- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.021
Gözünde yag yoh mu gi seninAllah'a seni ne yapmaya emiiii yağ neeee gııı
Allah seni ne yapmaya emiiii midemi bulandırdın eyiceee yeme yağını çapağınıGözünde yag yoh mu gi senin
Gözünün capagnii yidigimm o zaman hadii
Cok değişik isler bee samdikim
Benim aklım almıyor bazı şeyleri
Allah herkese insan gbi insan merhametli kişilerle karşılaşırsın
Bende kv olcam bakalım iki kere hem de jajshsbsbsbssnbs
Hahaha ben cohh rahatim giii ne kaynana ne kayinpeder hic kimse yoh
Hahahaha agzini yiyim o zaman olmaz mi illa bisey yiyecüüünnAllah seni ne yapmaya emiiii midemi bulandırdın eyiceee yeme yağını çapağınıgadasını aldığımınnnn karısı
Yoh anam yoh bizim yasadiklarimiz varya her kapilari kapadi bacimbebek doğduktan sonra degismez inşallah. her an bisey oluyo insanin hayatinda. sen kendini bu fikre de alıştır
Hosgeldin :) hee pek güccügmüssün ya dahaBende yeniyim aranızdaküçüğüm henüz 21 yaşıma gireceğim bir kaç ay sonra
Hayır sevgilim var üç aylıkHosgeldin :) hee pek güccügmüssün ya dahaevli misin
Hadi hayirlisi :)Hayır sevgilim var üç aylık
En azından usturuplu yaptım senin gibi sıvamadımmm hahahahhasddss
Sende benim duvarima micmadin mi giii
Bahh dünürüm bahh iyice kohuttuk duvarlari micladikikinize de duvar yasağı verecembi bakiyim neler etmissiniz merak ettim
Gelin bacilaaa gelinnn micma topiginee gelinnBlue_Peri E Efruzi A n n e y i m -Adel- B Brunello Cicinelli @MaviKuplik C Cay6 kk birinci noteri K KurkmantoluS ByNkoaLa @Yasnaz Tulparr Diktorya Secret dikkat dikkat bacılar bu topiğeeee mıçmaya gelinnn
Ötürmek serbest yaniiBlue_Peri E Efruzi A n n e y i m -Adel- B Brunello Cicinelli @MaviKuplik C Cay6 kk birinci noteri K KurkmantoluS ByNkoaLa @Yasnaz Tulparr Diktorya Secret dikkat dikkat bacılar bu topiğeeee mıçmaya gelinnn
Tabi kuzumm bağırsakları bozuklar da gelsin dün benim duvarıma sağolsun o haliyle mıçtıÖtürmek serbest yanii
Micinnn micinnDökün icinizdekileri yakın yıkın burayı Mıçınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?