- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.721
Hayır ben yedim malum uzun yoldan geldim
İnşallah kuzum yaaaHadi inşallah yaa sıkı sıkı tutunsunlar iki tanemi istiyon
Bacım sen hepsini nasıl yicen sofraya baksana bunlarda var işin içindeHayır ben yedim malum uzun yoldan geldim
Evettt
Evet cnmm
İnşallah inşaallahİnşallah kuzum yaaaiki tane doktorum istedi ilk tadavide de öyle oldu ama olmadı şimdi yine iki tane olucak kuzum
Ama ama benim karnım canı yanar ağlar ebbeek ebbeeek diyeevetsen kahve içç aç karnına karnın ağrısın
Bacım sofradaBacım sen hepsini nasıl yicen sofraya baksana bunlarda var işin içindekayfemi aldım tişikkirliiiir
Yaş daha genç kız tutar bak ben 23 dahadarısı bana hayatım. benimde tüp bebekten başka şansım yok. yaşımızda genç tutar ama allahın işi işte inşallah nasip eder
23 yaş ne kadar çok var bende yeni 24 oldum 23 sayilirim yawwYaş daha genç kız tutar bak ben 23 dahafutbol takımı bile kurariz cnm
Ama ama benim karnım canı yanar ağlar ebbeek ebbeeek diye
Yaş daha genç kız tutar bak ben 23 dahafutbol takımı bile kurariz cnm
Ayy inşallah güzel haberler alırız allahım kucağımızı boş bırakmasınAşılamanin şansı %10 ama tüp bebek %65 civarı oyuzdne tüp canım bizde hiç sıkıntı yok sıfır sıkıntı ama sebepsiz infertilite benim çok yumrtam oluyor azıcık iğneyle bile 30 küsur oluyor ve ben ohsss oluyorum.siddettli geçen tedavi çok ağır geçti tutardi ama ohss oldum mecbur tutmadı bu opudan sonra yumurtalar donduruldu bu ay trasfer var cnm
Oooooo bize ne kısırlaaaaaa çiğköftelerrrr adanalaaaaa kunefeleeeeeee partileri verdi bir bilsen neler yaptı neler karnındakı kung-fu pandaya suçu attı hep
Özel ama SGK ile anlaşması var benim dondurulmus olduğu için fiyat farklı SGK karşılamıyor cnm ebnde rapor hakkımı ilaç için kullandım cnmn sen nerede oturuyorsun cnmbende 23 üm kızzzzzzzzzdevlette mi yaptırıyon özeldemi
Size vermedi mi ucundan bacımOooooo bize ne kısırlaaaaaa çiğköftelerrrr adanalaaaaa kunefeleeeeeee partileri verdi bir bilsen neler yaptı neler karnındakı kung-fu pandaya suçu attı hep
Aminnn cnmm hepimizin göbişleri dolsun inşaallahAyy inşallah güzel haberler alırız allahım kucağımızı boş bırakmasın
Allah seni netmeye sus garii gii nee ifsaa ediyürsüün beni burda hoşşikOooooo bize ne kısırlaaaaaa çiğköftelerrrr adanalaaaaa kunefeleeeeeee partileri verdi bir bilsen neler yaptı neler karnındakı kung-fu pandaya suçu attı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?