Hayatla ilgili sohbetler ..

Evett gönüller bir olsunn biz dostluktan akrabayiz canım içinden ay oglum uyudu napsam sasirdim içim kıpır kıpır
Dostluk daha mühim en mühim insan özgürleşiyor bebek uyuyunca ben hangi diziyi izleyeceğimi şaşırıyorum uyuyunca gerçi benimki hep uyuyor çok minnak olduğundan senin ki kaç yaşında cikolatam

kıızlarr kastamonuu merkez miii ayy heyecanlandım memleketiiim
Kastamonulu kardeşim gel sende ya kastamonu deyince babam hep anneme "tas cikabilü ayı çıkabilü" espirisini yapıyor sinir oluyorum hani çok dağ varya oralarda kastamonu girişinde yazıyormuş.

Anne tarafından Selanik göçmeni baba tarafindan bı kısmı Selanik göçmeni bı kısmı Malatyalı İstanbul Fatih'te doğdum 4 yaşından sonra İzmir'de büyüdüm oyhhhh yoruldum valla
Okurken yoruldum derin bi nefes aldim

Kastamonulu kardeşim gel sende ya kastamonu deyince babam hep anneme "tas cikabilü ayı çıkabilü" espirisini yapıyor sinir oluyorum hani çok dağ varya oralarda kastamonu girişinde yazıyormuş.
Düzelü behh
Adana merkez patlayan herkes.
Gıymatlim

Fotoğrafçılık ne güzel

Hemmmen geliyorum ben deee ahh ahh bilmez miyim anneni çok iyi anlıyorum

Yenmez mi kız bugün huplettm kaç tane bir bilsen çikolatalar artık beni yeme onu te demeye başladı
Bende bir ara oyleydim yani bazen diyorum neden vücutta kilo olayı insülin direnci falan var bütün fabrikayı yerdim herhalde afiyet olsun kilo aldırmıyor mu pekii ben 1 tane yesem korkarak giriyor mideme

Bende bir ara oyleydim yani bazen diyorum neden vücutta kilo olayı insülin direnci falan var bütün fabrikayı yerdim herhalde afiyet olsun kilo aldırmıyor mu pekii ben 1 tane yesem korkarak giriyor mideme
Benm.mide de kurt var sanırım
Kilim ideal şuan sadece sezeryan göbeği var
Çikolatalar a engel olamiyirmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…