- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.661
Bende ki panda daha cok küçük teyzesi doyar sana birakirizAminnnn Aminn InsAllah❤
Bide ben varim zaaar
Burda bacilarim benimle ugrasiyorlar beni doyurmaya calisiyorlar her ögün emme bendeki panda doymüyüüüür
Bankacıyım , yarışmanıza Malatya’dan katılıyorumMerhaba arkadaslar ..
Buraya iyiki üye olmusum diyorum gercekten bir derdim oldugunda her zaman destek verdiniz fikirlerinizi sundunuz ..
Simdide aslinda öylesine bi konu aciyorum ..
Nerelisiniz .. mesleginiz ne .. hayatta ki hedefleriniz neler .. böyle bunlar hakkinda hayat hakkinda konusalim sohbet edelim istedim ..
Evet seninki daha cok kücük benimki abisi olüyüürBende ki panda daha cok küçük teyzesi doyar sana birakiriz
Bende ki panda daha cok küçük teyzesi doyar sana birakiriz
Hosgeldin ve yarismada basarilar diliyorumBankacıyım , yarışmanıza Malatya’dan katılıyorum23 yaşındayım bir yıllık evliyim hayattaki hedefim önceliğim Benin’imin olması
Bankacıyım , yarışmanıza Malatya’dan katılıyorum23 yaşındayım bir yıllık evliyim hayattaki hedefim önceliğim Benin’imin olması
Minik Kalpcik bahh seni bile yirimmm haaa cöpcüklerim Senii
Anam erkek mi maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahEvet seninki daha cok kücük benimki abisi olüyüür
Yaşıtlarımı görmek ne mutlubende 23üm :)
Minik Kalpcik bahh seni bile yirimmm haaa cöpcüklerim Senii
HoşbuldumHosgeldin ve yarismada basarilar diliyorum
Yaşıtlarımı görmek ne mutlu
Evet Teyzesiii erkek pandacik Aminnn cümlemize InsAllahAnam erkek mi maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Bebişimi yazdım telefon düzeltmişaynen canım sende bebek istiyorsun o kısmı anlamdım
Bebişimi yazdım telefon düzeltmiş
Biraz sıkıntılı bir dönem içerisindeyim tedaviye başladımhmmmmmm
Gözünü yidigimm
Burda atarsin streso kendine gelirsin InsAllahBiraz sıkıntılı bir dönem içerisindeyim tedaviye başladımstres sıkıntı bunalım içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?