- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.461
Çağırmıyorsunuz ki gelemm
Acik alan patilii accük aktif ol gel gör katil beybisiiÇağırmıyorsunuz ki gelemm
Selam anca girdim ya mevlutteydim@Chocolita @Blue_Perii D Dilos06 @Yasnaz-Adel- @SaryamV @HayatSevinceGuzeell @Aycoregi22 @imzaben @Brunello Cicinelli @RosSsS @Lilaseverr @Kendinisevenbirii kk birinci noteri @Ayas19 @Kurkmantolumdnn @balbocuuu @Limonsuzzcay
Gelin bakamm bacilaaa .. topigi toparlamam icin talep geldi
Vayy baceyy bizim kralice mevlüt mevlüt gezüyürmüüs hadi Allah kabul etsin InsAllahSelam anca girdim ya mevlutteydim
Ya sorma ne geziyom bacımVayy baceyy bizim kralice mevlüt mevlüt gezüyürmüüs hadi Allah kabul etsin InsAllah
Ohh full program diyorsun yani bacimm bizi unutma ama burda salla bizi aradaYa sorma ne geziyom bacımsabah hastane dinlemeden mevlute git şimdi akşam da nişan var oy yazarken yoruldum
Yo sizi asla unutmam aşk olsunOhh full program diyorsun yani bacimm bizi unutma ama burda salla bizi aradahastanede ne isin vardi kuzum
Aman gecmis olsun kuzumm sivilce mi cikti noldu bacim, bilirim kuzum unutmazsin senYo sizi asla unutmam aşk olsunküçük kaynımın kıl dönmesi varda muayene getirdik ameliyat olması gerek etmedi erz. Sevk etti bide benim yüzüm çok kötü döktü cildiyeye gittim kuzum
Ya geçen sabah bi uyandım sivilce bide böyle hani sinek ısırır büyük kırmızı olur ya öyleydi yüzüm biraz doğal yontemlerle düzelttim zaten bi adam akıllı kurtulamadım ergenlik sivilcelerdenAman gecmis olsun kuzumm sivilce mi cikti noldu bacim, bilirim kuzum unutmazsin sen
Viss bacim ya ee bisey verdi mi doktor ne dediYa geçen sabah bi uyandım sivilce bide böyle hani sinek ısırır büyük kırmızı olur ya öyleydi yüzüm biraz doğal yontemlerle düzelttim zaten bi adam akıllı kurtulamadım ergenlik sivilcelerden
@Chocolita @Blue_Perii D Dilos06 @Yasnaz-Adel- @SaryamV @HayatSevinceGuzeell @Aycoregi22 @imzaben @Brunello Cicinelli @RosSsS @Lilaseverr @Kendinisevenbirii kk birinci noteri @Ayas19 @Kurkmantolumdnn @balbocuuu @Limonsuzzcay
Gelin bakamm bacilaaa .. topigi toparlamam icin talep geldi
Yohh bacimm yohh unutmadim bak Seniii benim yüregm temiz giiben de beni niye cagirmiyon topigine diye carlayacaktim tam cikomzamanlaman harika temiz kalpli kadın icine doğmuş resmen
Yohh bacimm yohh unutmadim bak Seniii benim yüregm temiz giinörün bacim iyi misin
Oh oh iyi yapmissiniz kuzum kac yasinda senin yavru bacim kiz erkek isim hic bilmiyorum ben bunlari ama yaiyiyim canım ya sabahtan beri disardaydim daha yeni geldim eve. yemek yapmadan önce bakayım dedim ne var ne yok diye.
kreş baktik canım benim çocuk için. sene sonunda işe dönmeyi düşünüyorum. sene sonu olmasa da subatta iznim bitiyo zaten. mecbur o zaman doncem
Oh oh iyi yapmissiniz kuzum kac yasinda senin yavru bacim kiz erkek isim hic bilmiyorum ben bunlari ama ya
Alanı bilmeden nasıl geleyimmm davet etmiyorsunuzzz hıhhhhhhhAcik alan patilii accük aktif ol gel gör katil beybisii
Oyyy Masallah ya Rabbim bagislasin minnakimizi21 aylık olcak canım haftaya
erkek velediadını özelden yazarim. ifşa olacam korkusu beni çok sardi da
seninkinin cinsiyeti belli demi :) kung-fu panda dediğine göre erkektir heralde
sen napiyosun nasılsın bakayim :) nasil gidiyo hamilelik
Giii durum güncellemesi varya ordayiz beeAlanı bilmeden nasıl geleyimmm davet etmiyorsunuzzz hıhhhhhhh
Benmiyim gii oo hamile kadinGızlaaaaaa sakin olunnnn kadın hamile aşeriyorrrr bazen isimleri unutuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?