- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.581
Phantom-opera diye biri dilosKızlar şu biri var yazdikalarini okusaniza hep beyenmedjm vaktim konuşmalara yazdikalarini bakın bi durumlarda _Phantom-Opera_diye şikayet ettim banlansin kadın hastalıkları varya
Ortalik alev alev yaniyüüüüüür giiiBugün kurban geliyor diye bıçak aldık eşimle gidip,eve geldiğimizden beri bıçak elimde denemek istiyom diye eşimi kovalıyom gicikliginaavrat delirdin mi tamam bayram günü düveyi sana kestirim yeter ki bırak şu bicagi diyip kaçıyor oda az kaldı birazdan yatak odasına doğru kovaliycam ve orda kaçak olmayan gayet helal,hak olan etimi kesicem kızlar cok monoton hayatımız vardı da accuk renklendiriyim dedim nasill
Evet cNm aynı yazdığım gibi bir dkk cnmBiri mi
Tamam bacimEvet cNm aynı yazdığım gibi bir dkk cnm
Durumlar 3 .sayfada zaten hep beyenmedjm varTamam bacim
At bacimm at oralarda bi yansin kavrulsunDurun ben bunu durumada atim
Hee aynen Kuzum buldum okudum simdi neler yazmis öyle ya tövbee ama banlanmisBanladim kuzum sağolsun kk haber geldi banlandı diye
Manyak kariiii deli mi neeeHee aynen Kuzum buldum okudum simdi neler yazmis öyle ya tövbee ama banlanmis
O yazdigini görmüstümde muhattap olmadim hic kuzuManyak kariiii deli mi neee
Inşallah canim benimGüzel olcak adelimmmm
Inşallah kuzucumHadi InsAllah güzel haberler verirsin bize Kralicem
Bende yeni gördümO yazdigini görmüstümde muhattap olmadim hic kuzu
Yaaa suan okadar açımkiEki Görüntüle 2296345ChocolateCookie Blue_Peri Chocolita @Yasnaz Limonsuzzcay minik kalp0753 -Adel- HayatSevinceGuzel SaryamV Diktorya Secret kizlaaaaaaa günaydın haydinnnn kahvaltıya yazmayı unuttuğum arkadslar sizddeee gelinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?