Hayatla ilgili sohbetler ..

Vayy baceyy bizim kralice mevlüt mevlüt gezüyürmüüs hadi Allah kabul etsin InsAllah
Ya sorma ne geziyom bacım sabah hastane dinlemeden mevlute git şimdi akşam da nişan var oy yazarken yoruldum

Ya sorma ne geziyom bacım sabah hastane dinlemeden mevlute git şimdi akşam da nişan var oy yazarken yoruldum
Ohh full program diyorsun yani bacimm bizi unutma ama burda salla bizi arada hastanede ne isin vardi kuzum

Ohh full program diyorsun yani bacimm bizi unutma ama burda salla bizi arada hastanede ne isin vardi kuzum
Yo sizi asla unutmam aşk olsun küçük kaynımın kıl dönmesi varda muayene getirdik ameliyat olması gerek etmedi erz. Sevk etti bide benim yüzüm çok kötü döktü cildiyeye gittim kuzum

Yo sizi asla unutmam aşk olsun küçük kaynımın kıl dönmesi varda muayene getirdik ameliyat olması gerek etmedi erz. Sevk etti bide benim yüzüm çok kötü döktü cildiyeye gittim kuzum
Aman gecmis olsun kuzumm sivilce mi cikti noldu bacim, bilirim kuzum unutmazsin sen

Aman gecmis olsun kuzumm sivilce mi cikti noldu bacim, bilirim kuzum unutmazsin sen
Ya geçen sabah bi uyandım sivilce bide böyle hani sinek ısırır büyük kırmızı olur ya öyleydi yüzüm biraz doğal yontemlerle düzelttim zaten bi adam akıllı kurtulamadım ergenlik sivilcelerden

Ya geçen sabah bi uyandım sivilce bide böyle hani sinek ısırır büyük kırmızı olur ya öyleydi yüzüm biraz doğal yontemlerle düzelttim zaten bi adam akıllı kurtulamadım ergenlik sivilcelerden
Viss bacim ya ee bisey verdi mi doktor ne dedi

ben de beni niye cagirmiyon topigine diye carlayacaktim tam cikom zamanlaman harika temiz kalpli kadın icine doğmuş resmen
Yohh bacimm yohh unutmadim bak Seniii benim yüregm temiz gii nörün bacim iyi misin

Yohh bacimm yohh unutmadim bak Seniii benim yüregm temiz gii nörün bacim iyi misin

iyiyim canım ya sabahtan beri disardaydim daha yeni geldim eve. yemek yapmadan önce bakayım dedim ne var ne yok diye.

kreş baktik canım benim çocuk için. sene sonunda işe dönmeyi düşünüyorum. sene sonu olmasa da subatta iznim bitiyo zaten. mecbur o zaman doncem

Oh oh iyi yapmissiniz kuzum kac yasinda senin yavru bacim kiz erkek isim hic bilmiyorum ben bunlari ama ya

Oh oh iyi yapmissiniz kuzum kac yasinda senin yavru bacim kiz erkek isim hic bilmiyorum ben bunlari ama ya

21 aylık olcak canım haftaya
erkek veledi adını özelden yazarim. ifşa olacam korkusu beni çok sardi da

seninkinin cinsiyeti belli demi :) kung-fu panda dediğine göre erkektir heralde

sen napiyosun nasılsın bakayim :) nasil gidiyo hamilelik

Oyyy Masallah ya Rabbim bagislasin minnakimizi tamam Kuzumm bizimki erkek aynen Bacim kungfu panda diyoruz artik kendisine cünkü sabahtan bi basliyor aksam anasi yataga girene kadar vur babam vur Elhamdülillah canim daha iyiyim cok Sükür karnima basinc yapiyor cok fazla hep yan yatmam gerekiyor ama olacak o kadar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…