hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?

ne gibi söz mesela arkdaşımm o sözü sen bana yazsana birtane bul gönder kenarda dursun lazım olur belkii

canım aynısını yaşadım o yüzden beklersen daha iyi olacağını düşünüyorum..
sürekli, geceleri 10lara kadar gezdiğim çocuk seni arkadaş olarak görüyordum, sonradan farkında vardım ilginin geç oldu biliyorum, arkadaş olarak kalalım dedi..
sonra boka sardı zaten...
boşver..sen nasıl içinden bunları yapmayı heyecanla istiyorsan, bir mesajla olsa duyguların içinden taşsın istiyorsan, o da aşıksa fazla dayanamayacaktır zaten..
arkadaş gibi görüyorum lafı fazlaca ağır olabiliyo bilesinn

Son düzenleme:
Bana da sıcak geliyor canım umutsuz olma tabi ki.Kendisini özletmek istiyor belki de ya da senin duyglarını am bilmediği için her gün aramak istemiyordur diye düşünüyorum ben.

banada sıcak olumlu gelyor canım ama buna anlam veremyorum işte nedense bende olucağız biz ama nasıl olucazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ama eşimin ben de ilk sevgilisiyim 8 yıl sevgili kaldık yahu
Eheh kıyamam ya ama ilkler her zaman güzeldir.

şunu da yapabilirsin.....bir yerde bir konu okudum bayan mı ilk adımı atmalı erkek mi diye bir konuydu dersin... sen erkek gözüyle ne düşünüyorsun bu konu hakkında diye sorabilirsin mesela....

bu cokkk mantıklııııııııııııııııı yaşasınnnn bunuda yapabilirimm bakk hc benim aklıma gelmeşti böyle birşey

ne gibi söz mesela arkdaşımm o sözü sen bana yazsana birtane bul gönder kenarda dursun lazım olur belkii

valla özlü sözlerle hiç alakam yoktur sen bul artık bir yerlerden nette dolu arabesk cümleler.. oralardan bakarsın hoşuna gidecek duygularını ima edecek bir söz bul gönder işte

coook haklısınnn budaa olabilirrr

konu bakalım nasıl gelcek oralara cok merak ettim doğrusu getircez artık birşeklde
bugün mü buluçacaksınız? buluştuğunuz bir gün karşısında azcık esne çok geç yattım bugün dersin.. muhtemelen neden geç yattın veya ne yaptın o saate kadar diye soracaktır.. sende kadınlar kulubü yada kafandan bir site ismi salla orada böyle bir konu vardı.. bu konu tartışılıyordu takıldım kaldım felan de ardından sorarsın.. başka bir plan da kurabilirsin benim aklıma bu geldi yalanda olmaz zatenn

blmyorum canım henüz nezman buluşucagmz belli degil ama 3 gün icinde buluşuruz :)) kız varya sen bu işleriii bliyorsunn iyi blyorsun hatta o kk yı blyor basında cok oturdgumu falan da blyor aynen böyle yaparım bennn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…