hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?

acılarak büyük bir adım attığımı düşündüğüm icin ondan bekledgm icin sessiz kaldım skmak istemedim onu daha fazla ondan sormadım tekrar

Su an cekil mesafe koy ve izle.
msj larina cvp verme, arasa bir cikarsin iki cikmasin, ciktiginda tatli konus cok uzatma kisa kesmeye calsi , sesinin tadi damaginda kalsin seni biraz fark etsin.
belki bir süre sonra acilir , yada gider...

neden cevap yazmıyorsun yada neden telefonlarımı acmıyorsun falan derse nedim peki ?

acılarak büyük bir adım attığımı düşündüğüm icin ondan bekledgm icin sessiz kaldım skmak istemedim onu daha fazla ondan sormadım tekrar

Böyle yapmak sana bir şey kazandırmadı gördüğün gibi.
Onu sıkmak istemedim derken kendini yanlış düşünceler içine sokuyorsun.
Bekliyorsun en kötüsü.
Beklemek de ömründen ömür götürür.
Etrafını göremezsin. Yazık olur.

Sana bir şeyler demiştim, hiçbir şey olmamış gibi mi görüşmeye devam edeceksin dediklerime rağmen diye sor önce.
Sonra da salla gitsin.
Bir cevap versin de, ona göre rahat et sen de ve önüne bak.

şuan bugün öğlenden sonra hc konşmadık ben yazmadım ona hic oda bana yazmadı bu dedğini bir konuşma arasındamı demeliyim yoksa durduk yere hic konuşmuyorken mesaj mı atmalıyım ?

evet haklısın onu skmıyorum ama kendimi sıkıyorum cok dgru söylyorsun böylede bana yazk oluyor

şuan bugün öğlenden sonra hc konşmadık ben yazmadım ona hic oda bana yazmadı bu dedğini bir konuşma arasındamı demeliyim yoksa durduk yere hic konuşmuyorken mesaj mı atmalıyım ?

O sana herhangi bir laf dediğinde söyleyebilirsin.
Laf arasında gülerek falan değil de ciddi bir şekilde açmalısın konuyu.
Seni arafta bırakmaya hakkı yok.
Ama sen de bunu çekmek zorunda değilsin. Kendini kurtarman gerekir.

Bi de 90lısın herhalde nickinden anladığım kadarıyla.

22 yaşında bir kız olarak neler diyeceğini en iyi senin bilmen gerekir bence.
Sonuçta sen tanıyorsun o kişiyi. Sen diyalog içindesin.

görşmeyi kesicem icin bunu mesaj da dicem ona acıcam napyorsun diye mesaj atarsa yarın falan dicem bunu sıkıştrcam araya artık bakalım nasıl dicem offf offf ne zaman mutluluk beni bulucak acaba merk edyrm dgrusu canım

Duygularini cok güzel dile getirmisin, daha ne yapcan ki ?

Bekle o acilsin veya bir tepki versin.

Ha neden cikmyorsun falan derse,

ben tüm cesaretimi toplayip sana acildim, sen bir aciklama yapma zahmetinde bulunmadin, beni ciddiye almiyormusun gibi geliyor dersin, bidaha topu ona atmis olursun

bak bu lafı cok begndim bunu dyeblrm ona dediğin mantıklı ben ona böyle bsey deynce topu ona atmş olucam oda bir acklama yapıcaktr belki dye dşnyorum ben öyle dyncede susmaz herhlde :26:

Böyle şeyler olabilir canım. Büyütme gözünde.
Birini seversin, o sana aynı şeyi hissetmez, sonra üzülürsün ağlarsın, tüh dersin, şansızım dersin ama ayağa kalkarsın.
Sen yeter ki bunun geçici bir süreç olduğunu bil.
Neredeyse her insan yaşar böyle bir hayalkırıklığı. Bu bize güç kazandırır, tecrübe olur.
Ne güzel sevmek nasıl bir şeymiş keşfettin. Bunları düşün.
Sonra çok iyi bir ilişkin ya da ilişkilerin de olacaktır.
Biri gider, öteki gelir. Gerçek aşkını bulacaksın sen de vakti geldiğinde. :))

Son düzenleme:

cok zor bir dönemden kötü günlerden kötü ayrılık tan 8 ay sonra şuanki sevdiğim cocuk sayesinde kalktım ayağa tekrar onun sayesinde yasadım aynı duyguları zor oldu ama oldu tekrar aynı duyguları hisstyorum şuanki sevdgim kişiye karşı ama hayrlısı olsun artık umaarım birgün bende gercek aşkımı bulurum

Mutluluğunu başka erkeklerin varlığına bağlayarak yaşamayı umut edersen mutlu olamazsın zaten.
Senin mutlu olman sana bağlıdır.
Biraz nefes al bence.
Kendini dinle, kendini önemse; mutluluğu, huzuru, gücü kendi içinde bul.
Hayatta düşünecek bir dolu şey var, uğraşacak bir sürü şey var; erkeklerin seni üzmesine izin verme.)
Aklını başka alanlara yoğunlaştır. Ayakların yere bassın. O zaman her şey daha güzel olacak. )

mutluluğu bir erkeğe bağlamadım o şeklde tanımlamadım yani
aşk konusunda nezman mutlu olucam demek istedim diğer anlamda mutluyum hayatımdan allahma şükürler olsun canım inşllah herşey güzel olur

Emirlove nasilsin?
Son durumlar nedir? İns olumlu gelismeler olmustur. Hayir anlamadim sen ona acilmisin daha ne bekliyor? İstiyorsa ister istemiyorsa yakasina zorla yapisacak halin yok ya.Oyalamasin yani. Bu kadar uzuluyorsun. İnan gun gelecek sende mutlu olucaksin. Sabirla inanve dua et cnm. Buda olmazsa hayirlisi degilmis demekki

canim ne oldu aradimi ? Yazdimi ? sen ne cvp verdin?

sonuclari bildirmiyorsun hayirdir ?

kızlar malesef onunla bunları konuşamadım cünkü kendisi cok üzgün kardeşinin omiriliğinde iki yerinde eklem ayrılması varmış sizle konşmyı dşündüğüm gün beni aradı acıkladı neden arayamadıgnı da kendisi cok üzgündü ve cok dağılmş bir yandanda işleri tabi cok dagınık ve bitkin bir halde idi ondan sonrada knştk hep bugünde kardeşi amelyata grdi en son konştgmzda hala 2 saat oldu ameliyata gireli neden ckmadı dedi bana onu bu zor günlernde ve söz konusu sağlık olunca konşmak istemedim bu günlerde bana ihtiyacı var diye dşndüm son durum bu kızlar kardeşi icin dua edermisiniz henüz daha cok küçük 17 yasında

kızlar kardeşi öğlen 3 de ameliyata girmişti tam 6 saat sürmüş ameliyat 9 da cııkmış ameliyttan (( cok aglamış cok canı acıyormuş uyuyormuş şmdi kardeşi az önce aradı konştuk kıyamam yaa kardeşne cok canı acıyormuss hep ağlamş amlyttan cknca uyutmuşlar sonrada

Allah sifa versin , ne ameliyatiydi bu ???
allah yaridmcisi olsun , aci cekmeden atlatsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…