- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.861
Kendi işimi bitirdim de sanaaaa gelecektimmm kariyaaaa bakkkBendede isler dolu bize de gelsene giiii
Bende cok halsizlik var hep pandadan ötürü yoksa bende o dedigindenimBen Multitaskingimm bacimm yaparinn
Hee hee pandaya at hemen sucu demii buldun kolayini giii kaldir totoyu bahh dilosuma marifetli bacim sende kakBende cok halsizlik var hep pandadan ötürü yoksa bende o dedigindenim
Cikonun valla bi eli burda bi eli işteyse demekkiKendi işimi bitirdim de sanaaaa gelecektimmm kariyaaaa bakkkkaldır totonu bak cikoma kaşla göz arası her işini halletmiş
Senden ogrendimHee hee pandaya at hemen sucu demii buldun kolayini giii kaldir totoyu bahh dilosuma marifetli bacim sende kak
Hee valla bacimm bulmus kolayini pandaya atti sucuKendi işimi bitirdim de sanaaaa gelecektimmm kariyaaaa bakkkkaldır totonu bak cikoma kaşla göz arası her işini halletmiş
Hosbulduk:)Merhaba hosgeldin :)
Öyle miii bende almanyada yasiyordum gecen seneye kadar
Get kizSen
Senden ogrendim
Görüyön demi bacimm sömürecek zalımm garıı bizi
Kiyamam giii noldu neyin varcoooooookkkkk yorgunum kızlar
okuyup beğenecek kadar bile enerjim kalmamis yaa atlaya atlaya bakip cikiyom
napiyonuz nasilsiniz
Senden ogrendim giiiiiiHee valla bacimm bulmus kolayini pandaya atti sucu
Ben mi ögrettim gii saagg tövbeler ossunSenden ogrendim giiiiii
Guya ben bugun bayram temizligi yapacaktim
Karilara laf anlatmaya derdindeyimm sen napan niye halsizlsin bakemmcoooooookkkkk yorgunum kızlar
okuyup beğenecek kadar bile enerjim kalmamis yaa atlaya atlaya bakip cikiyom
napiyonuz nasilsiniz
Evet ben gecen sene evlendim geldim Türkiyeye Ailem almanyadaHosbulduk:)
Aaa ne güzel temelli dönüs mü yapdiniz?
Ne güzelEvet ben gecen sene evlendim geldim Türkiyeye Ailem almanyada
Hee yaa yiyürsün yiyürsün pandadan ötürü diyürsünBen mi ögrettim gii saagg tövbeler ossun
Hem ayrica sen yalilar katlar yatlar istiyürdünn demiii sur su isi bidaha ednanla gonusam
Sen beni örnek alma kaldir totoyu bahh ben totomu kaldirdim bir tek yime icmede tutmiyürüm kendimiHee yaa yiyürsün yiyürsün pandadan ötürü diyürsün
Aman bacim yapma etme bak yoksa ednani bastan çıkarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?