• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızda en nefret ettıgınız kişi kimdır?

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
641
40
İstanbul
slm kızlar hayatınızda en çok kımden nefret edersınız hepımızın hayatında mutlaka nefret ettıgı kışiler vardır sizin kım hadı anlatım bakım:oklava::oklava:(konu önceden açılmışsa silinebilir)

benim bikaç kişi var nefret etme sebebimde hakkımı yemek istemiş olmaları
ve çamur atmaları
çok kuduran cami duvarına işermiş onlarda bigüzel işediler

nefret edecek kadar kimseden bir kötülük görmedim şükürler olsun...zaten ben kin tutamam,küsemem böyle güzel huylarım yok ve bazen oluyorki küseyim,kin tutayım.nefret edeyim diyeceğim olaylar oluyor ama yapamıyorum ama buda benim yapım.yalnız çok kırılıyorum...sonuç olarak canım sevmediğim insan var ama nefret edecek kadar değerli değil benim için...

babam Kötü Kazen

ana babandan nefret edeck kadar naptıki sana merak ettim illona

bende ananemden filan nefret ediyorum diye düşünüyorum ama aklıma bile getirmiyorumki onları nefretime bile değmiyolar o yüzden bikaç kişi aklıma gelmişti yazacak ama değmez ya gerek bile yok

Bana kötülük yapabilmek için var güçleriyle mücadele eden ismi lazım değil üç şahsiyet ve kayınpederim.....
Gerçi onları da Allaha havale ettim. :kahve:

Kaynım ve eltim....Evlendiğim ilk aylarda beni inanılmaz üzdüler...Birde görseniz dışardan adama benzerler.....

bizim müdürrrr :@ gebersin pislikkk :))

karı benden 3 yaş büyük kıskanıyo beni ama insan bu kadr belli edermi yaaaw dimii :)))

:1ninca: ayse denen pislikten nefret ediyorum...nisanlima asildigi icin..hala sansini denedigi icin..yüz kere uyarilmasina ragmen! kac kere nisanlim tarafindan terslenmesine ragmen anlamayip..aptal aptal hareket edip sürekli beni sinir etmeye calistigi icin.. :oklava:

bush tan nefret ediyorum kendisini dünya lideri sandıgı için her memlekette insanca yaşanılsın die hükmederken kendinin insan olmadıgını unuttugu için yüzünü bile görünce tüylerim diken diken oluyor..

bende yazayım bari yurdısında yasayıpda turkıyeye gelıp hava atanlardan nefret edıyorum bız orda oyleyız boyleyız derler ya karsısındakını ınsan yerıne koymayım kendılerını bırsey sanarlar bana boyle yapan oldugu için yazdım tabıkı herkes bır degıl

çok şükür nefret ettiğim yok :icecream:
ama ara ara boğazlayacak kadar kızdıklarım oluyor oda iş ortamındakilerşakkıdı

Hayatta nefret ettiğim kişi yok galibaa şöyle bir düşündümde nefret etmek istesemde boşver diyip nötrleşiyorum....

bende yengemden nefret ediorum amcamın eşi.koskocaman kadın kskanıo beni ya.

Back
X