Hayatla ilgili sohbetler ..

kesinliklee öylee ben dedim ilk dönem okula gideyim hem deneyim olur ikinci dönemde ayrılırım dersime çalışırım. Ama okula gidince işler değiştii, hiç kopamadım. O zamanları düşününce gitmeliyim diyorum.. Oluversin inşallah yaa, yarın güzell bir çalışma yapalım.. Sizin de alan epey geniş bildiğim kadarıyla, Allah kolaylıklar versin canım, duamda ayçörekciğime de atama diyeceem

Hepinize selam canlarım. Teşekkür ederim buraya dahil ettiğiniz için, sizleri görmeden seviyorum.

31 yaşındayım, işletme mezunuyum, muhasebeciyim, gelenekçi katı kurallı bir aileden gelmek ve garip dünya arasında hala sorularla yaşıyorum.
Bunların dışında fotoğrafçıyım ek iş olarak. Kitap kedi çay kahve delisiyim.
Bir de erkek milletinden hiç gülmemiş bir bedevi
Kısaca ben Buyum diyorum ben susam Hakkı baba söylesin

Hosgeldin Kizcemm sensiz olur muydu aslaaaa Cansinn

Sizin de konuşmalarıniza bayılıyorum çok tatlı ve çok ictensiniz

Mantiii mhhh olsada yeseydik ya simdi be niye sinirli geliyor aklina kiz ben hic sinirli degilim ama bak
Ay aynen bal topu gibi kızsın sennnn bı tanıdık vardı Kayserili yüzü hiç gülmezdi korkardik hatta bütün kayserilileri yakti kafamda ay komşu olsaydık bı sofra kurardik şimdi

Ay aynen bal topu gibi kızsın sennnn bı tanıdık vardı Kayserili yüzü hiç gülmezdi korkardik hatta bütün kayserilileri yakti kafamda ay komşu olsaydık bı sofra kurardik şimdi
Hahaha Sende balli lokma tatlisisin su kayseriliye bak ya adimi kötüye cikarmis valla yaa toplasirdik hemen acardik hamurlari ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…