- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.561
Tamam bacim seni kirmicam onlari ellicemYohhh onlrida elle bacımbenim çıkıyor lazer yaptırdim ama son zamanlarda gidemiyorum.hormon değerlerinin yükseltir diye iple alıyorum ama batikli çıkıyor işte gara gara savaşa gider gibii
Eskiden beri ille yada ağdayla sonra 1 senedir lazerle gittim bıyık bölgesi 11 seans oldu azaltır bitti sonra yine cikmaya başladı biraz ara verdim su tedaviden dolayıAA Nası batıklı çıkıyo kuzum zamanında kendin neyle aldın makineyle falan mı aldın neden olur ki acaba
Inşallah kuzucum ya yarın adet günüm bakalım nolcakGeçmiş olsun adeliminsallah bebis içinde herşey yolunda gider kuuzm
Kaslarim mesela cok seyrektir gara gaslim ya hic almam o yüzdenAay sen şanslıgillerdensin çıkmıyor demekki ben doğuştan ince şekilli kaşlı olanlara hastayım ya almaya gerek kalmıyo bide o şekilde çok doğal müthiş duruyo
Güzel olcak adelimmmmInşallah kuzucum ya yarın adet günüm bakalım nolcak
Hadi InsAllah güzel haberler verirsin bize KralicemInşallah kuzucum ya yarın adet günüm bakalım nolcak
Yapma yaa zamanında bende gittim bıyıklarım için ama hep su topladı yara oldu insan içine çıkıyoruz sonuçta baya kötü görünüyordu yemişim lazeri dedim kendim alırım 5 dk sürmüyor alması hafta 1 alıyorum yaralı bereli insan içine çıkmaktansa 2 dk kendim alırım olur biter diye düşündümEskiden beri ille yada ağdayla sonra 1 senedir lazerle gittim bıyık bölgesi 11 seans oldu azaltır bitti sonra yine cikmaya başladı biraz ara verdim su tedaviden dolayı
Valla şanslıgillerdensinKaslarim mesela cok seyrektir gara gaslim ya hic almam o yüzden
Bende hiç su tolamadi cnm da ister istemez illaha çıkıyor bakalım bu sefer sir ağda ile yapicamYapma yaa zamanında bende gittim bıyıklarım için ama hep su topladı yara oldu insan içine çıkıyoruz sonuçta baya kötü görünüyordu yemişim lazeri dedim kendim alırım 5 dk sürmüyor alması hafta 1 alıyorum yaralı bereli insan içine çıkmaktansa 2 dk kendim alırım olur biter diye düşündüm
hee gız haklı demedim ki. Biride demiş ya adresi verse o çikolatadan göndereyim sana dieHakli degil ki desinler gii .. yazik gi ne olmus cikolata yediyse adam
Tamam sen bana kaliteli pahalı bi çaklıt al gıdım gıdım yicemBuzdolabından cikilota aşiran kayınpederden geldi aklıma sende vahşice yeme
Bayadır gidiyormuşsun ama bitmesi lazım dı çoktanBende hiç su tolamadi cnm da ister istemez illaha çıkıyor bakalım bu sefer sir ağda ile yapicam
Canım biyikalra geç başladım ben 1 sene önce eyer lazerle birlikte başlasaydjm biterdi bitmediBayadır gidiyormuşsun ama bitmesi lazım dı çoktan
Hosgeldinn seksüü bacimmm halay basi sensin
Yani halay başı bensem yandiniz ammaHosgeldinn seksüü bacimmm halay basi sensin
Ossun bacim ossun nedersen etYani halay başı benden yandiniz ammadötümüzün üstüne sırası üstü düşürürüm hepiciginizi benden demesi pek güvenme bağaa
Tmm o zmn yandinizOssun bacim ossun nedersen ethadii tey tey tey
Halaydan sonra beraber dövüsede giderik giiiTmm o zmn yandinizhalay mi çekcez dövüşe mi gitcez belli olmaz benim halayın gören bu manyaklar dövüşe gidiyor sanırlar
Asjasjshdjdj kizz sende dünden razisinHalaydan sonra beraber dövüsede giderik giii
Hee ben bacilarimla herseye varimmAsjasjshdjdj kizz sende dünden razisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?