hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?

ya bende canım böyle sklyorum diyorumki söylim beklemim dyorum olmicaksa yoluma bakarım bende dyorum ama blemiyorum napıcagımı daa:26:
seni o kadar iyi anlıyorum ki...benim eşim öleydi acayip çekingen 1 ay falan her ggün görüşüyorduk dertleşiyodum ve ben açılmasını bekliyodum ama nerdeee....kendimi ilk defa birinin peşinden koşuyormuş gibi hisseediyordum ...1 ayın sonunda....ben artık görüşmek istemiyorum senle bundan sonra dedim niye diyerek başladı bu ağlamaya sonra da açıldı....garibim korkuyomuş beni tamamen kaybeder diye...ben tavır yapmasaydım kim bilir belki hala arkadaştık.... belli bi süre sonra hafifi bi tavır koy uzaklaş...gelir peşinden

icimden bu akşam ona mesaj atıp söylemek vardı ama şuan sanrm brazdaha beklicem :18:

aradığında falan biraç kez işim var dersen meraklanır, telaşlanabilir belki.. seviyorsa zaten kaybetmemek için üstüne bile düşer.. ona bunu yaptır canım...
söylediğinde sonradan için içini yiyo.. keşke yapmasaydım diye çünkü.. bende pek iyi olmadı ondan diyorum..,
ben gidiyorum iyi gecelerr..
umarım gönlüne göre olur..

Uzun bir zaman gecmemisse sana olan duygularindan emin degilsen öyle birsey daha yapma derim.

yok artık gercekten böylemiydiniz eşinle değişik birşey ama güzel evlenmişsiniz ne güzell :)))bende uzun bir ilşkiden ve ayrılık dan sonra ilk kez birine karşı yoğun duygular hissedyorumm ve ilk kez brini gercekten istyorum haytımda canımm

evet anlıyorsun beni canım yoluna sokmak istyrm bliyorsun durumları ama herkez zamana bırak dyor o sana desin dyorlar bakalım napıcam yaa kafam cok karışık benim bende keşke demek istemyorum daha sonra

Biliyorum canım durumlarını.Tabi daha sonra keşke deme üzülme daha fazla diye ben sana biraz dahe bekle derim canım.En azından biraz daha iyi tanırsınız sevginiz artar yani kayıp değil zaman.Öyle düşünme ama birazcık daha bekle bence.

yok canım bu cocuk yapmaz hani sevyorsa cıkar sevmyorsa cıkmaz üzücek bir cocuk değil canım

yok canım bu cocuk yapmaz hani sevyorsa cıkar sevmyorsa cıkmaz üzücek bir cocuk değil canım

işte orasını bilemem ben canım sadece bildiğimi söyleym ben sana
utangaç biri mi
ama utanıyorsa da seni gezmeye çağırmaya falan utanmıyor demek o kadar utangaçta değil

Eşime ilk ben açılmıştım,açılmasaydım birbirimizin adını dahi hatırlamıyor olurduk herhalde şuan.
Tabi durumlar farklı.
Bence de biraz daha bekle bakalım,seni seviyorsa illa ki açılacaktır.
Mümkün oldukça ilk adımı ondan bekle.
Ama ben her zaman "içinden gelenin" yapılmasının taraftarıyım.
Ben ne yapmak istiyorsam o an onu yaparım mesela..

ben zaten ona bu dunyadan değilsin sen diorum....ya insan ilk sevgilisiyle evlenir mi bu devirde :44:ş

bence ima edecek bir yerden alıntı yaptığın bir sözü yazıp gönderebilirsin sms olarak.... nasıl bir anlam çıkarttığına bakarak kafanda bir şeyler belire bilir.... yada ben aşığım sana yaz yum gözünü gönder..

beklicem canım öyle yapıcamm artık bakalım nolucak cok umutluyum nedense onunla olucak gbi geliyor bana ama işin garip yani şu her cuma akşamı illa cok az konşyorz bugnde sbahdan konştuk biraz öyle havadan falan ama akşam ne nete grdi ne telefndan döndü her cumartesi illa bu oluyor sonra paza gnü öğlenden sonrası ulaşyor bana illa pazar ve pazartesi görşyoruz anlamıyoru neden böyle oluyorr

cok sağol düşüncelerin icin canımm senin dedeklerni uygulicamm ben iyi gecelerr allah rahatlık versin

Bana da sıcak geliyor canım umutsuz olma tabi ki.Kendisini özletmek istiyor belki de ya da senin duyglarını am bilmediği için her gün aramak istemiyordur diye düşünüyorum ben.

işte orasını bilemem ben canım sadece bildiğimi söyleym ben sana
utangaç biri mi
ama utanıyorsa da seni gezmeye çağırmaya falan utanmıyor demek o kadar utangaçta değil

evet böyle acılma konularında aşkda utangac biraz cekingen yapısı var ama şmdi bana o buluşma anlamnda alıştı rahat nezman kahve icicez flan der yani hep

işte aynen bende böyleyim ne yapmak istyorsam onu yapanlardanım ama bu akşam bilemedim ne yapmam gerektgni :26: ben canımm

şunu da yapabilirsin.....bir yerde bir konu okudum bayan mı ilk adımı atmalı erkek mi diye bir konuydu dersin... sen erkek gözüyle ne düşünüyorsun bu konu hakkında diye sorabilirsin mesela....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…