- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.881
Heeee anladim senin gozun mavişteeeeeeeSen beni örnek alma kaldir totoyu bahh ben totomu kaldirdim bir tek yime icmede tutmiyürüm kendimi
Yasli basli adam giii ne bastan cikaracan
Kiyamam giii noldu neyin var
Karilara laf anlatmaya derdindeyimm sen napan niye halsizlsin bakemm
Pandalar öyle diyüüür hep benimkide öyle diyürdüü ama ben onu duymüyürdüümHeeee anladim senin gozun mavişteeeeeee
Panda yat diyür kalkma diyürrrr
Evet ama ilkini kaybettimPandalar öyle diyüüür hep benimkide öyle diyürdüü ama ben onu duymüyürdüüm
Senin 2. mi kiz bu Bebis
Vahh bacimm yaa niye uyumuyor ki Oglus yadün akşama kadar disardaydik, sahilde rüzgarı yiyince üçümüz birden sinüzit oldukoğlan her zamanki gibi bütün gece ağladı.
bak abartmiyorum doğdu dogali bi gece uyumadim kesintisiz dört saat.
esim de bu aralar çok çalıştı dışarda. dinlenmeden sürekli cocukla kosmak zorluyo artık bunyemi.
çok yoruluyorum ama hiç dinlenemiyorum dilosum. yakında yangın vaaaarrrrr diye bagircam
çok bişey istemiyorum aslında. gün içinde iki saatim bana ait olsun bi kerelik. bide gece kesintisiz üç dört saat uyuyum gece. uzun süre yeter bana.
sen ne lafı anlatiyon avratlara bakiyim
Oyy dogmusmuydu ki canimEvet ama ilkini kaybettim
Anladım cNm çok geçmiş olsun kız kız bacım karılar durmuyor biri bebeleri kertiyor biri zengin diye biri birini dövüyor öteki geliyor bana yemek kalmadi diyor biir geliyor bana da tezmilige gel diyordün akşama kadar disardaydik, sahilde rüzgarı yiyince üçümüz birden sinüzit oldukoğlan her zamanki gibi bütün gece ağladı.
bak abartmiyorum doğdu dogali bi gece uyumadim kesintisiz dört saat.
esim de bu aralar çok çalıştı dışarda. dinlenmeden sürekli cocukla kosmak zorluyo artık bunyemi.
çok yoruluyorum ama hiç dinlenemiyorum dilosum. yakında yangın vaaaarrrrr diye bagircam
çok bişey istemiyorum aslında. gün içinde iki saatim bana ait olsun bi kerelik. bide gece kesintisiz üç dört saat uyuyum gece. uzun süre yeter bana.
sen ne lafı anlatiyon avratlara bakiyim
Sonlandirmak zorunda kaldim malesefkiOyy dogmusmuydu ki canim
Vahh bacimm yaa niye uyumuyor ki Oglus ya
Ayy canimm Rabbim bidaha yasatmasin .. neyse bak InsAllah bebisin olacak Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinSonlandirmak zorunda kaldim malesefki17+2de suni sanci ile dogutturdular .
Turner sendromluydu
Gaz sorunu falan mi kuzum ya tühh InsAllah düzelirde rahat edersin birazgarezi var heralde bana cikomaglicam artık cok zorlanıyorum ya
inşallah yavaş yavaş düzelir ne deyim
sen naptın bakayimpandacim nasil
Anladım cNm çok geçmiş olsun kız kız bacım karılar durmuyor biri bebeleri kertiyor biri zengin diye biri birini dövüyor öteki geliyor bana yemek kalmadi diyor biir geliyor bana da tezmilige gel diyorhedefff benmiyim leynnnnn
Amin canimAyy canimm Rabbim bidaha yasatmasin .. neyse bak InsAllah bebisin olacak Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin ❤
Sonlandirmak zorunda kaldim malesefki17+2de suni sanci ile dogutturdular .
Turner sendromluydu
Ahhhhhhaaaaa kendime dünür buldum buldumsen gel dilosum arkama geç. ben seni korurum. azıcık dinlen baya bisey yapmış bu kizlarinsanın kafası döner
gerekirse biz de kerteriz besikleri
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun amin birazda olsa yaralarimi kapatir insallah saglikli olur bu sefer dua edin kizlar bizim icinAllah bu bebeğine sağlık şifa uzun berketli ömür nasip etsin canim. kaybina çok üzüldüm. bu kez kollarına alır biraz teselli bulursun cennet kuşun için inşallah
Ahhhhhhaaaaa kendime dünür buldum buldum
Onun iyiligi icin diyorsun canim öyle düsünme ne yapican .. artik önüne bak gecmisi düsünme bak Rabbim bir bebis daha nasip etti sag salim dogmasinida nasip etsinAmin canimtam 4 ay gecti ustunden 1 2 haftaya kadar dogmus olacakti nasip degilmis diyorum artik. Cesaret edemedik omur boyu bunu tasiyacakti ustunde down gibi bisey. Zaten onun iyiligi icin bu karari verdik ama iyi mi yaptik kotu mu bilemiyorum sonradan coook pisman oldum ama olan oldu zaman geri gelmiyo
Amin insallahOnun iyiligi icin diyorsun canim öyle düsünme ne yapican .. artik önüne bak gecmisi düsünme bak Rabbim bir bebis daha nasip etti sag salim dogmasinida nasip etsin ❤
Amanınnnn iltifatlara bakkk karilarrrrr bakın n karilaaaaaarrrrrhem benimki iki üç yaş büyük olcak. ideal çift olurlar
erkek tarafı olarak da ne istersen yaparim
ama senin gibi tatlı olsun kızın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?