- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.181
@patilibirhayat @HayatSevinceGuzeell @Aycoregi22 @Dilos06 @Chocolita @Yasnaz @adel8893 @Ayas19 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @imzabenkk birinci noteri @Brunello Cicinelli minik kalp0753 ByNkoaLa @Rojjin A n n e y i m @Kendinisevenbirii @Lilaseverr K KurkmantoluS @Feminas @Tulparr @EternaaLLove @fenomen
Gelin bacilammm gelin bi toplasahhh
kendi kendime agladim cikom. çok yorgunum hastayim bitkin vaziyetteyim. nerdeyse iki senedir gece gündüz uykusuzum. ama çocuk durmuyo kocam hasta ben de mecbur it gibi kosturuyom.Demeee giii noldu bacim kim aglatti Senii oyy kiyamam sana ya
Ahh kuzumm benim yaa esinin nesi var ciddi degildir InsAllah.. zor bee yalniz misin Sen Kuzum kimse yok mu yaninda yardim edecekkendi kendime agladim cikom. çok yorgunum hastayim bitkin vaziyetteyim. nerdeyse iki senedir gece gündüz uykusuzum. ama çocuk durmuyo kocam hasta ben de mecbur it gibi kosturuyom.
artık sinir sistemim kaldirmiyo bunlarıçok yilginim coooooookkkkk...
Ahh kuzumm benim yaa esinin nesi var ciddi degildir InsAllah.. zor bee yalniz misin Sen Kuzum kimse yok mu yaninda yardim edecek
Basiniz sagolsun Kuzumm yaa .. tühh yaa benimde burda kimsem yok Gülüm bir tek esim o kadar yani varda yok kimsenin kimseye 5 kurusluk faydasi olmuyor ki bacim tirnagin var mi basini kasi yani .. esin niye yardim etmiyor Sana be bacim konustun mu rica ettin mi szcik yardim etsin Sana ya yorulman cok normal bu durumda bütün yok omzuna binmis .. oyy kuzuma kiyamam ya herseyden habersiz oda napsin Annesiyok kuzum burda kimsemiz. eşim göreve gittiği zaman annemler geldi. ama yok yani onlar da yatip yatip uyudu gariplerim. dedem kanserden vefat etti yeni. annemle babam baktilar son zamanlarında. cenazeydi köye git gel vs derken. bide ben burda yalnız kalirsam biseye ihtiyacım olursa diye dinlenmeden gelmisler ama daha çok yoruldum ben de.
esime kirginim ama. yapabileceği şeyleri de yapmiyo. sabah akşam uğraş dur. bıktım. su an mesela oğlan ciyak ciyak ağlıyo onunla oynayim diye ama onla oynayacak kadar kafam da kalmadi
aboooo sen koş kol bana koşş ben bakarım sanabenim annem de kaynanan gibi yaptırırdı otur ben yapiyim dinlen demezdikaynanam ondan beter. ben nerelere gidem madonnam
Amannn aneyyy yaa herkes bi hava. Normalde makina pek kullanmaz bizim kv. Hepte ben yıkarım bulaşıkları. Gittim makina attım hepsini. Anne bulaşıkları makina koydum dedim. Memnun olmadı bu durumdan. İyi tamam dedi. Hiç umrumda değil. Çıkarsın yıkasın isterse. Şimdiye kadar ne yıkadıysam mal gibiÜzüldüm canım ne derdin var tam olarak bilmiyorum ama oturduğumuz yerden bile bazen boş yere kendimizi üzebiliyoruz. Sana doğru davranmayan,haksızlık yapan insanları görmezden gel en iyisi bu yapabileceğin başka birşey yoksa. K KurkmantoluS
Amannn aneyyy yaa herkes bi hava. Normalde makina pek kullanmaz bizim kv. Hepte ben yıkarım bulaşıkları. Gittim makina attım hepsini. Anne bulaşıkları makina koydum dedim. Memnun olmadı bu durumdan. İyi tamam dedi. Hiç umrumda değil. Çıkarsın yıkasın isterse. Şimdiye kadar ne yıkadıysam mal gibi
Kız çok saçma gerçekten tuhaf tuhaf huylar. Hani eskilerin bi mantığı varya makina hem elektirik harcıyor hem su. Yav benim ananem bu kafada. Kv de de aynı. Annemle kv aynı yaşta. Benim annem makinanın canıma okurAayy yaa ne kayınvalideler var be memnun olmasın canım napcan yani insanlar neden mutlu olmak varken hep bi sinir etme,üzme peşinde anlamıyorum. Hiç yorma kendini sende bulaşık makinesi neden var acaba süs olsun diye mi acayip Allah sabr versin
Geldim cikilita@patilibirhayat @HayatSevinceGuzeell @Aycoregi22 @Dilos06 @Chocolita @Yasnaz @adel8893 @Ayas19 @Blue_Perii @Limonsuzzcay @imzabenkk birinci noteri @Brunello Cicinelli minik kalp0753 ByNkoaLa @Rojjin A n n e y i m @Kendinisevenbirii @Lilaseverr K KurkmantoluS @Feminas @Tulparr @EternaaLLove @fenomen
Gelin bacilammm gelin bi toplasahhh
Hatta bi ara eşime benden için, benim bulaşık makinasını çok kullandığımı söylemişti evdeki. Bizim elektirik çok gelmişti de. Eşimde dedi kiAayy yaa ne kayınvalideler var be memnun olmasın canım napcan yani insanlar neden mutlu olmak varken hep bi sinir etme,üzme peşinde anlamıyorum. Hiç yorma kendini sende bulaşık makinesi neden var acaba süs olsun diye mi acayip Allah sabr versin
Hosgeldin BobrossummmGeldi
Geldim cikilita
Nabiyorsun
Hafta bir mi calistiriyonn gi makinayi anamm ben şok ben iptalHatta bi ara eşime benden için, benim bulaşık makinasını çok kullandığımı söylemişti evdeki. Bizim elektirik çok gelmişti de. Eşimde dedi kinapsın hergün çeşit çeşit yemek yapıyor bulaşık çıkıyor demişti. Bişey diyemedi o zaman halbuki haftada 1 çalışır benim makina günlük hayatta
Hee gız dolmuyo napıyımHafta bir mi calistiriyonn gi makinayi anamm ben şok ben iptal
Nabim bende ayniHosgeldin Bobrossummm
Ayni beaa sen nabiyorsun beaa
Ben günde iki kez bile çalıştırdığım oluyorHee gız dolmuyo napıyımama bacım brn tencere tava koymam o alışkanlığım yohh. Hep bardak tabak
Vooo gız valla haftada 3 öğün yemek yaparım ama dolmuyor napıyımBen günde iki kez bile çalıştırdığım oluyor
Ne yiyip ne iciyon kız sen
Aman giii gover gitsin be ne ugrasiyon elinde bee valla ben her iki güne bi calistiriyorum mecburenHee gız dolmuyo napıyımama bacım brn tencere tava koymam o alışkanlığım yohh. Hep bardak tabak
Kak kiz ne oturuyonn oturma kaldir totoyu accük da is yap evdeNabim bende ayni
Azcik temizlik yaptım yoruldm sickata oturuyorm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?