Hayatla ilgili sohbetler ..

Aman bayramda akimse gelmiyor etmiyor neden kendimi yorayim kızım
İlk gün büyüklerin yanındayız ikinci gün de öyle üçüncü gün bayram bitiyor zaten jajajabsnakabs
Valla öyle bobumun Rossu yaa Allahtan 3 gün gii voo hic sevmiyorum ya su bayram ziyaretlerini ben temizlik bilem yapmadim bacim kimse gelmüyüüür gitmüyüür güccügüz ya

En değerli eşyaların şuan için tencere anladım
Heyeee gızlar en gıymetlilerim altınım maltınım yoh nörüyümmm. Şaka bi yana tencere tava gibi büyük şeyler koymayı sevmiyorum. Saçma ama herşeyi aynı sıraya koyuyorum. Kase, pasta tabağı, servis tabağı, su bardağı , çay bard gibi. Kaşık çatal hep ayrı ayrı mal gibim bişeyim tava tencere koyunca düzensiz oluyo

Valla öyle bobumun Rossu yaa Allahtan 3 gün gii voo hic sevmiyorum ya su bayram ziyaretlerini ben temizlik bilem yapmadim bacim kimse gelmüyüüür gitmüyüür güccügüz ya
Ben önceden seviyordum
Ne zaman evlendi bayramlardan tiksindim
Her bayram sorun her bayram.sknti

Ama artik rahatim çünkü bayrmlasmayi kökten bitirdim ajjajshdhsjsjs
Merhaba merhaba hi hi yes yes gitlr gir iki laf sok çık gel tamam

Allah Seni netmeye gii süs mü gi o makinanin ici düzensiz olsun yikanip cikacaklar ordan

Bi anlatsana gii simdi yarin nöreceksiniz nereye gideceksiniz ve laf sokmalari falanda anlat ay cohh heyecanli

Giii bu arada Sende var mi bebiss

Bak bende de çamaşır asarken renk uyumu hastalığı vardır maviler sırayla griler sırayla ard arda dizilcek çoraplar çifti bulunacak öyle aşılacak
Tencereyi elimde yikasam bnmkiler de düzen içinde oluyor
Tik bu ama kafamizı neye yircagimizi şaşırıp psikopata bagliyoruz

Bak camasir takintisi bendede var rengi rengine uygun olacakta bulasik makinasinda Allah ne verdiyse elime ne gelirse onu koyarim hic acimam

aynennn gızzzz çamaşır asarkende öyle renk değil ama aynı ürünler bir sırada olacakk
Kendine is cikarma diye buna derim ben bacim afferriinnnn
Gadanı alarım

Giii bu arada Sende var mi bebiss
İki oğlum var canm benim (;
Bi anlatsana gii simdi yarin nöreceksiniz nereye gideceksiniz ve laf sokmalari falanda anlat ay cohh heyecanli
Ben evlendiğinden beri kurbanı hep kendi ailemn yaninda kestm hala daha öyle devam ediyor
Babannemde keseriz aksama kadar orda oluruz
İkinci gün de misafir gibi es tarafına gider köye el gbi gider el gbi donerm

aynennn gızzzz çamaşır asarkende öyle renk değil ama aynı ürünler bir sırada olacakk

Gadanı alarım
Aybi urun de öyle
Atletler bir tarafa mesela tişörtler bi tarafa
Çok takintiliyim bu konuda
Bak camasir takintisi bendede var rengi rengine uygun olacakta bulasik makinasinda Allah ne verdiyse elime ne gelirse onu koyarim hic acimam
Bulasikta mesela dikkat ederim tabakalar bi tarafa dizili olur cay tabakları da öyle ayırt edeem ama tencerelerimi de kiyarm yani jajahshshajak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…