Hayatla ilgili sohbetler ..

benimki hiç oynamadan yatardi cikom. cok az tekme atardi genelde de kolunu bacağını surter canımı yakardi adam meğerse içerde enerji depoluyomus. koş Allah koş canımı çıkardı nereye gidelim diyorum parka diyo napcan parkta diyom kos kos diyo

inşallah seninkinin tekmeleri de sakinlik belirtisidir

Hahah ay yirimm yaa Ayy InsAllah Bacim yaa InsAllah dayisina cekmistir en azindan bebekliginde cok sakindi kardesim oda büyüyünce azittiydi Rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin ya cok güzel bir duygu bu

Hahah ay yirimm yaa Ayy InsAllah Bacim yaa InsAllah dayisina cekmistir en azindan bebekliginde cok sakindi kardesim oda büyüyünce azittiydi Rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin ya cok güzel bir duygu bu

bizim ailenin ilk hareketli canlısı bu annem kaynanam falan bu ne böyle giiii diyolar
piyango gibi biraz bu bebek işleri. ama sevgisi çok ayrı bisey ya :)

kaynanamin gıcık olduğum tüm huylarıni almis ama hiç gözüme batmiyo işte öyle bisey cikom daha nasil anlatayim demi

oda hazirlicak misin peki besikle bi sure yaninizda mi kalacak

Öyle olur kuzum ya sinir oldugun kaynanayada cekse kendi canin ya bal kaymak gibi gelir yok kuzum ya bizim seneye tayin durumumuz var doguya o yüzden oda yapmicam buraya besigiyle yanimizda yatiracam gidene kadar ki zaten 6-7 aylik oluncada sarka gidecüük Kuzum

Çokk şükür ya rabbel alemiin sayfanın sonuna geldim napaysınııızz konçitoşlarrr, beni sorarsanız salmış vaziyetteyim bir ordayım bir burdaa hıphızlıı yaşıyorum bu araalaar çok şükür accık balkona attım kendimi yattım hmen kk

Hele sükür geldin giii ve hosgeldin Beybisiii nirelerdesin tek tek di bagaamm

bizim de öyleydi bak çocuk kreşe gidecek tayin kesin olur diye diye kac senedir burdayiz. sizin de öyle bi ihtimal varsa odaninuap sen gene de. benim evimin odaları saçma sapan oldu bu işler yüzünden

Hele sükür geldin giii ve hosgeldin Beybisiii nirelerdesin tek tek di bagaamm

Hoşbulduuum kuzum benim Dün öğlenden sonra akrabalar geldi pikniğe gittik akşamına bayılmışım bugün sabahtan lazerim vardı kalktım sıcakta yollara düştüm yinee eve geldim kışlık biber kurtulacaktı onları dizdim balkona astım filan filan şuanlık bişey yokk kimse bana dokunmazsa sakin sakin yatiyürüüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…