- 29 Nisan 2015
- 31.466
- 105.746
- 798
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.681
Amanın Amanın geç geldim kaldımı banaEki Görüntüle 2296345ChocolateCookie Blue_Peri @Chocolita @Yasnaz @Limonsuzzcay minik kalp0753 @adel8893 @HayatSevinceGuzeell @SaryamV @imzaben kizlaaaaaaa günaydın haydinnnn kahvaltıya yazmayı unuttuğum arkadslar sizddeee gelinnnnnn
Perimmm gel kisirdasim dilos yeni sofra kurduAmanın Amanın geç geldim kaldımı bana
İnşallaahhBurda atarsin streso kendine gelirsin InsAllah
Hee tam zamaninda geldin yogsa seni diskalifiye edecegdümmKızlar ben yarışmaya direk dalmışım çok pardon
24 yaşındayım bankacılık okuyorum ama bitiremedimev hanımıyım yarismaniza balıkesir edremitten katiliyürüm 5 yıllık evliyim daha başka sorularınızı alayim
Tişkürler
Biraz sıkıntılı bir dönem içerisindeyim tedaviye başladımstres sıkıntı bunalım içerisindeyim
Stres yok.sekerim kesinlikle bak ben ikinci tedavideyim bir doktor kadar oldum gayrinnnn ellammmmBiraz sıkıntılı bir dönem içerisindeyim tedaviye başladımstres sıkıntı bunalım içerisindeyim
Tamam baş köşe benim haaa çöken olursa çatallarımPerimmm gel kisirdasim dilos yeni sofra kurdu
Beni uyaran olmadı napemHee tam zamaninda geldin yogsa seni diskalifiye edecegdümm
Pcos var bende yumurtalarım oluşuyormuş fakat yeterli büyüklüğe ulaşamıyormuş yumurtlama takibine aldı femera başlattı yanında kestane balı ve çörekotu kullan dedi yumurtaları kaliteli büyütmek için eşim Asker Perşembe günü göreve gidiyor 20 gün yokanlat canım rhatlarsın ne tedavisi aşılama tüp bebek
İstemsiz streslere giriyorumStres yok.sekerim kesinlikle bak ben ikinci tedavideyim bir doktor kadar oldum gayrinnnn ellammmmno stres yesss happyyyyyyy
Bas köse ikimizin kisirdasimm gel sen yerin hazirTamam baş köşe benim haaa çöken olursa çatallarım
Dur gii önce bi gayfaltiyi agiz dadiyla bi yapahhEki Görüntüle 2296387
O zaman bende kahve yaptım için gari
İstemsiz streslere giriyorumelimde değil sanırım sen ne tedavisi oluyorsun
[/QUOT
Bebekkk
Zaten yapanlara getirdim 6 kişi içecek sadeceDur gii önce bi gayfaltiyi agiz dadiyla bi yapahh
Bırdayım herkezler yemiş kalkmışNirdesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?