- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
ben zaten ona bu dunyadan değilsin sen diorum....ya insan ilk sevgilisiyle evlenir mi bu devirde:44:ş
bence ima edecek bir yerden alıntı yaptığın bir sözü yazıp gönderebilirsin sms olarak.... nasıl bir anlam çıkarttığına bakarak kafanda bir şeyler belire bilir.... yada ben aşığım sana yaz yum gözünü gönder..
Bana da sıcak geliyor canım umutsuz olma tabi ki.Kendisini özletmek istiyor belki de ya da senin duyglarını am bilmediği için her gün aramak istemiyordur diye düşünüyorum ben.
tama bayanlarda gayet normal ama erkek bu yahu....bide biz çıkarkken senden önce 1 sevgilim vardı demişti geçen aylarda da aslında o kzın normal arkadaşı olduğu çıktığı benden utandığı için sen ilkimsin diyememiş
şunu da yapabilirsin.....bir yerde bir konu okudum bayan mı ilk adımı atmalı erkek mi diye bir konuydu dersin... sen erkek gözüyle ne düşünüyorsun bu konu hakkında diye sorabilirsin mesela....
ne gibi söz mesela arkdaşımm o sözü sen bana yazsana birtane bul gönder kenarda dursun lazım olur belkii
ben olsam kesinlikle ortak arkadaşıma yaptırırım bunu..bu cokkk mantıklııııııııııııııııı yaşasınnnn bunuda yapabilirimm bakk hc benim aklıma gelmeşti böyle birşey
canım aynısını yaşadım o yüzden beklersen daha iyi olacağını düşünüyorum..
sürekli, geceleri 10lara kadar gezdiğim çocuk seni arkadaş olarak görüyordum, sonradan farkında vardım ilginin geç oldu biliyorum, arkadaş olarak kalalım dedi..
sonra boka sardı zaten...
boşver..sen nasıl içinden bunları yapmayı heyecanla istiyorsan, bir mesajla olsa duyguların içinden taşsın istiyorsan, o da aşıksa fazla dayanamayacaktır zaten..
arkadaş gibi görüyorum lafı fazlaca ağır olabiliyo bilesinn
ben olsam kesinlikle ortak arkadaşıma yaptırırım bunu..
Ama eşimin ben de ilk sevgilisiyim8 yıl sevgili kaldık yahu
Eheh kıyamam yaama ilkler her zaman güzeldir.
ohhhh maşallahhh yaniiii canımmm 8 snee ne güzelll :))) mutluluklar dilerimm
Çok teşekkür ederim :)
Darısı senin başına o zaman,hadi bakalım
heheh en güzeli sizinki ( benim liste kabarık olunca garipsedim durumuAma eşimin ben de ilk sevgilisiyim8 yıl sevgili kaldık yahu
Eheh kıyamam yaama ilkler her zaman güzeldir.
ortak arkdaşımız yok maleseff
kendiniz soracaksınız o zaman... güzel bir plan yapın kafanızda bir anda bu soruyu sormayın... bir yerden konuyu bağlayın
bugün mü buluçacaksınız? buluştuğunuz bir gün karşısında azcık esnekonu bakalım nasıl gelcek oralara cok merak ettim doğrusu getircez artık birşeklde
bugün mü buluçacaksınız? buluştuğunuz bir gün karşısında azcık esneçok geç yattım bugün dersin.. muhtemelen neden geç yattın veya ne yaptın o saate kadar diye soracaktır.. sende kadınlar kulubü yada kafandan bir site ismi salla orada böyle bir konu vardı.. bu konu tartışılıyordu takıldım kaldım felan de ardından sorarsın.. başka bir plan da kurabilirsin benim aklıma bu geldi yalanda olmaz zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?