- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.601
Yee bacım burdan yiii kizzzzzYaaa suan okadar açımkine yesem diye düsunuyordum canmda hic hazirlamak istemiyo
Diloooos diloossss yüregmiii dagladinnn dilossss bak kungfu pandada harekete gecti bu sofrayi görüncee offf aneyyyy offf baceyyy bu nasil mükellef bi sofradir böylee hemen gelüyürüümmEki Görüntüle 2296345ChocolateCookie @Blue_Perii @Chocolita @Yasnaz @Limonsuzzcay minik kalp0753 -Adel- @HayatSevinceGuzeell @SaryamV Diktorya Secret kizlaaaaaaa günaydın haydinnnn kahvaltıya yazmayı unuttuğum arkadslar sizddeee gelinnnnnn
Sabah supriz yapicam Dedimmmmm değemiiikkiDiloooos diloossss yüregmiii dagladinnn dilossss bak kungfu pandada harekete gecti bu sofrayi görüncee offf aneyyyy offf baceyyy bu nasil mükellef bi sofradir böylee hemen gelüyürüümm
Yarasinnnnn yiyinnnn yiyonnnn bol bol yiyinnn
Ordan yicem artık sagol kuzum
Valla fevkaladenin fevkinde bi süprüüüz oldu buu bacimmm gözüm gönlüm acildiSabah supriz yapicam Dedimmmmm değemiiikki
Eki Görüntüle 2296345ChocolateCookie @Blue_Perii @Chocolita @Yasnaz @Limonsuzzcay minik kalp0753 -Adel- @HayatSevinceGuzeell @SaryamV Diktorya Secret kizlaaaaaaa günaydın haydinnnn kahvaltıya yazmayı unuttuğum arkadslar sizddeee gelinnnnnn
Ahhh ahh gercekten olsada yesek ya hic kalkp hazirlayasim yokYarasinnnnn yiyinnnn yiyonnnn bol bol yiyinnn
Ağlamayın gızlaaaaaa aaaaa ben sevinin yiyin diye koydum hatta hafta sonları kocaniza ailenize nasıl kahvaltı hazırlanmasi gerektiği bir ip ucu bile verdimoha şimdi ağlayabilirdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Benim herif rüyasinda görür bu gayfaltiyiAğlamayın gızlaaaaaa aaaaa ben sevinin yiyin diye koydum hatta hafta sonları kocaniza ailenize nasıl kahvaltı hazırlanmasi gerektiği bir ip ucu bile verdim
Ağlamayın gızlaaaaaa aaaaa ben sevinin yiyin diye koydum hatta hafta sonları kocaniza ailenize nasıl kahvaltı hazırlanmasi gerektiği bir ip ucu bile verdim
Benim herif rüyasinda görür bu gayfaltiyi
Kızzzz 3 5 tane Olsa bile yeterevde bu kdr kahvaltılık mı varda böyle bişi hazır edekbizim ki fakir sofrası olur
Hee valla benim herif bugün kendine iki tane yumurta haslamis onu yedisen hazırlarken yersin
Enfes görünüyo ya ofEki Görüntüle 2296345ChocolateCookie @Blue_Perii @Chocolita @Yasnaz @Limonsuzzcay minik kalp0753 -Adel- @HayatSevinceGuzeell @SaryamV Diktorya Secret kizlaaaaaaa günaydın haydinnnn kahvaltıya yazmayı unuttuğum arkadslar sizddeee gelinnnnnn
Allahhh tutmayın beni geliyorumEki Görüntüle 2296345ChocolateCookie @Blue_Perii @Chocolita @Yasnaz @Limonsuzzcay minik kalp0753 -Adel- @HayatSevinceGuzeell @SaryamV Diktorya Secret kizlaaaaaaa günaydın haydinnnn kahvaltıya yazmayı unuttuğum arkadslar sizddeee gelinnnnnn
Kızzzz 3 5 tane Olsa bile yeterbir kaç çiçek miçekk
Hee valla benim herif bugün kendine iki tane yumurta haslamis onu yedi
Herifim icerde yedi onlari gi bilüyüür ya basina gelecegii göstermedi baaggbi an onlarıda ben yedim dicen sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?