- Konu Sahibi emirlove90
-
kızlarr bu akşam dayanamadım ve acıldım ona artıkk daha sonraa keşke demek istemedim neolursa olsun söylmek istedim bu gece tüm cesaretimi topladım söyledim ona herşeyi yarın diye birşey yok arkdaşlar cok düşündüm seven sevdgiğine sevdiğini söylesin yarın ne olucaz uyanıcaz mı blemyoruzz belkidee erteleyerekk nasipimizi kaybediceğiz oyzden topladım cesaretmi ve ben bugünü yasadım yarınlarda yaşanıcak yaşamak nasp olursa elbette ama bugünü yaşamak varken beklemek olmazdı söyledim ona bunu attım mesajla söyledimm yüzüne söylemeye gücüm yoktuu
ben : ben sana bişey söylemek istyorum doğrumu yapıyorum yanlış mı yapıyorum biilmyorum beni terslemenden yada kızmandan korkum var belkide aynı şeyleri düşünmüyoruz belki benimle konşmak istemiceksn söylediğimde ama içimde tutmak istemedim daha sonra keşke söyleseydim demek istemedim başlarda benim icin arkdaştın arkdaşdan öte değildin ama sonra seni tandıkca anlam veremedim bana olanlara duygularımı anlatması zor birdaha yaşamicam dediğim duyguları yaşıyorum seninleyken sana karşı farklı duygular icimde yüreğim sana cok ısındı hayatmda hayatım olmanı istedi yüreğim cok üzgünüm daha fazla iicmde tutmak istemedim..
o :yüzyüze konuşalım bu konuları böyle tlfnda olmaz
ben : şuuan içim rhtlasın istiyorum lütfen ne düşündüğünü biraz da olsa söylermsn tbiki telde konuşulmaz böyle şeyler
o: dedğim gibi olabilir konuşalım önce yüzyüze)
o : (hemen arkdan cevap yazdı ) daha ben yazmadan uyudun galiba yazmıs
vee işteee böyle kızlarr cok mutlu oldum heyecandan telefonu yere fırlattım ağladım icimdeki korkunun verdiği şeyle ilk defa böylesine güzel duygular yaşıyorumm nefes alamicak gbydm sankii kalp krizi gecryordum allahımm mutluu olmak istyorumm benim yüzümü böylesine güldürdüğün mutlu ettiğin icin bu akşam şükürler olsun sana allahımm nolursun engel cıkartma allahım yoluma artık mutlu olayım bendee
Noldu yüzyüze konuşacaktınız, güzel bir yere götürücekmiş. Konuştunuz mu?kızlar son gelişmeler bunlar haftasonu biz göreşemedk 4 günden beri kardeşi ondaydı pazar da akşama kadar calıştı kendi müşterilerine baktı akşamda kardeşini gezdirdi kardeşinin belinde kırık var cuma günü doktora götrmüştü kardeşini o gün konuştuk telefonda izin almış iş yerindende doktor bel fıtığı demiş 17 yaşındaki cocuga bana dedi pazarteside özele götürmeyi düşünyorum ama nasıl izin alıcam blmyorum dedi bende dedim sorun olmazsa eğer ben götürürüm kardeşini doktora dedim oda olur zahmet olmazsa iyi olur canım dedi pazartesi yani dün sabah 7 de gttiler onlar hastaneye kardeyle sonra da 9 da beni almaya geldi eve aldı tekrar gttk hastaneye bıraktı bizi kardesyle işe gecti oda akşama kadar biz hastanedeydik hep kardeşine emar tomografi röntgen falan cekildi büsrü şey ilk kayma var arkda dedi doktor sonra tomagrafiye bakıncada kırık var burda dedi ameliyat dedi cocuga aksama kadar birde doktor bekledik durduk bu aradada sabah hastaneye giderkende konuştuk işte kardeşi var diye bişey konuşmadık acmadık o konuları oda acmadı havadan sudan falan konştuk öyle sonra o gün akşama kadar da hep aradı hem kardeşini hemde benim nasıl oldugumu fln sordu sonra işlerniz btnce haber verin gelim alim sizi dedi haber verdim bende işimiz btti gel al dedim sonra geldi aldı bizi noldugunu falan anlattım doktorlarn neler dediğini canı sıkıldı bu duruma bir bel nasıl kırılır bukadar faln dedi dönüştede kardeşide doktor ameliyat deyince korktu sonra beni eve bıraktı eve bırakırkende dedi hersey icin cok sağol dedii sanada borclandık allah razı olsun dedi bende nedemek lafımı olur borclanmadım bana dedim öyle işte beni bıraktıkdan sonrada şehir dışına gtti işi icin gecede gec gelmş sonra bu sabah bana günaydın canımmm faln yazms nasıl oldugumu fln sordu bende kahvaltı keyfi yapıyorum oda ben kahvltıyı hic keyif olarak ypmaım ama dedi bende birgün beraber yapalım ozamn hem ilk olur dedim cok ilglendi bugün benimle sonra canım planlayalım bunu ben güzel biryere götürcem seni yazdı bende tamam dedim işte öyle kızlar bugün böyle güzel bir konşma gecti mesajlaştık buarada telde konşmadk bunları ama benim ona acılmamla ilgili oda brsey demedi acmadı konusunu acmasınada zaman olmadı gerci o brsey demedği icin kafam cok karışık benim :26:
Noldu yüzyüze konuşacaktınız, güzel bir yere götürücekmiş. Konuştunuz mu?
EmirlOve merak ettim ne oldu son durum? Bayagi gecti uzerinden ona acilmistin. Hala birsey konusmadiniz mi?
Hayirlisi olsun hakkinda.
Umarım herşey istediğin gibidir
kızlar hepiniz merak etmişsiniz merak edenler olmuş biz görüştük dün gece sonunda ama arkdaşı vardı konuşmadık hic bu konuları acmadık arkdaşıda oturdu biraz sonra kalktı yanımızdan ama biz yinede konuşmadık ben onun acmasını bekledim hep o yüzden hic acmadım konuyu hep havadan sudan konuştuk birde ben gecitğimiz hafta bazı ailevi problemlerim sıkıntılarım olmuştu onlar bir sonuca kavustu güzel bir cözüme o sıkıntılarımı hallettiğimi fln anlattım kötü bir haftaydı benim icin gecen hafta oda kendiside cok sıkışık her anlamda pazar gnleri ble calışıyor okadar sıkışıkki calıştıgı icin hic bişey dyemiyorum ona ve gercektende calışıyor dün gece işte buluştuk dedim ya iş yaptıgı yere gittim 10 dkkalık işi kaldıgını söylemşti 10 dkka bekledim sonrada oturduk biryerlere gttik işte yani gözümle gördüğüm icin inanıyorum calıştıgınada sonra arabası yoktu kızlar arabasını babasına vermiş 3günlüğüne kardesni doktora götrdü babası ondan almış arabayı cafeden cıktık ben duraktan otbse bnip gtcektim eve dedim calıştın bugünde dinlenemedin hic canım ben giderim sen zahmet etme dedim oda hayır canım olurmu öyle şey seni yalnız bırakmam dedi ve bizim ev bulundugumuz yerden yürüyerek 40 dakka fln kızlar bu soğukta beni evimin önüne kadar getrdi ve yol boyuncada hic konşmadık o konuları sonra tansynu düştü başı döndü onun neden öyle oldu anlamadık ikimizde ayran aldım hemen ona marktten icim rahat etmedi onu öyle eve geri göndermeye bizim evin önünde 10 dakka durduk biraz kendine geldi ayranını icti sonra öyle derin baktıki bana öyle güzeldiki bakışları hep tüm gece boyunca cokbenimle konşurken gözlerinin ici cok güzel di cok güzel parlıyordu gözlerine baktıgımda sevgiyi gördüm kızlar onun gözlerinde bana olan sevgiyi gördüm sonra beni giderken yanaklarımdan öptü görşürüz iyi geceler canım dedi ve gitti ben ilk baslarda ondan hoşlanyrdum blyorsunuz artık bu hoşlantı yok ben her gece her saat her dakka her saniye onudaha da cok düşünmeye başladım hatta aşık oldum kızlar ben onu artık sevyorum dyebilirim seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarr icimdeki o sevgi ptırcıklarına engel olamıyorum ona seni seviyorum demek istyorum ama tutuyorum kendimi cok zor tutuyorum hemde ben cok aşığım kızlar off noluck benim bu halim bilmiyorum ayrıca bu cocuk cekingen böyle konularda kızlar ben napıcagm
İşin biraz zor sanki canım ya :S
Yaşadığın şeyler çok güzel hissettiğin duygular çok güzel ama oda sana karşı bu kadar yoğunmu ? bunu bilmek lazım
Oda belliki senden hoşlanıyor yoksa bu kadar çok vakit geçirmezdi senle bu kadar fedakarlık yapmazdı
Ama neden açılmıyor diye düşününce insanın aklına hiç bişey gelmiyor bir neden yok yani :S
Sen seni seviyorum dememek için kendimi tutuyorum diyosun bu çocuk nasıl tutuyor kendini
Erkekler genelde daha fevri olur duygularını saklayamaz benim bildiğim ilginç gerçekten...
Canım malesef ben eski anlattıklarını da düşünerek bu çocuğun kesinlikle çekingen olmadığını ve senden senin sandığın anlamda hoşlanmadığını düşünüyorum. Gözlere bakarak anlayamazsın bu gibi durumları.
Çok güzel bakışları olabilir ama tek kelime etmemesi anormal.
Hem çok çekingen olduğunu varsaysak bile, senin ona olan tavrın ortadayken o durumda bile açılmaması olanaksız olurdu.
Mutlaka bir şeyler derdi.
Gerçekten bir şeyler hisseden erkek böyle davranmaz.
evet tek kelime etmemesi sessiz kalması kafamı cok karştrıyor cok düşündryor bu durum beni de canımhadi dyorum sevmyor hic birşey hsstmyor ama neden bana farklı davranyor onca işinin sıkıntısının arasnda yani neden benimle neden beni dşnyorki :26:
kendimi ondan uzak tutmaya geri cekmeye calışıyorum ama yapamyorum da yaa cnaım ben napıcagm onu dşnmeden onunla konşmadan yapamyorum ben
Aslında sana böyle davranarak iyilik etmiyor kötülük ediyor
Sen ona duygularını açmışsın söyleyeceğini söylemişsin insan ya karşılık verir yada istemiyorsa geri çekilir yahu :S
Bu hiç bişey yapmamayı tercih ediyor çünkü böylesi basit kolay bana kalırsa
Hem üstünde bir ilişkinin ağırlığı yok hemde onu seven değer veren bir insan var yanında daha ne olsun
Bu durum bir erkek için oldukça zevklidir tahminimce
Artık bir karar versin bence olgun davranmasının zamanı gelmiş biraz yürekli olsun ya
nasıl yapıcam canım onun bana gercek duygularının söylemsni nasıl yapıcam aslında bişey yapmak istemyorum cnkü onun cok üzerine düşmek istemyorum ben elimden geleni yaptım fazlasıyla hatta ben büyük adım attım ona acıldım yürekli davrandım şmdi yapmam gereken baska bsey var mı blmyorum ama bu durumdan cok sıkıldım artık ben :26:
Hiçbir şey yapamazsın.
Senden hoşlansa o zaten söyler.
Lütfen biraz gerçekçi ol.
Bahanesi olmaz bu işin.
Seven adam döker duygularını.
Sakın niye o zaman onu, bunu , şunu yapıyor diye sorma.
cecenn açıklamış zaten.
Seninle ilgilenmesi gibi durumlar seni sevdiğini göstermez asla.
Artık kabullen bazı şeyleri.
Sana hiçbir cevap vermemiş diyeceğini dediğin halde.
Hala ne bekliyorsun ki bu çocuktan?!
Kendini geri çekmen lazım aksine, daha fazla üzülmemek için.
Çok hayalperest davranıyorsun. Sonu iyi olmaz senin için.
baska bişey yapmicam artıkpeki geri cekicem kendimi aramicam onu mesaj atmicam kendimi geri baska nasıl cekeblrm peki canım yardım edermsn bana :26:
ararsa ederse nasıl cevaplar verim mesajlarna yada vermim mi ne yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?