- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.901
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun amin birazda olsa yaralarimi kapatir insallah saglikli olur bu sefer dua edin kizlar bizim icin
Amanınnnn iltifatlara bakkk karilarrrrr bakın n karilaaaaaarrrrrayyy inslalaah cnm büyük olsun hiç önemli değil maddi durumu çok iyi olsun kiz kız bacım daha benim hamile kalırım da kerteriz bacım
Artik ikiside size gicik olur üff geldi analar yine diyeben oğlana restoran cafe gibi bisey aciyim diyorum, hem yemekler bedavaya gelir. hem senin kiz yorulmaz. hem de hep orda takiliriz senle yaşlanınca
Uykulu da demiyim de halsizlik var surekli yatma istegiederiz tabiki sen gönlünü ferah tut ama olur mu. hamileliğin de uykulu geciyo sanirim :)
çok ozendim böyle hamilelere de ben it gibi çalıştım yabırak uykuyu
bol bol yat firsatin varsa. kimseye bakma. doğumdan sonra bebek izin vermezse uyuyamiyosum zaten bak sekil bir a ben
Artik ikiside size gicik olur üff geldi analar yine diye
Ayyyy yarıldımben oğlana restoran cafe gibi bisey aciyim diyorum, hem yemekler bedavaya gelir. hem senin kiz yorulmaz. hem de hep orda takiliriz senle yaşlanınca
Senin ilk mi bu canimOnun iyiligi icin diyorsun canim öyle düsünme ne yapican .. artik önüne bak gecmisi düsünme bak Rabbim bir bebis daha nasip etti sag salim dogmasinida nasip etsin ❤
dukkani üstümde birakirim. dolosumla renkli ışıklı bastinlarimiz elimizde valeye kırmızı spor arabamizi birakir iceri giriş yapariz. tukkan bizde olunca ikisi de annem annem der demi dilosum
Ayy bu topik dünürler topigi oldu ya laAyyyy yarıldımbak cafe fikri iyi ben bir süre işletim sonra kapattım neyse güzel fikir dünürüm aksamaca orda ottururuz gelenle gidinle dedikodu yaparız cafe sonra olur dedikodu cafesij
Evet canim ilkSenin ilk mi bu canim
Bakalim daha kimler dünür olcakAyy bu topik dünürler topigi oldu ya la
Uykulu da demiyim de halsizlik var surekli yatma istegi
Kotu seyler dusunmemeye calisiyorum dua ediyorum baska elden bisey gelmiyor
Ayyyy yarıldımbak cafe fikri iyi ben bir süre işletim sonra kapattım neyse güzel fikir dünürüm aksamaca orda ottururuz gelenle gidinle dedikodu yaparız cafe sonra olur dedikodu cafesij
Allah sizi netmeye üsüstüler cocuklarin basinasen de muhasebe müdürü ol cafeye. devamli girip cikmaya bahanemiz olsun
Ilkinde hic boyle olmamisti onda hic birsey yoktu bundada yok bulanti falan sadece halsizlik yorgunluk isteşu an tam hormonlarin düzene girmeye başladığı zaman. sen halsizlik varsa yat kuzum. hiç kendiniz zora dara sokma. inşallah herşey de çok güzel olacak. burdan çok güzel haberler vericeksim bize.
Allah yardımcın olsun bi can tasiyosun cok büyük bi degisim vücut için
Kız kız anam bacım damat bişey demsinsen de muhasebe müdürü ol cafeye. devamli girip cikmaya bahanemiz olsun
Allah sizi netmeye üsüstüler cocuklarin basina
Kız bacım bebelr doğmadan işte don biçiyoruzzzzAyy bu topik dünürler topigi oldu ya la
Kız kız anam bacım damat bişey demsin
Yavrummmmm benimmm beeeeeanahtarı bıraksın ne diyecekse öyle desin dilosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?