- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.481
Sıcaktan kadının beyni yandıKimin ismini unuttum ben gii
Aman gecmis olsun kuzumm sivilce mi cikti noldu bacim, bilirim kuzum unutmazsin sen
Iki krem verdi biri sabah biri aksam bide ilaç verdi ama eşim dedi kullanma çocuk için dr gidecez regl olunca bi sorarz dediViss bacim ya ee bisey verdi mi doktor ne dedi
Oyyy Masallah ya Rabbim bagislasin minnakimizitamam Kuzumm bizimki erkek aynen Bacim kungfu panda diyoruz artik kendisine cünkü sabahtan bi basliyor aksam anasi yataga girene kadar vur babam vur Elhamdülillah canim daha iyiyim cok Sükür karnima basinc yapiyor cok fazla hep yan yatmam gerekiyor ama olacak o kadar artik
Tekrar gecmis olsun kuzum bencede önce doktora danis sonra kullanIki krem verdi biri sabah biri aksam bide ilaç verdi ama eşim dedi kullanma çocuk için dr gidecez regl olunca bi sorarz dedi
Hahah ay yirimm yaabenimki hiç oynamadan yatardi cikom. cok az tekme atardi genelde de kolunu bacağını surter canımı yakardiadam meğerse içerde enerji depoluyomus. koş Allah koş canımı çıkardı nereye gidelim diyorum parka diyo napcan parkta diyom kos kos diyo
inşallah seninkinin tekmeleri de sakinlik belirtisidir
Sağol canım benimTekrar gecmis olsun kuzum bencede önce doktora danis sonra kullan
Hahah ay yirimm yaaAyy InsAllah Bacim yaa InsAllah dayisina cekmistir en azindan bebekliginde cok sakindi kardesim oda büyüyünce azittiydi Rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin ya cok güzel bir duygu bu
Öyle olur kuzum ya sinir oldugun kaynanayada cekse kendi canin ya bal kaymak gibi gelirbizim ailenin ilk hareketli canlısı buannem kaynanam falan bu ne böyle giiii diyolar
piyango gibi biraz bu bebek işleri. ama sevgisi çok ayrı bisey ya :)
kaynanamin gıcık olduğum tüm huylarıni almis ama hiç gözüme batmiyoişte öyle bisey cikom daha nasil anlatayim demi
oda hazirlicak misin peki besikle bi sure yaninizda mi kalacak
Hele sükür geldin giii ve hosgeldin Beybisiii nirelerdesin tek tek di bagaammÇokk şükür ya rabbel alemiin sayfanın sonuna geldimnapaysınııızz konçitoşlarrr, beni sorarsanız salmış vaziyetteyim bir ordayım bir burdaa hıphızlıı yaşıyorum bu araalaar çok şükür accık balkona attım kendimi yattım hmen kk
Geçmiş olsun adelimIki krem verdi biri sabah biri aksam bide ilaç verdi ama eşim dedi kullanma çocuk için dr gidecez regl olunca bi sorarz dedi
Öyle olur kuzum ya sinir oldugun kaynanayada cekse kendi canin ya bal kaymak gibi geliryok kuzum ya bizim seneye tayin durumumuz var doguya o yüzden oda yapmicam buraya besigiyle yanimizda yatiracam gidene kadar ki zaten 6-7 aylik oluncada sarka gidecüük Kuzum
Hele sükür geldin giii ve hosgeldin Beybisiii nirelerdesin tek tek di bagaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?