- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Bitterini bihtwrini de behlulunu de sutlusunu de yeriz hahahahBirisi bitter çikolata ha bihter ha bitterdiğeri de sütlü çikolata
solimmiKahvaltı da ne yiyorsun mesela
Hosbuldum kuzum sagolHosgeldin Kizcemm sensiz olur muydu aslaaaaCansinn
Dostluk daha mühim en mühimEvett gönüller bir olsunnbiz dostluktan akrabayiz canım içinden ay oglum uyudu napsam sasirdim içim kıpır kıpır
Ssssttt söylemesolimmi
Her türlü çikolata yenir yaniBitterini bihtwrini de behlulunu de sutlusunu de yeriz hahahah
Kastamonulu kardeşim gel sendekıızlarr kastamonuu merkez miii ayy heyecanlandım memleketiiim
Okurken yoruldum derin bi nefes aldimAnne tarafından Selanik göçmeni baba tarafindan bı kısmı Selanik göçmeni bı kısmı Malatyalı İstanbul Fatih'te doğdum 4 yaşından sonra İzmir'de büyüdüm oyhhhh yoruldum valla
Evet Bihter cikolatayim bacimda sütlü kremali cikolata mhhhhHer türlü çikolata yenir yani
Yenmez mi kızHer türlü çikolata yenir yani
cokk gizli dmiiSsssttt söyleme
Düzelü behhKastamonulu kardeşim gel sendeya kastamonu deyince babam hep anneme "tas cikabilü ayı çıkabilü" espirisini yapıyor sinir oluyorum hani çok dağ varya oralarda kastamonu girişinde yazıyormuş.
Hepinize selam canlarım. Teşekkür ederim buraya dahil ettiğiniz için, sizleri görmeden seviyorum.
31 yaşındayım, işletme mezunuyum, muhasebeciyim, gelenekçi katı kurallı bir aileden gelmek ve garip dünya arasında hala sorularla yaşıyorum.
Bunların dışında fotoğrafçıyım ek iş olarak. Kitap kedi çay kahve delisiyim.
Bir de erkek milletinden hiç gülmemiş bir bedevi
Kısaca ben Buyum diyorumben susam Hakkı baba söylesin
Kastamonulu kardeşim gel sendeya kastamonu deyince babam hep anneme "tas cikabilü ayı çıkabilü" espirisini yapıyor sinir oluyorum hani çok dağ varya oralarda kastamonu girişinde yazıyormuş.
Bende bir ara oyleydim yani bazen diyorum neden vücutta kilo olayı insülin direnci falan var bütün fabrikayı yerdim herhaldeYenmez mi kızbugün huplettm kaç tane bir bilsen çikolatalar artık beni yeme onu te demeye başladı
İvet şuan bizi dinleyen fbi kar olabilircokk gizli dmii
Çok severim bihterli çikolatalariiiEvet Bihter cikolatayim bacimda sütlü kremali cikolata mhhhh
Benm.mide de kurt var sanırımBende bir ara oyleydim yani bazen diyorum neden vücutta kilo olayı insülin direnci falan var bütün fabrikayı yerdim herhaldeafiyet olsun kilo aldırmıyor mu pekii ben 1 tane yesem korkarak giriyor mideme
aynen cok haklısın gezeyen arkadasım tmamİvet şuan bizi dinleyen fbi kar olabilir
Bu önemli bilgiyi paylasmamalisin
Peki ya behlülü cikolatalarÇok severim bihterli çikolatalariiisağlığa da faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?