hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?

omuriliğnde 2 eklem yerinde ayrılma var canım sağolasın eksik olma aminn cok acı cekmş 6 saat amlytta kalmş

çok geçmiş olsun allah şifa versin inş

Son düzenleme:
emirlove

kardeşi nasıl oldu. inş iyidir?
sen ne yaptın bir gelişme var mı durumunuzda?

kızlar kardeşi allaha şükür şimdi cok iyi bizde cok iyiyiz onunla sevdiğim cocukla aramız süper gelişmeler herşey cok güzel gidiyor gecenlerde icimde ne varsa kustum ona kızdım baya eni konu ağzından girdim burnundan cıktım o derece yanii :))))

sonra oda beni aradı bana düşüncelerini söyledi beni kaybetmek istemedgni dedi sonra bana ben hayatımda senin gibi bir kız görmedim buzamana kadar hayatıma cok kız girdi ama hic birisi senin yerini tutmadı yani koyamıyorum senide kimsenin yerine sen gercekten cok iyi bir kızsın cok doğru dürüst ve herkezden farklı bir insansın yüreğin cok baska dedi bana ben o an kalpden gidiyordum noluyo bu cocuga dedim seni kaybetmek istemiyorum şuan benim icin sana evet demek cok kolay yapmak istesem yaparım ama senin gibi bir kıza yazık edemem seni kaybetmek istemiyorum sanada bu yüzden cevap veremedim napıcagımı bilemedim cnkü şimdi cıksak aradan 3 gün sonra bir konuda kavga eder ayrılırız üzülürüm ben buna dedi benim işlerimi ailevi sorunlarımı blyorsun dedi iş sorunları problemlerim varken sevgili olmak istemyorum ama cok yakın arkadas olarak kalmak istyorum yine yakın arkdş olarak kalalım ben işlerimi düzene sokim dükkanımı işyerimi acim bu sekilde cnkü ikimizde zararlı cıkarız üzülürüz yasım gecmeden dükkanımı acmak istyorum sonrada evlenmek istyorum kimseye muhtac olmadn tabikide seninle olucak istiyorum emirlove dedi ben cözüm bulamadım buna işin icinden cıkamadım sen cözüm bul napmalyız sence ne mantklı dedi bende dedim arkdş olrak kalalım eger hayrlıysa oluruz zaten bir şeklde dedim öylemi dyorsun dedi bende evet dedim sonra benim en iyi anlarımda en zor anlarımda yanımda ol yine gezelim edelim kafa dagtalım hep beraber olalım bende aynı şeklde senn yanında olucam dedi bende en dogrusu bu sanırım dedim bende işe girmiş olurum hem sende dükkanı acmıs olursun dedim saattlerce konştuk ve cok mantıklı şeyler konştuk ben artık onun bir güzel agzına okuyunca cocuk döklmek zorunda kaldı napcagını ne etcegni blememiş hep oyzden oyalamış beni :))) şuan okdr iyiyiz ki kızlar aynı sevgli gbyz sadece bir teklf edlme söz konusu haric buarada gecenlerde kardesni dolasmaya gttm annesylede tanstım hersey olurunda ve cok gzel gdyor kızlar işte bu topiğimin sonu böyle inşllah burdan nişanlandgım ve evlilik haberlerimizide duyarsınız inşllah allah herkezin gönlüne göre versin o benim icin cok değerli ve bende onun icin cok değerliyim kızlar bunu anladım

Senin hevesini kırmak istemem ama bence bu güzel bi gelişme değil Adını" sevgili" olarak koyunca ne değişecek ki onun için? Madem çok iyisiniz adı "sevgili" olsun. Etiket değişince mi yapamayacakmış, etiket "arkadaş" olunca mı görüşebilirmiş seninle ancak. Yani ailesiyle de tanıştıysan madem sevgili gibi takılıyorsanız niye kabul etmiyor. Başka sorunları var ise, seninle görüşmeye zaman ayıramasa falan bahanesini haklı bulurdum, ancak madem o kadar görüşüyorsunuz sevgili gibi, niye "sevgili" olamıyor seninle? Ben burda sinirlendim resmen adama. Sen seviyorsun ama malesef seni elinde tutmak istiyor gibi geldi. Flört gibi devam etse, iki taraf da bir şey beklemese kimse kimseyi kandırmadan ve adı "sevgili" olarak koyulmadan gayet de devam edebilirdi normal bir şekilde. Şahsen o şekilde devam ettiklerim oldu benim, kimse kimseyi kullanmadı vaatler vermedi kimse. Ancak sen duygularını açmışsın ve o hala seni beklentiye sokup bir icraatte bulunmuyor ise, kullanıyor gibi geliyor bana.
Ne zamandır takip ediyordum güzel gelişmeler bekliyordum, tüm samimiyetimle daha iyi olmasını istiyordum cidden ama adamın tavrını hiç hoş karşılamadım

yok o yurtdışına gidicek cnkü dükkanını acablmesi icin 6 aylıgna yurt dışına gidicek bende artık suanki durumumdan memnunum cnkü sevgli olupda ona tamamen baglanmak istemyorum oda benm abimle tanıstı gecen hafta bu fkri abim ben 3 müz beraber verdik bir nevi cünkü ben kötü zamanlar gecrdim eski erkek arkdaşmdan dolayı suanki cocugu onu seviyorum ama ona tam anlaımıyla deli gibi seviyorum diyemem henüz cnkü sevgi iki kişinin birbirine karşı sevmesyle olur oda zamanla olucak inşllah diyorum elinde bekletiyor gibi demişsin doğru cnkü beni aradığında bana birşeyi daha itiraf etti birşey acıga kkavustu cıktıgı biir sevgilisi varmıstı onunla tam anlamıyla btrmemş ilşkisini onunla tanıstgm ilk zmanlar onun haytnda bir kız varmıstı daha sonra ben ona duygularımı itiraf ettiğimde yeni yeni bitrmişdi ilşkisini bunuda acık olarak söyledi bana o gün olabilir önemsemedim o kızı cnkü ben onun haytna müdahale edeblcek yetkiye sahp değilim karşamam benden önce olan birşey beni kullanmadı cnkü aramızda arkdaşlıktn baska brsey yoktu ozamanlar

sevgili gibisiniz ama teklif yok? saçma bence. sonuçta nikah kıymıyosunuz. kusura bakma sana karşı bişi değil bu. ne zaman bu tür olaylara denk gelsem anlamsız buluyorum. tmm arkadaş gibi kal ümitlendir-ümitlen sonra sıkılınca ilgi alakayı kes hevesin kursağında kalsın. saçma gibi geldi bana :/ üzüldüğünde bile sevgilimden ayrıldım bile diyemiyosun

Eğer onunda ilgisi var gibi geliyorsa sana beklemelisin
Ben pek bayanların açılmasından hoşlanmıyorum nacizane fikrim :26:

En azından dürüstçe açıklamış, açıklamaları güven veriyor ise samimiyetine güveniyor isen umarım arkadaşlıktan öteye bir adım olur, tabi ki ikiniz için de uygun bir zamanda Ancak senin ona açılmanı ne zamandır bekleyip takip ettiğim için ben kendi kendime hayal kırıklığına uğradım resmen yaa, onun tarafından daha büyük bir şey bekliyordum

Emirlove noldu durumun? Sen ona açılmıştın peki şimdi sevgili misiniz? Ben de sonunda açıldım ve reddedildim=(

biz hala devam ediyoruz konuşmaya görşmeye görüşüyoruz konuşuyoruz ama o calştıgı kurumdan cıktı kendi işyerini acmaya karar vrdi biranda hemde 3 tane birden iş yeri acmaya karar verdi onlarla ilgileniyor yaklaşık 1 aydır falan benim haricimde kimseyle görşmyor cnkü vakti yok nerdeyse 7-24 calışan bir insan boş oldugundada boş bir vakit buldugundada hep benimle beraber bir teklif almadım ama dışarda olsun heryerde yapışık ikiz gibiyiz o şeklde yani

neden reddedldin cok üzüldüm (( sevgilisi falan mı vardı cocugun :26:

Ne güzel.. Benim istediğim de buydu işte. Bak sen sevgili olmak istiyordun ama olmasa da bu kadarı bile güzel. Biz de takılma şeklinde görüşüyorduk, ben açıldım ve tamamen gitti. Bir nedeni yok, açıldığım gün görüştük çok güzel bir şekilde, olumlu karşıladı sanmıştım, bana ümit verdi.. Karşılık vermedi ama zaten ben de karşılık beklememiştim, görüştüğümüz halimizden çok mutluydum. Hala görüşmeye devam ederiz sanmıştım. Oysa dün güzel ve olumlu karşılayan adam bugün cevap vermedi, yokoldu gitti.. Sizinki gibi gitse yeterliydi benim için=( Çok üzgünüm

bizim aramızda cok tuhaf anlatlmaz bir bağ var canım hani nasıla anlatsamki birbirmizden kopamyruz biz ama ben bu halimden memnunum cnkü sevgili olsak yok iş sorunları aile sorunları o pskolojk evreler bizi şmdi böyle sorunlar bastan yıpratrdı bizi oyzden yanlış zamandı sevgli olmamz icin sevgili olup tadı tuzu kacmaktansa bu ayları yaşamaya razıyım zaten smdi sevgili gibiyiz sadece birbrmze aşkım bitanem kelimelerini kullnmyoruz ve elele dolşmıyoruz sadece bu fark var ama dışarıda otrdgmz zaman mesela biryere oturunca fln sohbet şeklmz olsun bakışmalarımz olsun gören tanımayan sevgililer diye yorum yaparlar yani bizimki sanırım su laf mı ayrılsakta beraberiz gibi birşey hani bazı cicekler vardır ya koparmaya kıyamazsın yada hani anne babanı siilp atamazsın ya arada bir bağ vardır işte biz birbrmzn icin öyleyz ben onu buraya foruma en son yazdgm yorumdan sonra haytmdan cıkartmaya calıştım slp atmaya calştım ama olmadı slp atmaya calşmamda ben hersey icin bekledgm icin bekleme kavramını sevmeyen br insanım oyzden silmeye kalktım hep yapamadım oda aynı şeklde brbrmze deger veryoruz arkadaş dost cok kardeş sevgili her sıfatı tasıyoruz brbrmiz icin umarım bu şeklde devam eder hep bazen cok güvendgmz insanlar arkamzdan bıcaklayablyorlar bizi hayat bu kimin ne olucagı blnmez ben onun bana hic br şeklde zarar veremicegni etmicegni düşünyorum cnkü yapı ve karkter bakımından öyle br insan değil ama tabi neolucagıda belli olmaz cnaım allah hayrlılaryla karşılaştırsın herkezin gönlüne göre versin ben cok seviyorum onuu sonunda mutlu bir cift oluruz inşllah

sende hic üzülme canım rabbim hakkında hayırlısını yapsın sana en güzelini ama en güzelini en iyisini nasp eder inşallah bende benmki bana ümit verip yarı yolda bırakır diye dşnyordum ilk baslarda yani dalga gecer öylesne takılır eder dye dşnyordum korkuyordum ama sandgm gbi değilmş canım sen hic üzülmee olur mu sadece sabrett

[QjUOTE=emirlove90;29395553]bizim aramızda cok tuhaf anlatlmaz bir bağ var canım hani nasıla anlatsamki birbirmizden kopamyruz biz ama ben bu halimden memnunum cnkü sevgili olsak yok iş sorunları aile sorunları o pskolojk evreler bizi şmdi böyle sorunlar bastan yıpratrdı bizi oyzden yanlış zamandı sevgli olmamz icin sevgili olup tadı tuzu kacmaktansa bu ayları yaşamaya razıyım zaten smdi sevgili gibiyiz sadece birbrmze aşkım bitanem kelimelerini kullnmyoruz ve elele dolşmıyoruz sadece bu fark var ama dışarıda otrdgmz zaman mesela biryere oturunca fln sohbet şeklmz olsun bakışmalarımz olsun gören tanımayan sevgililer diye yorum yaparlar yani bizimki sanırım su laf mı ayrılsakta beraberiz gibi birşey hani bazı cicekler vardır ya koparmaya kıyamazsın yada hani anne babanı siilp atamazsın ya arada bir bağ vardır işte biz birbrmzn icin öyleyz ben onu buraya foruma en son yazdgm yorumdan sonra haytmdan cıkartmaya calıştım slp atmaya calştım ama olmadı slp atmaya calşmamda ben hersey icin bekledgm icin bekleme kavramını sevmeyen br insanım oyzden silmeye kalktım hep yapamadım oda aynı şeklde brbrmze deger veryoruz arkadaş dost cok kardeş sevgili her sıfatı tasıyoruz brbrmiz icin umarım bu şeklde devam eder hep bazen cok güvendgmz insanlar arkamzdan bıcaklayablyorlar bizi hayat bu kimin ne olucagı blnmez ben onun bana hic br şeklde zarar veremicegni etmicegni düşünyorum cnkü yapı ve karkter bakımından öyle br insan değil ama tabi neolucagıda belli olmaz cnaım allah hayrlılaryla karşılaştırsın herkezin gönlüne göre versin ben cok seviyorum onuu sonunda mutlu bir cift oluruz inşllah

sende hic üzülme canım rabbim hakkında hayırlısını yapsın sana en güzelini ama en güzelini en iyisini nasp eder inşallah bende benmki bana ümit verip yarı yolda bırakır diye dşnyordum ilk baslarda yani dalga gecer öylesne takılır eder dye dşnyordum korkuyordum ama sandgm gbi değilmş canım sen hic üzülmee olur mu sadece sabrett[/QUOTE]
Ya ben çok merak ettim sırf bu konu için üye oldum noldu sonra şimdi ne durumdasınız

onun ne istediğini de biliyor musun?
ben şuan için bunu direkt söylesem delilik olur.adam ne istediğini açıkça söylüyor zaten.

Ya ben çok merak ettim sırf bu konu için üye oldum noldu sonra şimdi ne durumdasınız[/QUOTE]

artık eskisi gbi değiliz onunla gecen sene hazirana kadar iyiydi aramız sonra görşmeler kısaldı aramamaya başladı arayıp sormamaya başladı beni işlerle kafayı yemek üzereydi falan işte o aramadıkça bende aramadım onu ondan bekledim hep sonra arada bir yazdı o yazdgında cevap verdim sonra kardeşi sık sık yazmaya başladı en son abisinle konuşup konuşmadıgnı sormuştu yaklaşık bundan 3 ay önce konuşmadığımı söyledm ona hala facemde ekli beni slmyor bende onu slmyorum doğum gnümde aradı bu eylülde doğum gnümü kutladı falan hazrndan eylüle kadr nerdeyse hc konuşmamştk cok sevnmştm araynca görşelim dedi bir türlü görşememştk görşmedk sonrada ben egtim için 7 saat uzak bir yere geldim şuan ondan 7 saat uzaklıklardayım en son bundn 1 buçuk ay önce bldiğim bir kızla resimleri vardı faceye koydu onları inşllah dedim sevgili değillerdir cok üzülrüm yoksa dedim sonra bir baktm 1 hafta içinde büsrü resm koydular sevglisiymiş kız kızı tanıyorum kendside facemde ekli şımarık ondan 3 yas büyük bir kız cok çirkef bir kız ben birşeyni görmedim kızın ama hakkında cok sey duymuştum kızın onunla parası için cıkcagnı blyordum ayrılcaklarnıda baya bir üzüldm görnce fotoları sindremedm sonrası ayrıldı o kızdan 2 hafta önce memleketme gtmişdim yer bldrmi begndi daha sonrada instagramdan resmimi begndi 2-3 kere facede de aynı şeklde sonra gecenler yazdı birden bana okey işareti gönderdi faceden dedim ne içindi bu dedim yanlışlıkla olduğunu söyledi bende sorun değil öenmli değil dedim sonra tamam dedi yanlşıkla olcagnı sanmyorum imkanı yok yanlış olamaz cok denedm aynı seklde arkdşlarma göndermeyi kendim tıklayıp grnce oluyor byk ihtmal konuşmaya çalışıyor benmle bende ters davrnnca yazmaynca brsey demedi beni takp edyor sanırsm şu aralar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…