- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.701
Gizz dilos yeni sofra kurdu diyürümm ya gelBırdayım herkezler yemiş kalkmış
İki defa serpme kahvaltı haziladimmmmBırdayım herkezler yemiş kalkmış
Bana tabak kalmışİki defa serpme kahvaltı haziladimmmmkalanlar parmaklarıyla tabakları sıyıranalr olduuuu kendim dahil yiyemedimm
Aşılamanin şansı %10 ama tüp bebek %65 civarı oyuzdne tüp canım bizde hiç sıkıntı yok sıfır sıkıntı ama sebepsiz infertilite benim çok yumrtam oluyor azıcık iğneyle bile 30 küsur oluyor ve ben ohsss oluyorum.siddettli geçen tedavi çok ağır geçti tutardi ama ohss oldum mecbur tutmadı bu opudan sonra yumurtalar donduruldu bu ay trasfer var cnm
Öyle yapacammmmBana tabak kalmışbir daha kimseyi yaklaştırma biz öndenyiyek sonra çığır onlarıoo
Hee yaa kimse gelmeden kuruyürsünn sofrayi böyle olüyüür sonraÖyle yapacammmm
Pcos var bende yumurtalarım oluşuyormuş fakat yeterli büyüklüğe ulaşamıyormuş yumurtlama takibine aldı femera başlattı yanında kestane balı ve çörekotu kullan dedi yumurtaları kaliteli büyütmek için eşim Asker Perşembe günü göreve gidiyor 20 gün yok
Eki Görüntüle 2296387
O zaman bende kahve yaptım için gari
Aşılamanin şansı %10 ama tüp bebek %65 civarı oyuzdne tüp canım bizde hiç sıkıntı yok sıfır sıkıntı ama sebepsiz infertilite benim çok yumrtam oluyor azıcık iğneyle bile 30 küsur oluyor ve ben ohsss oluyorum.siddettli geçen tedavi çok ağır geçti tutardi ama ohss oldum mecbur tutmadı bu opudan sonra yumurtalar donduruldu bu ay trasfer var cnm
Millet hala sofrada ki doymaz pandalarooo süpersin gariiiiiiiiiii
Millet hala sofrada ki doymaz pandalarkayfeler sogudu
Evet bitanem az kaldı benim de son günler artık 15 gün kaldı bebişlere kavusmama inslalaah hayırlısı olurya gerçekten mi hadi inşallah sen neden tüp bebek yapıyorsun kuzum
Evet bitanem az kaldı benim de son günler artık 15 gün kaldı bebişlere kavusmama inslalaah hayırlısı olur
Bana gıcıklıktan hepicüğünü sen yedin değülmüüüSen aç kal
Hayır ben yedim malum uzun yoldan geldimBana gıcıklıktan hepicüğünü sen yedin değülmüüü
Hadi inşallah yaa sıkı sıkı tutunsunlar iki tanemi istiyonEvet bitanem az kaldı benim de son günler artık 15 gün kaldı bebişlere kavusmama inslalaah hayırlısı olur
Bana gıcıklıktan hepicüğünü sen yedin değülmüüü
Evet cnmmay inşallah canım ya 2 embiryomu koycak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?