- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.541
Aynen valla kayinpedere yazik valla yazik ya adamin cani cekti herhalde iki tane yemis utanmadan gelmis konu aciyor bunun icin burda ..Ora neydiik kız öyle midemi bulandırdı böyle cahillik olamaz
al sana da ciğaraaaaAl bacimmmbenim de canım sigara istiyürrrr
Heee gızzz. Ama evdekinin tadı gözel deeeldiKayinpederli cikolatali konudan geliyorsun demi
Ora neydiik kız öyle midemi bulandırdı böyle cahillik olamaz
O değilde biri de he haklısın dememiş. Konu sahibi ortada yohhhAynen valla kayinpedere yazik valla yazik ya adamin cani cekti herhalde iki tane yemis utanmadan gelmis konu aciyor bunun icin burda ..
Hee kuzum ben almanya dogumluyum orda büyüdüm orda okudum gecen seneden beri burdayim bacim
Vahşice yeme ney gızzzzzzz. Kahkaaha attırdın banaK KurkmantoluS kızzz cikilota pahalı yanlizzzz diyimmmöyle herkese çıkarmam özenle saklarim kutusu özel vahşice yeme üstünede su içme dolabı karıştırma ayyyyy
Aynen öyle çikom belki farklı güzel bişiler bulurum diye gittim ama boşuna gittim okadar yoluGercekten güzel seyler yok kuzum yaa zar zor buluyoruz hee
Hakli degil ki desinler gii .. yazik gi ne olmus cikolata yediyse adamO değilde biri de he haklısın dememiş. Konu sahibi ortada yohhh
Aynen çikom inanılmaz bi rahatlık bu lazerBen almanyada yaptirmistim bacim lazeri ohh tam bi özgürlük gi
Bıyıklarımı ben alıyorum ipleBen bıyıklarıma. Uygulattim diyerler yerlerde bitti hiç bsiey kalamzsin rahatlık yaa gerçekten
Öyle valla kuzum ya yohh valla piyasada biseciklerAynen öyle çikom belki farklı güzel bişiler bulurum diye gittim ama boşuna gittim okadar yolu
Buzdolabından cikilota aşiran kayınpederden geldi aklıma sende vahşice yemeVahşice yeme ney gızzzzzzz. Kahkaaha attırdın bana
İmzoşum benim batikli çıkıyor bıyık bolgem o naisl olacakBıyıklarımı ben alıyorum iple
Yeni bişeyler gelince bildirim yapsalar keşkeÖyle valla kuzum ya yohh valla piyasada bisecikler
Ben hic almam gii biyigimii iki üc tane cikar o kadar onlarida ellememİmzoşum benim batikli çıkıyor bıyık bolgem o naisl olacak
Aynen gii o zaman herhalde kostur kostur giderdikYeni bişeyler gelince bildirim yapsalar keşke
AA Nası batıklı çıkıyo kuzum zamanında kendin neyle aldın makineyle falan mı aldın neden olur ki acabaİmzoşum benim batikli çıkıyor bıyık bolgem o naisl olacak
Yohhh onlrida elle bacımBen hic almam gii biyigimii iki üc tane cikar o kadar onlarida ellemem
Aay sen şanslıgillerdensin çıkmıyor demekki ben doğuştan ince şekilli kaşlı olanlara hastayım ya almaya gerek kalmıyo bide o şekilde çok doğal müthiş duruyoBen hic almam gii biyigimii iki üc tane cikar o kadar onlarida ellemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?