Hayatla ilgili sohbetler ..

Merhaba 22 yaşındayım ambulans doktoruyum yani atanamayan bir paramediğim eşimin işinden dolayı Kahramanmaraşta yaşıyorum 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor ilk defa geçen ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik olduğunu öğrendim Bu ay büyük umutlarım var inşAllah Allah herkese sağlıklı minnoş bebekler versin

bizim de öyleydi bak çocuk kreşe gidecek tayin kesin olur diye diye kac senedir burdayiz. sizin de öyle bi ihtimal varsa odaninuap sen gene de. benim evimin odaları saçma sapan oldu bu işler yüzünden
Demee kizz yok bacim bizimki kesin bu sene ipka verdik seneye Allahin izniyle kesin yani

Sen ne aktifsin kuzumm yaa masallahin var valla dur durak bilmüyürsüünn

Hoşgeldin cnm ayyy ambulans doktoru olmaz nasıl bişey çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin inşallah kuacaklarimiz döksün inslalaah

Merhaba canim hosgeldinn Allah gönlüne göre versin

Hoşgeldin cnm ayyy ambulans doktoru olmaz nasıl bişey çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin inşallah kuacaklarimiz döksün inslalaah
Hoş buldum mesleğim çok güzel çok seviyorum ama atanamadım daha 2020 kpss ile olcak inşAllahhhh inşAllah Rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…