Hayatınızın aşkıyla kaç yaşınızda tanıştınız?

13 yaşında çıkmaya mı başladın? 29 yaşındayım, daha bugüne kadar sevgilim bile olmadı.

Ne desem bilemedim. Kendime biraz daha üzüldüm sadece.

Yanına kimseyi yaklaştırmayan bir insan mısın acaba? :44:
Ya da hiç çevre değişikliğin olmuyor mu?
Evlilik, aşık olmak kısmet mevzusu o ayrı ama hiç flört, sevgililik durumu olmayışı seninle alakalı bir şeydir bence.:26:
Bu yaşa kadar flörtün bile olmadı mı? Ya da karşılıklı görüştün ama ileri mi gitmedi?

Son düzenleme:

Flört, sevgili, vs.. Olmadı hiç. Ben de bunun benimle değil, karşı tarafla alakalı olduğunu düşünüyorum. Karşı taraf beni beğenmedikten sonra benim yapabilecek bir şeyim yok maalesef. Güzel olmayınca böyle oluyor. Erkekler için güzellik çok önemli.

güzellik göreceli bir kavram ve genelde sevgililer denk oluyor dış görünüş olarak. Güzellik tamam insanlar için önemli ama sırf güzel diyede kimse sevgili olmuyor. Belki hayatının aşkı bi tyerlerde ama vesile yok. Bu tarz ortamlarda inan bana insanlarla daha iyi anlaşırsın ve tanırsın. Kişiliği tanıdıktan sonra diğer şeyler geri plana düşüyor.

Düşünce yapın gerçekten çok yanlış.
Gayet de tipsiz olup, çok yakışıklı adamlarla evlenen bir sürü kadın var.
Hem çevrende görürsün bunu, hem de ünlülerin piyasasında.
Bence bunu sen de biliyorsun ama kendindeki eksik tarafları o düşünceye inanarak görmezden gelmeyi tercih ediyorsun.
Psikolojinin bir oyunu bu.
Aksi halde sen kendini sevmezsen, beğenmezsen, o özgüvene sahip olmazsan, başka birinin seni sevmesini bekleme.
Ki zaten gördüğün gibi beğenmediklerini ifade ediyorsun. Kim bilir nasıl umutsuz bir duruşun vardır...
İnsan ister istemez ruh halini karşı tarafa yansıtır ve içi geçmiş biri kimsenin dikkatini çekmez doğal olarak.
Yani sandığın gibi karşı tarafta bir sorun yok, sendeki düşünce yapısı normal değil. )
Kişisel gelişim kitapları çok faydalıdır. Bir yerden başlamak lazım. Aykut Oğut'un kitapları şahanedir.
Maddiyatın yetiyorsa yaşam koçudur, psikologdur vs. görüşebilirsin.
Çok iyi gelir sana.
Kendine acımak, kurban rolü oynamak enerjini düşürüp mutsuz olmana sebep oluyor yalnızca.
Hayat böyle geçmez.

bence her şey güzellikte bitmiyor. ne güzeller var yalnız geziyor. hiç beklemediğin insanların bile sevgilisi var. bu tamamen kısmet. doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşmak önemli. beni isteyeni ben istemedim. benim istediğimde beni istemedi. ne yapayım, suç kimde şimdi ?

Bence de aynen öyle canım :13:

Aşkımı 20 yaşımda üniversite 1. sınıftayken buldum Hamd olsun ALLAH(C.C)'ıma Şuan 24 yaşımdayım hala hayatımın aşkı o benimmm :13: maşaALLAH(C.C) bize ve hayatının aşkını yaşayanlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…