- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Seni öyle iyi anlıyorum ki canım benim ücretli de hep çıkmıyor ona çok kızıyorum insan bir alışınca çocuklara kopasi gelmiyor her zil sesi duyunca için buruk oluyor ama umudumuzu kaybetmeyelim bence haktan hayırlısı önce çalışmıyor boşveriyordum ama nedense artık hep bir dürtü var 10 günümüz var alanda iyi yapsak baya çıkarız
Gir girValla benim nereli olduğuma girmeyeyim en iyisi
Ya ne diyosun anne tarafim kastamonuluCiddi misin bende diyorum kanım neden ısındı bu kadarAntep candır bende eşimin işi dolayısıyla Kastamonudayim ama antebe gideceğim bir kaç seneye
Kayserili deyince hep sinirli ve mantı canlanıyor gözümde pastırma da tabiki ayyy gece geceKizlar bende kayseriliyimmmm
Benziyorlar amaBen bir ara iki çikolatayı karıştırıyordum acaba isim mi değişti diyordum
Hosgeldin Kizcemm sensiz olur muydu aslaaaaHepinize selam canlarım. Teşekkür ederim buraya dahil ettiğiniz için, sizleri görmeden seviyorum.
31 yaşındayım, işletme mezunuyum, muhasebeciyim, gelenekçi katı kurallı bir aileden gelmek ve garip dünya arasında hala sorularla yaşıyorum.
Bunların dışında fotoğrafçıyım ek iş olarak. Kitap kedi çay kahve delisiyim.
Bir de erkek milletinden hiç gülmemiş bir bedevi
Kısaca ben Buyum diyorumben susam Hakkı baba söylesin
Ya ne diyosun anne tarafim kastamonulucanım benim iste napalim es nereye biz oraya
Gerçekten miii akraba çıkacağız çok az kaldıYa ne diyosun anne tarafim kastamonulucanım benim iste napalim es nereye biz oraya
Mantiii mhhh olsada yeseydik ya simdi beKayserili deyince hep sinirli ve mantı canlanıyor gözümde pastırma da tabiki ayyy gece gece
Merhaba canim hosgeldinnn burda iki cikolatayiz bide benim bacim var
Sizin de konuşmalarıniza bayılıyorum çok tatlı ve çok ictensinizHepinize selam canlarım. Teşekkür ederim buraya dahil ettiğiniz için, sizleri görmeden seviyorum.
31 yaşındayım, işletme mezunuyum, muhasebeciyim, gelenekçi katı kurallı bir aileden gelmek ve garip dünya arasında hala sorularla yaşıyorum.
Bunların dışında fotoğrafçıyım ek iş olarak. Kitap kedi çay kahve delisiyim.
Bir de erkek milletinden hiç gülmemiş bir bedevi
Kısaca ben Buyum diyorumben susam Hakkı baba söylesin
Niyemis oo bakamBenziyorlar amaiki çikolata bir araya gelmemeliydi bence
Ay aynen bal topu gibi kızsın sennnnMantiii mhhh olsada yeseydik ya simdi beniye sinirli geliyor aklina kiz ben hic sinirli degilim ama bak
Hanginizi yiyevegimizi sasiririz şimdiNiyemis oo bakam
Birisi bitter çikolata ha bihter ha bitterBenziyorlar amaiki çikolata bir araya gelmemeliydi bence
Evett gönüller bir olsunnGerçekten miii akraba çıkacağız çok az kaldıgüzel ülkemizin her yanı güzel yeter ki gönüller bir olsun cikolatam ❤
Oyyy çok teşekkür ederim evet normal hayatımda neysem burda da oyum. O sizin içtenliğiniz.Sizin de konuşmalarıniza bayılıyorum çok tatlı ve çok ictensiniz
Hahaha Sende balli lokma tatlisisinAy aynen bal topu gibi kızsın sennnnbı tanıdık vardı Kayserili yüzü hiç gülmezdi korkardik hatta bütün kayserilileri yakti kafamda ay komşu olsaydık bı sofra kurardik şimdi
Anne tarafından Selanik göçmeni baba tarafindan bı kısmı Selanik göçmeni bı kısmı Malatyalı İstanbul Fatih'te doğdum 4 yaşından sonra İzmir'de büyüdüm oyhhhh yoruldum vallaGir gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?