• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatında kimse yok mu sorusu

Önümüzdeki haftasonu spor salonuna yazilicam iş cikisim altı eve gelmem yedi spor salonu evime beş dakika uzaklıkta her gün değilde cuma cumartesi pazar günü gitsem olmaz mı çünkü pazartesiden perşembeye iş çıkışı cok yorulurum Cumartesi pazar çalışmıyorum zaten cuma günü de ertesi gün iş olmadığı için giderim

Önümüzdeki haftasonu spor salonuna yazilicam iş cikisim altı eve gelmem yedi spor salonu evime beş dakika uzaklıkta her gün değilde cuma cumartesi pazar günü gitsem olmaz mı çünkü pazartesiden perşembeye iş çıkışı cok yorulurum Cumartesi pazar çalışmıyorum zaten cuma günü de ertesi gün iş olmadığı için giderim
Olur olur. Gözüne kestirdiğin biri olursa yardım istersin falan tanışmış olursunuz 😜

İşyerinden olması şart değil.
Hatta pek iyi birşey de değil.
Misal anlaşamadın aynı işyerindesin sonra işyeri cehennem gibi gelir.
Sosyal çevre şart.
Arkadaş ortamı vs.
Spor salonu iyi fikir.
İngilizce kursu da olur.
İşle ilgili bir kursa yazıl.

Arkadaş yok, sosyallik yok, işten eve evden işe yolda biriyle çarpışıp kitaplarınızı falan düşürmediğiniz sürece biriyle tanışmanız pek ihtimal dahilinde görünmüyor.
Ancak bu tip konularda benim dikkatimi çeken arkadaşlarınızın da olmaması oluyor genelde. Yarın öbür gün hayatınıza hasbelkader biri girse hayatınızın ortasına oturtacaksınız onu muhtemelen. Hafta sonu dışarı çıkmayı bile hayatınızda biri olmasına bağlamışsınız.

Selam kızlar iyi akşamlar herkese.29 yaşındayım bu zamana kadar doğru dürüst kimse olmadi hayatımda.Kismetsizim sanırım etrafımda çoğu kişinin iş arkadaşlarımın universite arkadaşlarımın hepsinin bir sevgilisi var ya da evli çocukları olanlar.Kendi halime bakıyorum Allah'a şükür elim yüzüm de düzgün ama yok şansım.
Sabah işten çıkıp akşam eve gelen düz monoton bir hayatım var.
Geçen işyerinde bir kız arkadaşım bana hayatında biri yok mu dedi.Ben de yok dedim şu isyerinde zamdan memnun olmadığımiz konusu işyeri değişikliği ilgili konuştuk o da burda nerden bulucaksin kimse yok başka yere gitsen belki karsina çıkar dedi .Başka yere gitsen çıkıp çıkmayacağı kader şans nasip işi.
Ama haftasonu evde pinekliyorum sevmek sevilmek istiyorum.Ask çok bambaşka bir his.Bunun eksikliği insanda manen çok canını sıkıyor.Ama karşıma nerden biri çıkacak yani sizce spor salonuna gitsem ya da yaza doğru yeni bir işyeri değişikliği çünkü evden işe işten eve olan bir hayatta kimse karşına çıkmıyor.
Ayni ben yaa.ben de 27 yasindayim.isten eve evden işe bi hayatim var.isyerinde de hem sayimiz az hem de cogu bayan calisan.kismeti nerde bulurum nerde karsima cikar bilmiyorum.ama boyle oturup beklemek de can sıkıyo gercekten

Konuya cevaben "olmaz miiiii Yakisikli Serkan, Karizmatik Erhan daha niceleri var haremimde" derdim :KK71: (ismail YK sarkisindan alintidir)

Bilmiyorum yahu ben de singleim ama kimse boyle seyler sormuyor cevap versem de oyle hani aciyan ya da akil veren olmuyor. Konu sahibesi bence biraz da durusla ilgili, mutsuz durmayin bu tip bir sey soruldugunda surat asmayin. bana soruldugunda valla siritmaya basliyorum sonra espri koyuyorum elimde degil gercekten icimden espri yapmak geliyor
miss senin manitan yok muydu ya

insanlarla tanışacağınız kurs veya başka bir ortam olur artık siz kendinize göre birşey düşünün.bu ortamlara girin biraz çevreniz genişlesin.bu şekilde bulma olasılığınız artar.evde oturursanız tabiki olmaz.

Selam kızlar iyi akşamlar herkese.29 yaşındayım bu zamana kadar doğru dürüst kimse olmadi hayatımda.Kismetsizim sanırım etrafımda çoğu kişinin iş arkadaşlarımın universite arkadaşlarımın hepsinin bir sevgilisi var ya da evli çocukları olanlar.Kendi halime bakıyorum Allah'a şükür elim yüzüm de düzgün ama yok şansım.
Geçen işyerinde bir kız arkadaşım bana hayatında biri yok mu dedi.Ben de yok dedim şu isyerinde zamdan memnun olmadığımiz konusu işyeri değişikliği ilgili konuştuk o da burda nerden bulucaksin kimse yok başka yere gitsen belki karsina çıkar dedi .Başka yere gitsen çıkıp çıkmayacağı kader şans nasip işi.
Ama haftasonu evde pinekliyorum sevmek sevilmek istiyorum.Ask çok bambaşka bir his.Bunun eksikliği insanda manen çok canını sıkıyor.Ama karşıma nerden biri çıkacak yani sizce spor salonuna gitsem ya da yaza doğru yeni bir işyeri değişikliği çünkü evden işe işten eve olan bir hayatta kimse karşına çıkmıyor.
Dogum haritana baktirabilirsin, eger zararli gezegenler vs varsa etkilerini azaltmanin yollari da var, zaten haritanda evlilik durumun cikar, nasil biri olacagi, hangi cevreden vs..

[/QUOTE

Evlilik tarihim yaklaştıkça spor salonunda ki kaslı maslı hocalar sankim beni manipüle etmek için yarışıyorlar her gün biri gelip yardıma ihtiyacınızvarmı eki ükikaslarını gözüme gözüme sokuyor namıssızlar :kızgın:

Dogum haritana baktirabilirsin, eger zararli gezegenler vs varsa etkilerini azaltmanin yollari da var, zaten haritanda evlilik durumun cikar, nasil biri olacagi, hangi cevreden vs..

Ben baktirmistim ama benimki yalan oldu panpa, guya benimle ayni meslekten, kumral, yabanci vb olacakti 27 yasimda olacakti ... derken oldum mu 32 yalan oldu yani :olamaz:

Hayır olmaz. Zaten her gün gitmeniz mümkün değil daha yeni başladınız bir bekleyin bünyeniz spora alışsın. Bir anda üst üste 3 gün spor yaparsanız vücudunuza zarar verirsiniz. Başlangıçta bir gün spor bir gün tatil diyerek yapmanız lazım. Orda size uygun bir program hazırlarlar.

Siz sevgiliden önce arkadaş bulmayı deneyin derim. Bu şartlar altında spor salonunda sevgili bulsanız bile sıkıntılı bir durum yaşayacaksınız. Hayatınızın odak noktası sevgiliniz olacak çünkü

Back
X