- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #3.201
Gız yok koyarsam sürekli geri yıkamam lazım hep aynı şiilerde yemek yapıyomAman giii gover gitsin be ne ugrasiyon elinde bee valla ben her iki güne bi calistiriyorum mecburen
Vooo giz bi belledigini belliyon yanii birahh gi sal su tencere tavalariGız yok koyarsam sürekli geri yıkamam lazım hep aynı şiilerde yemek yapıyom
Tencere koymuyirsan dolmaz tabiVooo gız valla haftada 3 öğün yemek yaparım ama dolmuyor napıyım
Vooo giz bi belledigini belliyon yanii birahh gi sal su tencere tavalari
Yohh gızlar tencerelerime ellemeyinTencere koymuyirsan dolmaz tabi
Ben Allah ne verdiyse koyuyorum
Yakında kendimi de yikicam orda
Aman bayramda akimse gelmiyor etmiyor neden kendimi yorayim kızımKak kiz ne oturuyonn oturma kaldir totoyu accük da is yap evde
En değerli eşyaların şuan için tencere anladımYohh gızlar tencerelerime ellemeyin
Get giii rahat birak su tencereleri giiYohh gızlar tencerelerime ellemeyin
Valla öyle bobumun Rossu yaa Allahtan 3 gün gii voo hic sevmiyorum ya su bayram ziyaretlerini ben temizlik bilem yapmadim bacim kimse gelmüyüüür gitmüyüür güccügüz yaAman bayramda akimse gelmiyor etmiyor neden kendimi yorayim kızım
İlk gün büyüklerin yanındayız ikinci gün de öyle üçüncü gün bayram bitiyor zatenjajajabsnakabs
Heyeee gızlar en gıymetlilerimEn değerli eşyaların şuan için tencere anladım
Ben önceden seviyordumValla öyle bobumun Rossu yaa Allahtan 3 gün gii voo hic sevmiyorum ya su bayram ziyaretlerini ben temizlik bilem yapmadim bacim kimse gelmüyüüür gitmüyüür güccügüz ya
Allah Seni netmeye gii süs mü gi o makinanin ici düzensiz olsun yikanip cikacaklar ordanHeyeee gızlar en gıymetlilerimaltınım maltınım yoh nörüyümmm. Şaka bi yana tencere tava gibi büyük şeyler koymayı sevmiyorum. Saçma ama herşeyi aynı sıraya koyuyorum. Kase, pasta tabağı, servis tabağı, su bardağı , çay bard gibi. Kaşık çatal hep ayrı ayrı mal gibim bişeyim tava tencere koyunca düzensiz oluyo
Bi anlatsana gii simdi yarin nöreceksiniz nereye gideceksiniz ve laf sokmalari falanda anlat ay cohh heyecanliBen önceden seviyordum
Ne zaman evlendi bayramlardan tiksindim
Her bayram sorun her bayram.sknti
Ama artik rahatim çünkü bayrmlasmayi kökten bitirdim ajjajshdhsjsjs
Merhaba merhaba hi hi yes yes gitlr gir iki laf sok çık gel tamam
Yoh anam buda benim huyum voooAllah Seni netmeye gii süs mü gi o makinanin ici düzensiz olsun yikanip cikacaklar ordan
Giii bu arada Sende var mi bebissBen önceden seviyordum
Ne zaman evlendi bayramlardan tiksindim
Her bayram sorun her bayram.sknti
Ama artik rahatim çünkü bayrmlasmayi kökten bitirdim ajjajshdhsjsjs
Merhaba merhaba hi hi yes yes gitlr gir iki laf sok çık gel tamam
Bak bende de çamaşır asarken renk uyumu hastalığı vardır maviler sırayla griler sırayla ard arda dizilcek çoraplar çifti bulunacak öyle aşılacakHeyeee gızlar en gıymetlilerimaltınım maltınım yoh nörüyümmm. Şaka bi yana tencere tava gibi büyük şeyler koymayı sevmiyorum. Saçma ama herşeyi aynı sıraya koyuyorum. Kase, pasta tabağı, servis tabağı, su bardağı , çay bard gibi. Kaşık çatal hep ayrı ayrı mal gibim bişeyim tava tencere koyunca düzensiz oluyo
Kendine is cikarma diye buna derim ben bacim afferriinnnnYoh anam buda benim huyum vooo
Bak camasir takintisi bendede var rengi rengine uygun olacakta bulasik makinasinda Allah ne verdiyse elime ne gelirse onu koyarim hic acimamBak bende de çamaşır asarken renk uyumu hastalığı vardır maviler sırayla griler sırayla ard arda dizilcek çoraplar çifti bulunacak öyle aşılacak
Tencereyi elimde yikasam bnmkiler de düzen içinde oluyor
Tik bu amakafamizı neye yircagimizi şaşırıp psikopata bagliyoruz
aynennn gızzzz çamaşır asarkende öyleBak bende de çamaşır asarken renk uyumu hastalığı vardır maviler sırayla griler sırayla ard arda dizilcek çoraplar çifti bulunacak öyle aşılacak
Tencereyi elimde yikasam bnmkiler de düzen içinde oluyor
Tik bu amakafamizı neye yircagimizi şaşırıp psikopata bagliyoruz
Gadanı alarımKendine is cikarma diye buna derim ben bacim afferriinnnn
İki oğlum var canm benim (;Giii bu arada Sende var mi bebiss
Ben evlendiğinden beri kurbanı hep kendi ailemn yaninda kestm hala daha öyle devam ediyorBi anlatsana gii simdi yarin nöreceksiniz nereye gideceksiniz ve laf sokmalari falanda anlat ay cohh heyecanli
Aybi urun de öyleaynennn gızzzz çamaşır asarkende öylerenk değil ama aynı ürünler bir sırada olacakk ️
Gadanı alarım
Bulasikta mesela dikkat ederim tabakalar bi tarafa dizili olur cay tabakları da öyle ayırt edeem ama tencerelerimi de kiyarm yani jajahshshajakBak camasir takintisi bendede var rengi rengine uygun olacakta bulasik makinasinda Allah ne verdiyse elime ne gelirse onu koyarim hic acimam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?