Hayatla ilgili sohbetler ..

Yohhh onlrida elle bacım benim çıkıyor lazer yaptırdim ama son zamanlarda gidemiyorum.hormon değerlerinin yükseltir diye iple alıyorum ama batikli çıkıyor işte gara gara savaşa gider gibii
Tamam bacim seni kirmicam onlari ellicem sende bizim gara gara garagara biyiklimizsin o zaman

AA Nası batıklı çıkıyo kuzum zamanında kendin neyle aldın makineyle falan mı aldın neden olur ki acaba
Eskiden beri ille yada ağdayla sonra 1 senedir lazerle gittim bıyık bölgesi 11 seans oldu azaltır bitti sonra yine cikmaya başladı biraz ara verdim su tedaviden dolayı

Aay sen şanslıgillerdensin çıkmıyor demekki ben doğuştan ince şekilli kaşlı olanlara hastayım ya almaya gerek kalmıyo bide o şekilde çok doğal müthiş duruyo
Kaslarim mesela cok seyrektir gara gaslim ya hic almam o yüzden

Eskiden beri ille yada ağdayla sonra 1 senedir lazerle gittim bıyık bölgesi 11 seans oldu azaltır bitti sonra yine cikmaya başladı biraz ara verdim su tedaviden dolayı
Yapma yaa zamanında bende gittim bıyıklarım için ama hep su topladı yara oldu insan içine çıkıyoruz sonuçta baya kötü görünüyordu yemişim lazeri dedim kendim alırım 5 dk sürmüyor alması hafta 1 alıyorum yaralı bereli insan içine çıkmaktansa 2 dk kendim alırım olur biter diye düşündüm

Bende hiç su tolamadi cnm da ister istemez illaha çıkıyor bakalım bu sefer sir ağda ile yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…