- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.761
Cohhhhh zenginler kizzzzHazır aliversin oğlun siz zengünsünüz anladım ben
Vallah deee canım dünürüm nirdasınnnnnnnnCohhhhh zenginler kizzzzbenden duymuş olmayin
Özel ama SGK ile anlaşması var benim dondurulmus olduğu için fiyat farklı SGK karşılamıyor cnm ebnde rapor hakkımı ilaç için kullandım cnmn sen nerede oturuyorsun cnm
AnkaraaaANTALYA
Bizede bahalee gii daha iki bebede anasinin karninda biz gaynanaliga basladikBelki benim kızımda çalışacak ellammmmmmmm nerden bilüyünnnnnn
Valla bunlar bizi de yer bide bak ben sana diyimDoğru ana panda ile yavru panda var bize bişi kalmaz
Nolduu giii parayi duyunca gözlerin dolar olmus kulaklarinda yurooVallah deee canım dünürüm nirdasınnnnnnnn
Ben zati hepsini bi cöpcükledimmm hepsi bilir benim disimin dadunuuValla bunlar bizi de yer bide bak ben sana diyim
ZatenValla bunlar bizi de yer bide bak ben sana diyim
Sen benden bi yere kacabilirmüsünn hee di bagam onu banaaZatenminik kalp0753 azönce duvarımda beni ortadan ikiye ayırıp arkadaşla etime buduma göz dikmişlerdir herşey beklenir bunlardan atla kaçalım
Bakalım kızım beğenecek mi oğlunuNolduu giii parayi duyunca gözlerin dolar olmus kulaklarinda yuroo
Vay anam bunlar neymiş yaw gözüm açıldı kacak gidekZatenminik kalp0753 azönce duvarımda beni ortadan ikiye ayırıp arkadaşla etime buduma göz dikmişlerdir herşey beklenir bunlardan atla kaçalım
Nasıl bisey disinin dadu anlatsana birazBen zati hepsini bi cöpcükledimmm hepsi bilir benim disimin dadunuu
Hiiiihhhh bakmaz micinin samsagna cikar dagin yünseneee bahale baahh benim oglum dalyan gibi aslan gibi olacük InsAllah acaba Senin kizi begenücüük müBakalım kızım beğenecek mi oğlunuBide oğlan cikiyomus o zmaan napicük
Ocakta yemağaaam vaarSen benden bi yere kacabilirmüsünn hee di bagam onu banaa
Ben ne bilem dadunu bilenlere soracünNasıl bisey disinin dadu anlatsana biraz
Heee eferinnn saagg böyle ocagin basina hadiiOcakta yemağaaam vaar
Anasına bakarsa kızını da beğenir ellaaaammmHiiiihhhh bakmaz micinin samsagna cikar dagin yünseneee bahale baahh benim oglum dalyan gibi aslan gibi olacük InsAllah acaba Senin kizi begenücüük mühee o zaman kanka olurlar nörek
Yohh biz öyle anasina bak kizini al yöntemiyle almayacüükAnasına bakarsa kızını da beğenir ellaaaammm
Belki oglun oyle alacüüükkkk sende bakacüün garşıdanYohh biz öyle anasina bak kizini al yöntemiyle almayacüük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?