- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.741
Oğlun da hepimzinkinden büyük olcakBu arada ben 27 yasindayim ve hepücügünüzden büyügümm
Yohhhhhh dün gece pamuk şeker yiyordu en sonnnSize vermedi mi ucundan bacım
Aynen teyzesiii hepücügüne abilik edecek benim pandamOğlun da hepimzinkinden büyük olcak
Ne doymaz pandaymış ne çıkaracak bu kız merak ettimYohhhhhh dün gece pamuk şeker yiyordu en sonnn
Bahaalleee yaa sende yidin yaa giiYohhhhhh dün gece pamuk şeker yiyordu en sonnn
Sumo gürescisi cikaracüümmNe doymaz pandaymış ne çıkaracak bu kız merak ettim
Bakarsın benim panda da kız olur dünür olurukAynen teyzesiii hepücügüne abilik edecek benim pandam
Yidiydimmm demiiii unutmuşumBahaalleee yaa sende yidin yaa gii
Hee gii kiz pandan olursa ogluma alacüüm görücüye gelecümmBakarsın benim panda da kız olur dünür oluruk
Anammmm benim kızı da döver bu oğlan açım açım diye yer başının etiniSumo gürescisi cikaracüümm
Yohh babasi gibi olur benim oglumm cok narin cok sevgi dolu senin kizda kaksin yapsin gii yimaggnii ac birakmasin oglusumuAnammmm benim kızı da döver bu oğlan açım açım diye yer başının etini
Istemiyom gardaş anası böyleyse bunun benim gızcağzıma ne yapmazHee gii kiz pandan olursa ogluma alacüüm görücüye gelecümm
Get kiiz bende almüyürümm zatii kiz pandaniii yimek yapamaz benim ogluma ac kalir benim pandamIstemiyom gardaş anası böyleyse bunun benim gızcağzıma ne yapmaz
Benim kızımı da yer senin panda mazallahYohh babasi gibi olur benim oglumm cok narin cok sevgi dolu senin kizda kaksin yapsin gii yimaggnii ac birakmasin oglusumu
Anasina cektiyyse yerBenim kızımı da yer senin panda mazallah
Hazır aliversin oğlun siz zengünsünüz anladım benGet kiiz bende almüyürümm zatii kiz pandaniii yimek yapamaz benim ogluma ac kalir benim pandam
Yohh yaaa senin kiz ne yapacüük sabahtan agsama kadar kaldirsin totosunu yapsin ogluma yimagnii yazik benim ogluma agsama kadar calisacahh ellammHazır aliversin oğlun siz zengünsünüz anladım ben
Allah razı olsun çiçeeeem kandır bunla beni kandır
tamam ben sana ekmek arası ayırmıştım al onu ye yarimmmmmmm
Belki benim kızımda çalışacak ellammmmmmmm nerden bilüyünnnnnnYohh yaaa senin kiz ne yapacüük sabahtan agsama kadar kaldirsin totosunu yapsin ogluma yimagnii yazik benim ogluma agsama kadar calisacahh ellamm
Doğru ana panda ile yavru panda var bize bişi kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?