- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
canım o kişinin de sana karsı ilgisi varmı.sonucta pat diye söylemen ters etki yaratabilir.
eger onunda sana karşı bi ilgisi varsa bence biraz daha sabret o açılacaktır zaten yok uzarsa dersin böyle böyle yani.. yinede sen bilirsinvar gibi canım tam emin değilim ama var gbi işte biz sürekli vakit geciriyoruz arkdaşız sevgli anlamnda görşmyoruz ama beraber aşk flimini gdiyoruz geziyoruz ediyoruz falan bakışmalar oluyor arada bazen laflar dökülmeler var ama tam emin değilim yinede ondan ters etki yaratması bişey olmaz artık sıkıldım canım olmicaksa olmasın bende boşyere daha fazla kapılmak istemyorum olucağı varsa olur diye düşünyorum oyüzden mesaj atmaya karar verdim ama neyazıcagmı nasıl yazıcagımı bilmiyorum hic ben kendimden eminim onu istyorum haytımda
bence ilk senin söylemen doğru olmaz hissettir ama söyleme eski kafayım bu konuda çünkü sanki sen söylediğinde ilşkide bir sorun çıktığında karşı taraf bunu yüze vuracakmış gibi geliyor bilemiyorum
demekki sevgili adayımız cok cekingen bu kada seyden sonra sana acılamıyorsa halaayapabilirim diyorsan bence yüzyüze konus cünkü o andaki tepkisini daha iyi anlarsın bilirsin bazen 1 bakıs bircok kelimeden daha cok sey ifade eder
canım bence sen biraz daha bekle....bu olanların tadını çıkar...anlıyorum sabırsızlığını ama bende bu konuda eski kafayım ve erkeğin gelip açılmasını daha mantıklı...hemen sevgili olmayıverin......
bence beklemelisin...
benim bir arkadasim cocugu sadece bir kere görmeyle hoslandigini söyledi
hemen 1 sene icindede evlendiler:)
kimisi begendim neden demeyim diyor.. ama ben olsam beklerdim
bak canım.. her sseferinde karşısındakine acıyıp ben açılıvereyim aman efendim beyimiz rahat etsin diyen biri olarak yazıyorum..
sakın sen açma konuyu..
akıllı bir kız teklif etmez, teklif ettirir.. o yüzden bırak o teklif etsin.. sıkıldıysan görüşme bi süre geri çek kendini..
o arasın her teklif ondan gelsin..
tembelliğe alıştırma..
o etsin teklif..
o desin seni istiyorum diye..
güçlü olması gereken o.. sen değilsin..
Canım ben de aylarca,yıllarca platonik aşk yaşadım yine de söylemedim.
Sonuç sorarsan hüsran ama olmadı çünkü ama nasip değilmiş demek ki diyorum.
Senin için şu an sığmıyor içine söyleyim her şey yoluna girsin diyorsun farkındayım ama biraz daha müddet ver bence.
Baktın gördün olmuyor ondan yana o zaman bir kez daha düşünürsün
bunu nasıl yüze vurabilirki canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?