllerr, arkadaslar varmiymiş.
Ayaralamak degil tam olarak ama arkads ortamina gittiginde bu arkadasin arkadasi/kuzeni veya arkadasin sevgilisinin arkadaslari geliyor onlardan iyi seyler cikiyorKafa karistirdim sanirim, kuzen degil arkadasin kuzeni tam olarak
Eeee benim arkadasim erkek, kardesim gibidir yeni sevgili yapti onunla tanistirmaya cagirdi. Ben de gittim. Kiz gate sekerdi, bir de bana 2 tane eleman gsoterdi kendi arkadaslari vallahi 2si de gayet iyiydi birisi EE muhendisi digeri de benzer bir seydi valla tipleri de iyiydiIyi mallar cikabiliyor yani
Toplu arkadas gruplarindaki tesadufi karsilasmalardan iyi seyler cikabiliyor evet ama kuzen veya arkadaşin "özellikle seni biriyle tanistirmak istemesinin" altindan hiç iyi şeyler cikmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?