- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.041
Topiğin ismi artık yakın yıkın miçınnn sıvayınnnMicinnn micinn
Benim duvarıma mıçtıdilos doğru söyle toplayıp guvercin gubresi falan diye mi satacankisa yoldan köşeyi dönme planlarin mi var senin gerçi o zaman cikonun topigine ettirmezdin demi
Hahahahahah Dünüüür Sen cok yasa giiiidilos doğru söyle toplayıp guvercin gubresi falan diye mi satacankisa yoldan köşeyi dönme planlarin mi var senin gerçi o zaman cikonun topigine ettirmezdin demi
Benim duvarıma mıçtınapiyim kız gübreyi beeennnnn
Lannn periyle öyle beni doyurun doyurun didin durdunnn sen bizim üstümüzden gecindin artık sıra bizdeeeeHahahahahah Dünüüür Sen cok yasa giiiihep benim sirtimdan gecünüyüüür bu dilos varya
Sen nasıl dünürsün kız öyleben hala duvarına bakmadim bee gidip bi bakiyim artık
Ben size bi yegen verecem hemde panda yegen bakacaksünüüz tabiii giiLannn periyle öyle beni doyurun doyurun didin durdunnn sen bizim üstümüzden gecindin artık sıra bizdeeee
ortam bunu götürüyor bacimAyyy buna ben çok bayılıyorum isabet olduuu kizzzzz
Sen nasıl dünürsün kız öylekalk git bı bak neler olmuş neler
Gii dünüüür dünüür önce dilos mictiii duvarimaabence onu dünürlükten afaroz etmeliyim. hamileliğin ona verdiği yetkiyi fazla geniş kullanmışyetki tecavüzü var dilosum seni haklı buldum resmen pislik olsun diye cami duvarina iseyen velet gibi gelmissin ChocolateCookie
Vakit intikam vakti ,vakit mıçma vakti bacı gardaşlarLannn periyle öyle beni doyurun doyurun didin durdunnn sen bizim üstümüzden gecindin artık sıra bizdeeee
Hopp anam bende micacüümm micmak bizim isimizVakit intikam vakti ,vakit mıçma vakti bacı gardaşlar
Ayyy buna ben çok bayılıyorum isabet olduuu kizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?