- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.501
Merhaba 22 yaşındayım ambulans doktoruyum yani atanamayan bir paramediğim eşimin işinden dolayı Kahramanmaraşta yaşıyorum 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor ilk defa geçen ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik olduğunu öğrendimMerhaba arkadaslar ..
Buraya iyiki üye olmusum diyorum gercekten bir derdim oldugunda her zaman destek verdiniz fikirlerinizi sundunuz ..
Simdide aslinda öylesine bi konu aciyorum ..
Nerelisiniz .. mesleginiz ne .. hayatta ki hedefleriniz neler .. böyle bunlar hakkinda hayat hakkinda konusalim sohbet edelim istedim ..
Ooyy amanın senin topiğin mi varmış bal çikom@Chocolita @Blue_Perii D Dilos06 @Yasnaz @adel8893 @SaryamVHayatSevinceGuzel @Aycoregi22 Diktorya Secret @Brunello Cicinelli @RosSsS @Lilaseverr @Kendinisevenbirii kk birinci noteri @Ayas19 @Kurkmantolumdnn @balbocuuu @Limonsuzzcay
Gelin bakamm bacilaaa .. topigi toparlamam icin talep geldi
Demee kizzbizim de öyleydi bak çocuk kreşe gidecektayin kesin olur diye diye kac senedir burdayiz. sizin de öyle bi ihtimal varsa odaninuap sen gene de. benim evimin odaları saçma sapan oldu bu işler yüzünden
Hee yaa abbasi var gara gaslimmmOoyy amanın senin topiğin mi varmış bal çikom❤❤
Sen ne aktifsin kuzumm yaa masallahin var valla dur durak bilmüyürsüünnHoşbulduuum kuzum benimDün öğlenden sonra akrabalar geldi pikniğe gittik akşamına bayılmışım bugün sabahtan lazerim vardı kalktım sıcakta yollara düştüm yinee eve geldim kışlık biber kurtulacaktı onları dizdim balkona astım filan filan şuanlık bişey yokk kimse bana dokunmazsa sakin sakin yatiyürüüüm
Hoşgeldin cnm ayyy ambulans doktoru olmaz nasıl bişey çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin inşallah kuacaklarimiz döksün inslalaahMerhaba 22 yaşındayım ambulans doktoruyum yani atanamayan bir paramediğim eşimin işinden dolayı Kahramanmaraşta yaşıyorum 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor ilk defa geçen ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik olduğunu öğrendimBu ay büyük umutlarım var inşAllah Allah herkese sağlıklı minnoş bebekler versin
Hadiyin 50 mesaj daha yazıyoruz 3 k yapıyoruz
Merhaba canim hosgeldinn Allah gönlüne göre versinMerhaba 22 yaşındayım ambulans doktoruyum yani atanamayan bir paramediğim eşimin işinden dolayı Kahramanmaraşta yaşıyorum 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor ilk defa geçen ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik olduğunu öğrendimBu ay büyük umutlarım var inşAllah Allah herkese sağlıklı minnoş bebekler versin
Maşallah imzoşuma ne kadar da uzak kaldığını farkettim topiklerden kk denOoyy amanın senin topiğin mi varmış bal çikom❤❤
Hoş buldumHoşgeldin cnm ayyy ambulans doktoru olmaz nasıl bişey çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin inşallah kuacaklarimiz döksün inslalaah
Malesef kzuum yaaaa ama yorgunum epeyy durmak istiyürüüüm oomuyooorSen ne aktifsin kuzumm yaa masallahin var valla dur durak bilmüyürsüünn❤
Merhaba hoşbuldumMerhaba canim hosgeldinn Allah gönlüne göre versin
Bi isyan cikar evde bak herkes nasil rahat birakacahh seniiMalesef kzuum yaaaa ama yorgunum epeyy durmak istiyürüüüm oomuyooor
Amin cnmmHoş buldummesleğim çok güzel çok seviyorum ama atanamadım daha 2020 kpss ile olcak inşAllahhhh ❤ inşAllah Rabbim herkese nasip etsin
Bugün valla temizlik yaptım sonrada dışarı çıktım daha yeni geldim eve öldüm bittim yoruldumMaşallah imzoşuma ne kadar da uzak kaldığını farkettim topiklerden kk den
Yorma kendini bacıkoooooooMalesef kzuum yaaaa ama yorgunum epeyy durmak istiyürüüüm oomuyooor
Yaaa çok sıcak imzoşummmm yaaaBugün valla temizlik yaptım sonrada dışarı çıktım daha yeni geldim eve öldüm bittim yoruldum❤❤
Disarda ne ettin baken hii cabuk hesap ver gara gaslimmBugün valla temizlik yaptım sonrada dışarı çıktım daha yeni geldim eve öldüm bittim yoruldum❤❤
Hoşbuldum bal çikom benimHee yaa abbasi var gara gaslimmm❤ hosgeldin Künefemm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?