- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.821
Yer hepinizi lokmaniz kalmazKungfu pandaya catti bi kere bi dövee bi tekmeler
Kiz geliyoor görevi tamamlayip gidiyorBan da geldi sallaniyürrr
Dün bir konu vardi ya kadın çocuğunu dövüyormuş piskolojisi bozulmuş bende saydirdim karı bana sen sus karisma baya biseyelr konuşmuş bende beğenmedim çaktımmm Ayaş gelmiş beğenmişKiz geliyoor görevi tamamlayip gidiyor
İlk okulu Bursa da okudum cnm bende bende doğma büyüme ankaraliyimşu anda mekanim Keçiören
Bebeleri doğmadan kertiler yaaa zenginliğin gözü kör olsun
Biz dünür olduk ya onu diyüürrrrkim kiime ne vaad etti ben kaçırdım
Biz dünür olduk ya onu diyüürrrr
Ayas bunu görev edinmis gari kendine ne var ne yok okumadan begenip kaciyor etiketleyince pek yazmiyordaDün bir konu vardi ya kadın çocuğunu dövüyormuş piskolojisi bozulmuş bende saydirdim karı bana sen sus karisma baya biseyelr konuşmuş bende beğenmedim çaktımmm Ayaş gelmiş beğenmişdestek ciksana arkadaşına okumadan geçiyor geç aramıza kalmıyor
Bihterim zengin ya o alcakmışşhediyeleşmeden mi dünür oldunuz onu diom
Evet ednana söyledim Gelin ve ogluma yatlar katlar yalilar alacüükBihterim zengin ya o alcakmışş
Bana da alir mi giiiii dünürcüklerineeeeeEvet ednana söyledim Gelin ve ogluma yatlar katlar yalilar alacüük
Doğru diyorsun canımAyas bunu görev edinmis gari kendine ne var ne yok okumadan begenip kaciyor etiketleyince pek yazmiyorda
Bi konusurum gii o kadar dünür olduk garii bi güzellik yaparihhh sizedeBana da alir mi giiiii dünürcüklerineeeee
Bihterim zengin ya o alcakmışş
2side erkekseEvet ednana söyledim Gelin ve ogluma yatlar katlar yalilar alacüük
O zaman kanka olurlar nörek2side erkekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?