- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.641
Gel bacey gel sende katilOhh muhabbet gir gir şamata en bi sevdigimmmmm
Ben de geleyim miiiiiiiiiii
Kuş sütümü offfffgünaydın şekerim
Günaydinnn Balimm gec kaldin gii biz sildik süpürdük hepücügünüü
Sucuklu yumurta olsa gene iyiYiyeydiniz anamm önünüzden ceken mi oldu giiihaa dur pardon en son senin önünden sucuklu yumurtayi cekmisüdümm demii gii
Dimi yaaaa orda da samataya vuruyorum ben ama tık yokGel gel kuzuhep dua hep dua nereye kdr
Biraz gec kaldim emme yettimGel bacey gel sende katil
Sofra görünce ben kurt karii olüyürümm bacim nedenmSucuklu yumurta olsa gene iyiçatalımı bıçamı da aldın gözün dönmüştü
Sen samatayi baska yerde arama bacey burasi dogru adresBiraz gec kaldim emme yettim
Ben çok yanlış yerde aramışım yolumu buldumSen samatayi baska yerde arama bacey burasi dogru adres
Kizz sende mi gebesinnn kizlaaar bi gebe daha var garii aramizdaaBen çok yanlış yerde aramışım yolumu buldum
Hadiii dalinn saldirinn sofrayaa hadinn sonra bana yohh elimden aldin yoh ac kaldim dimen bah
Evet elhamdülillah Allah olmayanlara da versin nasip etsin insallahhhhhhKizz sende mi gebesinnn kizlaaar bi gebe daha var garii aramizdaa
Ahaaaa bir kung-fu panda daha geldiiiiEvet elhamdülillah Allah olmayanlara da versin nasip etsin insallahhhhhh
Kaç kişiyiz gebeler olarak
Ama benim o kahvaltıdan cınım çık çikti
Dimi yaaaa orda da samataya vuruyorum ben ama tık yok
Valla ben kahvaltı da yapmadım ne iyi gider simdiHadiii dalinn saldirinn sofrayaa hadinn sonra bana yohh elimden aldin yoh ac kaldim dimen bah
Aminnnn Aminn InsAllahEvet elhamdülillah Allah olmayanlara da versin nasip etsin insallahhhhhh
Kaç kişiyiz gebeler olarak
Ama benim o kahvaltıdan cınım çık çikti
Olsun orası sade ve öz olmalıben yakalarsam eşlik ediyom ama bnde pek denk gelmiyom kuzu
Olsun orası sade ve öz olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?