- Konu Sahibi huzurolsun
-
Canım inşallah 1 tane olur, ömür boyu çok sever, çok sevilirsin
13 yaşında çıkmaya mı başladın? 29 yaşındayım, daha bugüne kadar sevgilim bile olmadı.
Ne desem bilemedim. Kendime biraz daha üzüldüm sadece.
13 yaşında çıkmaya mı başladın? 29 yaşındayım, daha bugüne kadar sevgilim bile olmadı.
Ne desem bilemedim. Kendime biraz daha üzüldüm sadece.
Yanına kimseyi yaklaştırmayan bir insan mısın acaba? :44:
Ya da hiç çevre değişikliğin olmuyor mu?
Evlilik, aşık olmak kısmet mevzusu o ayrı ama hiç flört, sevgililik durumu olmayışı seninle alakalı bir şeydir bence.:26:
Bu yaşa kadar flörtün bile olmadı mı? Ya da karşılıklı görüştün ama ileri mi gitmedi?
Flört, sevgili, vs.. Olmadı hiç. Ben de bunun benimle değil, karşı tarafla alakalı olduğunu düşünüyorum. Karşı taraf beni beğenmedikten sonra benim yapabilecek bir şeyim yok maalesef. Güzel olmayınca böyle oluyor. Erkekler için güzellik çok önemli.
Flört, sevgili, vs.. Olmadı hiç. Ben de bunun benimle değil, karşı tarafla alakalı olduğunu düşünüyorum. Karşı taraf beni beğenmedikten sonra benim yapabilecek bir şeyim yok maalesef. Güzel olmayınca böyle oluyor. Erkekler için güzellik çok önemli.
bence her şey güzellikte bitmiyor. ne güzeller var yalnız geziyor. hiç beklemediğin insanların bile sevgilisi var. bu tamamen kısmet. doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşmak önemli. beni isteyeni ben istemedim. benim istediğimde beni istemedi.ne yapayım, suç kimde şimdi ?
26 yaşındayım, hala şansım var mı :)
Tabi ki var... Umudunu kaybetmeALLAH(C.C) gönlüne göre versin kardeş
26 yaşındayım, hala şansım var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?