hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?

emirlove90

sonsuza kadar sen <3
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.488
0
156
kızlar yardımlarnza ihtyacım var hayatımda olmasını istediğim birisi var ve ben şuan ona mesaj atarak hayatımda olmasını istediğimi söylemek istyorum ama ben neyazcıcagmı bilmiyorum bana yardım edermisiniz ??

bence ilk senin söylemen doğru olmaz hissettir ama söyleme eski kafayım bu konuda çünkü sanki sen söylediğinde ilşkide bir sorun çıktığında karşı taraf bunu yüze vuracakmış gibi geliyor bilemiyorum

canım o kişinin de sana karsı ilgisi varmı.sonucta pat diye söylemen ters etki yaratabilir.

var gibi canım tam emin değilim ama var gbi işte biz sürekli vakit geciriyoruz arkdaşız sevgli anlamnda görşmyoruz ama beraber aşk flimini gdiyoruz geziyoruz ediyoruz falan bakışmalar oluyor arada bazen laflar dökülmeler var ama tam emin değilim yinede ondan ters etki yaratması bişey olmaz artık sıkıldım canım olmicaksa olmasın bende boşyere daha fazla kapılmak istemyorum olucağı varsa olur diye düşünyorum oyüzden mesaj atmaya karar verdim ama neyazıcagmı nasıl yazıcagımı bilmiyorum hic ben kendimden eminim onu istyorum haytımda

demekki sevgili adayımız cok cekingen bu kada seyden sonra sana acılamıyorsa halaa yapabilirim diyorsan bence yüzyüze konus cünkü o andaki tepkisini daha iyi anlarsın bilirsin bazen 1 bakıs bircok kelimeden daha cok sey ifade eder

canım bence sen biraz daha bekle....bu olanların tadını çıkar...anlıyorum sabırsızlığını ama bende bu konuda eski kafayım ve erkeğin gelip açılmasını daha mantıklı...hemen sevgili olmayıverin......

eger onunda sana karşı bi ilgisi varsa bence biraz daha sabret o açılacaktır zaten yok uzarsa dersin böyle böyle yani.. yinede sen bilirsin

bence beklemelisin...

benim bir arkadasim cocugu sadece bir kere görmeyle hoslandigini söyledi

hemen 1 sene icindede evlendiler:)

kimisi begendim neden demeyim diyor.. ama ben olsam beklerdim

bak canım.. her sseferinde karşısındakine acıyıp ben açılıvereyim aman efendim beyimiz rahat etsin diyen biri olarak yazıyorum..
sakın sen açma konuyu..
akıllı bir kız teklif etmez, teklif ettirir.. o yüzden bırak o teklif etsin.. sıkıldıysan görüşme bi süre geri çek kendini..
o arasın her teklif ondan gelsin..
tembelliğe alıştırma..
o etsin teklif..
o desin seni istiyorum diye..
güçlü olması gereken o.. sen değilsin..

Canım ben de aylarca,yıllarca platonik aşk yaşadım yine de söylemedim.
Sonuç sorarsan hüsran ama olmadı çünkü ama nasip değilmiş demek ki diyorum.
Senin için şu an sığmıyor içine söyleyim her şey yoluna girsin diyorsun farkındayım ama biraz daha müddet ver bence.
Baktın gördün olmuyor ondan yana o zaman bir kez daha düşünürsün

Son düzenleme:

bunu nasıl yüze vurabilirki canım ??

cekingen cok narindir elleri bile cok narin :))) benimle vakit gecirmeye bayılıyor kendisi calışıyor işinde gücünde olan birisi haftada 2 kez görşyoruz illa

ya bende canım böyle sklyorum diyorumki söylim beklemim dyorum olmicaksa yoluma bakarım bende dyorum ama blemiyorum napıcagımı daa:26:

bence beklemelisin...

benim bir arkadasim cocugu sadece bir kere görmeyle hoslandigini söyledi

hemen 1 sene icindede evlendiler:)

kimisi begendim neden demeyim diyor.. ama ben olsam beklerdim

yook canımm biz bayadır konşyoruz arkdaşca başlamştık ama bnim sonradan bakış acılarım değişti ona karşı

Aman çok düşünme. İçinden ne geliyorsa onu yap. Erkeğin açılması seni daha mutlu eder bak onu söyleyeyim, daha güzel olur ama ille de açılacağım diyorsan direkt söyle "Ben sana aşık oldum." de Ben böyle demiştim bir kere, işe de yaramıştı

o diyor hep buluşalım dye zaten canım bakalım senin dediğinde mantıklı aslında yaa

evet anlıyorsun beni canım yoluna sokmak istyrm bliyorsun durumları ama herkez zamana bırak dyor o sana desin dyorlar bakalım napıcam yaa kafam cok karışık benim bende keşke demek istemyorum daha sonra

bunu nasıl yüze vurabilirki canım ??

şöyle ki:
sen bana açıldın diye çıktım ben zaten seninle
sen üzülme diye

benm bi erkek arkadaşım var yani normal arkadaş sınıftan
bi kız ona açılmıştı ve arkasndan bizim yanımızda bunları söylerdi; ben kıramadım sevmiyorum aslında, söyleyecek yalan da kalmadı hala seviyor beni deyip duruyor.

yani o çocuğun kişiliğini bilemem tabi bunlar olmasa dahi değerin daha az olur onun sana açılması gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…