- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.841
Allah razi olsun elleniz dert gormesinBi konusurum gii o kadar dünür olduk garii bi güzellik yaparihhh sizede
Ben yapacam sana gülüm hiç uzulme senO zaman kanka olurlar nörekbenim ki oglan o kesin Allahin izniylede dünürümün bebe daha belli degil güccük daha
O zaman kanka olurlar nörekbenim ki oglan o kesin Allahin izniylede dünürümün bebe daha belli degil güccük daha
Görüyön demi bacimm sömürecek zalımm garıı bizihırsa bak
Ilki kizdi bakalim bu ne olacakO zaman kanka olurlar nörekbenim ki oglan o kesin Allahin izniylede dünürümün bebe daha belli degil güccük daha
Servet avcisi firdevsin akrabasi misin giiBen yapacam sana gülüm hiç uzulme sen
Sizi batirmaya geldümmmmmGörüyön demi bacimm sömürecek zalımm garıı bizi
Hayirlisi dünüüür hayirlisi sagikli ossundaIlki kizdi bakalim bu ne olacak
En onemlisi o zaten en buyuk korkumda oHayirlisi dünüüür hayirlisi sagikli ossunda
MerhabaMerhaba arkadaslar ..
Buraya iyiki üye olmusum diyorum gercekten bir derdim oldugunda her zaman destek verdiniz fikirlerinizi sundunuz ..
Simdide aslinda öylesine bi konu aciyorum ..
Nerelisiniz .. mesleginiz ne .. hayatta ki hedefleriniz neler .. böyle bunlar hakkinda hayat hakkinda konusalim sohbet edelim istedim ..
Bendede isler dolu bize de gelsene giiiiBen ev temizliği yapiyim bağriyapasim yohhh amaaa
Cabuk gel bacimm ben mutfagi hallettim camasir attim yitee bugünlükBen ev temizliği yapiyim bağriyapasim yohhh amaaa
Merhaba hosgeldin :)Merhaba
Ben sayfaya yeni üye oldum uzun zamandir takibteyim:)) ben 4 yillik evliyim vee 25 yasindayim isvicrede yasiyorumm
Kiz onlari hangi ara yaptinCabuk gel bacimm ben mutfagi hallettim camasir attim yitee bugünlük
Ne zaman yaptın kızzz ben hala oturuyorumCabuk gel bacimm ben mutfagi hallettim camasir attim yitee bugünlük
Ben Multitaskingimm bacimm yaparinnKiz onlari hangi ara yaptinben anca kahvalti yaptim daha bisey ellemedim
Sen bacini ne sandinn giii brehh brehhNe zaman yaptın kızzz ben hala oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?