- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi emirlove90
-
seni o kadar iyi anlıyorum ki...benim eşim öleydi acayip çekingen 1 ay falan her ggün görüşüyorduk dertleşiyodum ve ben açılmasını bekliyodum ama nerdeee....kendimi ilk defa birinin peşinden koşuyormuş gibi hisseediyordum ...1 ayın sonunda....ben artık görüşmek istemiyorum senle bundan sonra dedim niye diyerek başladı bu ağlamaya sonra da açıldı....ya bende canım böyle sklyorum diyorumki söylim beklemim dyorum olmicaksa yoluma bakarım bende dyorum ama blemiyorum napıcagımı daa:26:
Aman çok düşünme. İçinden ne geliyorsa onu yap. Erkeğin açılması seni daha mutlu eder bak onu söyleyeyim, daha güzel olur ama ille de açılacağım diyorsan direkt söyle "Ben sana aşık oldum." deBen böyle demiştim bir kere, işe de yaramıştı
seni o kadar iyi anlıyorum ki...benim eşim öleydi acayip çekingen 1 ay falan her ggün görüşüyorduk dertleşiyodum ve ben açılmasını bekliyodum ama nerdeee....kendimi ilk defa birinin peşinden koşuyormuş gibi hisseediyordum ...1 ayın sonunda....ben artık görüşmek istemiyorum senle bundan sonra dedim niye diyerek başladı bu ağlamaya sonra da açıldı....garibim korkuyomuş beni tamamen kaybeder diye...ben tavır yapmasaydım kim bilir belki hala arkadaştık.... belli bi süre sonra hafifi bi tavır koy uzaklaş...gelir peşinden
evet anlıyorsun beni canım yoluna sokmak istyrm bliyorsun durumları ama herkez zamana bırak dyor o sana desin dyorlar bakalım napıcam yaa kafam cok karışık benim bende keşke demek istemyorum daha sonra
şöyle ki:
sen bana açıldın diye çıktım ben zaten seninle
sen üzülme diye
benm bi erkek arkadaşım var yani normal arkadaş sınıftan
bi kız ona açılmıştı ve arkasndan bizim yanımızda bunları söylerdi; ben kıramadım sevmiyorum aslında, söyleyecek yalan da kalmadı hala seviyor beni deyip duruyor.
yani o çocuğun kişiliğini bilemem tabi bunlar olmasa dahi değerin daha az olur onun sana açılması gibi olmaz
yok canım bu cocuk yapmaz hani sevyorsa cıkar sevmyorsa cıkmaz üzücek bir cocuk değil canım
ben zaten ona bu dunyadan değilsin sen diorum....ya insan ilk sevgilisiyle evlenir mi bu devirdeyok artık gercekten böylemiydiniz eşinle değişik birşey ama güzel evlenmişsiniz ne güzell :)))bende uzun bir ilşkiden ve ayrılık dan sonra ilk kez birine karşı yoğun duygular hissedyorumm ve ilk kez brini gercekten istyorum haytımda canımm
Biliyorum canım durumlarını.Tabi daha sonra keşke deme üzülme daha fazla diye ben sana biraz dahe bekle derim canım.En azından biraz daha iyi tanırsınız sevginiz artar yani kayıp değil zaman.Öyle düşünme ama birazcık daha bekle bence.
aradığında falan biraç kez işim var dersen meraklanır, telaşlanabilir belki.. seviyorsa zaten kaybetmemek için üstüne bile düşer.. ona bunu yaptır canım...
söylediğinde sonradan için içini yiyo.. keşke yapmasaydım diye çünkü.. bende pek iyi olmadı ondan diyorum..,
ben gidiyorum iyi gecelerr..
umarım gönlüne göre olur..
Uzun bir zaman gecmemisse sana olan duygularindan emin degilsen öyle birsey daha yapma derim.
beklicem canım öyle yapıcamm artık bakalım nolucak cok umutluyum nedense onunla olucak gbi geliyor bana ama işin garip yani şu her cuma akşamı illa cok az konşyorz bugnde sbahdan konştuk biraz öyle havadan falan ama akşam ne nete grdi ne telefndan döndü her cumartesi illa bu oluyor sonra paza gnü öğlenden sonrası ulaşyor bana illa pazar ve pazartesi görşyoruz anlamıyoru neden böyle oluyorr
ben zaten ona bu dunyadan değilsin sen diorum....ya insan ilk sevgilisiyle evlenir mi bu devirde:44:ş
işte orasını bilemem ben canım sadece bildiğimi söyleym ben sana
utangaç biri mi
ama utanıyorsa da seni gezmeye çağırmaya falan utanmıyor demek o kadar utangaçta değil
Eşime ilk ben açılmıştım,açılmasaydım birbirimizin adını dahi hatırlamıyor olurduk herhalde şuan.
Tabi durumlar farklı.
Bence de biraz daha bekle bakalım,seni seviyorsa illa ki açılacaktır.
Mümkün oldukça ilk adımı ondan bekle.
Ama ben her zaman "içinden gelenin" yapılmasının taraftarıyım.
Ben ne yapmak istiyorsam o an onu yaparım mesela..
tama bayanlarda gayet normal ama erkek bu yahu....bide biz çıkarkken senden önce 1 sevgilim vardı demişti geçen aylarda da aslında o kzın normal arkadaşı olduğu çıktığı benden utandığı için sen ilkimsin diyememişbknz:ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?