Hayatla ilgili sohbetler ..

Yok ya kızlar amannn. Belki ben salakça triplere griyom da kimse anam gibi olamıyo yaa. Kimse düşünemiyo beni
Dökül bakam hadiii bu topik onun icin var bahh hissetmis gibi topladim sizi buraya hadi dinliyürüük Seni

Dökül bakam hadiii bu topik onun icin var bahh hissetmis gibi topladim sizi buraya hadi dinliyürüük Seni
Ya çiko dişim çekildi ya. Annemdeydim dünden beri kadın kendi elleri ile besledi yerimden kaldırmadı herşeyi kendi yaptı. Aynı ikramları eşime de yaptı tabi. Şimdi kv ye geldik. Yemek yaptım ya dişimi tuta tuta. Ha dicenki yok anne halim yok yapmamam de dicen. Meseleyapmak değil onun beni düşünmüyor oluşu. Normalde ölmez bana ama düşünceli insandır. Üzüldüm çok

Ne dedi napti ki Bacim Sana yani umursamadi mi hic

Ne dedi napti ki Bacim Sana yani umursamadi mi hic
Yok aslında yapar mısın dedi. Bende dedim ki ben yiyemiyorum sade süt içiyorum isterseniz size yapayım dedim. Yapabilirsen yap dedi. Ya belki ben abartıyom ama dişimin ağrıdığı biliyor. Bekledim ki sen uzan ben sana bişeyler hazırlayım ye. Yani annem öyle olduğu için sanırım. Amaaaann çikooo biraz mallık var üzerimde gııı

Yohh bacim yohh kimse insanin kendi annesi gibi olmaz cok sey bekleme kaynanadan balim en iyisi onlarin cani kendi annen gibi yanmaz ki umursamazlar .. kendi kizi olsa nasil yapardi ama buda bi gercek ..

Hosgeldin bacimmm valla benim disimde sinyal cakiyeee bagaa hadi hayirlisi diyorum
Valla diş zor ya hele bide hamilesin ben bebek işlerine geçmeden halledeyim dedim iyi yaptım Bir ara Hamileyken disim apse yapmıştı çok zordu ya allah yardimcin olsun canım benim

Yohh bacim yohh kimse insanin kendi annesi gibi olmaz cok sey bekleme kaynanadan balim en iyisi onlarin cani kendi annen gibi yanmaz ki umursamazlar .. kendi kizi olsa nasil yapardi ama buda bi gercek ..
Aynen öyle. Benim anam canım anam ❤

Valla diş zor ya hele bide hamilesin ben bebek işlerine geçmeden halledeyim dedim iyi yaptım Bir ara Hamileyken disim apse yapmıştı çok zordu ya allah yardimcin olsun canım benim
Sagol Kuzumm cok agrirsa gidecem dis doktoruna bacim nörem 5 aylik oldu ya artik bi tehlikesi yoktur o tehlike ilk 3 ayda oluyor ya o zaman olursa dis sorunu kötü biseyde yaptiramiyorsun

Sagol Kuzumm cok agrirsa gidecem dis doktoruna bacim nörem 5 aylik oldu ya artik bi tehlikesi yoktur o tehlike ilk 3 ayda oluyor ya o zaman olursa dis sorunu kötü biseyde yaptiramiyorsun
Dikkat et kuzum çok zorlamasin seni diş dediğin gibi ağri yaparsa gidersin

Vissss Dünürümmm gii bari sen benim giza iyi gaynana ol gii gizimi düsün ona is yaptirma

valla söz veremem cikom hiç oturmadim ki totomun üstüne. hiç önüme hazır bisey gelmedi kendimi bildim bileli ben yapmasam da kızına bı Katya tutarim merak etme

valla söz veremem cikom hiç oturmadim ki totomun üstüne. hiç önüme hazır bisey gelmedi kendimi bildim bileli ben yapmasam da kızına bı Katya tutarim merak etme
Haaa bak o olur iste Katya domates suyumu getir die gari benim kizda

Haaa bak o olur iste Katya domates suyumu getir die gari benim kizda

aynen beni yorma cikom. zaten çok yorgunum valla bi bardak su alıp icecek dermanim yok it gibi akşama kadar fildir fildir dolaniyom evin içinde. dün oturdum agladim. bugün de ha agladim ha aglicam

aynen beni yorma cikom. zaten çok yorgunum valla bi bardak su alıp icecek dermanim yok it gibi akşama kadar fildir fildir dolaniyom evin içinde. dün oturdum agladim. bugün de ha agladim ha aglicam
Demeee giii noldu bacim kim aglatti Senii oyy kiyamam sana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…