- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.781
Seni mi görecek gii önce benim Oglusumm yogsam gizini miii pehh Benim oglusumm anasini dinler anasinin dizinin dibinden ayrilmazBelki oglun oyle alacüüükkkk sende bakacüün garşıdan
Amaaaa çok ayıp bak şimdi bi yerim şişecekEki Görüntüle 2296345ChocolateCookie @Blue_Perii @Chocolita @Yasnaz @Limonsuzzcay minik kalp0753 @adel8893 @HayatSevinceGuzeell SaryamV @imzaben kizlaaaaaaa günaydın haydinnnn kahvaltıya yazmayı unuttuğum arkadslar sizddeee gelinnnnnn
Sen uyumaktan sistin zatiiiAmaaaa çok ayıp bak şimdi bi yerim şişecek
Gel döv gii gücün yetüyüüürsaa gel gelE bak yaseni döverim ha
Kim kimi dövüyor lennnnnnnnnGel döv gii gücün yetüyüüürsaa gel gel
Saryamm beni döveceggmüüsKim kimi dövüyor lennnnnnnnnnoğlüyürrrrrr
Saryammmm dekkkk dur gızzzzssssSaryamm beni döveceggmüüs
Kızımdan önce ben yazarım bura anam dirim benim gızın bi gayganası vaaaaaaa evleeeeeden uzak dirimSeni mi görecek gii önce benim Oglusumm yogsam gizini miii pehh Benim oglusumm anasini dinler anasinin dizinin dibinden ayrilmazbahale gii abuu burdaki kaynanalardan oldumm bende
Yettim yettim anam ben seni hem döverin hem de severinYitiiiss dünürümmm
Giiz fantastik siiler dolasüyüür aklimdaKızımdan önce ben yazarım bura anam dirim benim gızın bi gayganası vaaaaaaa evleeeeeden uzak dirim
Ben Hem gözünü severimm hem gözünü patlatirimm dünürümmYettim yettim anam ben seni hem döverin hem de severin
Ooo fantasy severimGiiz fantastik siiler dolasüyüür aklimdaCanimm Dünürüm gel accük sarilam Sana
Oooo dünürler kapışıyorduBen Hem gözünü severimm hem gözünü patlatirimm dünürümm
Allah razı olsun çiçeeeem kandır bunla beni kandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?