- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
aynen cok haklısın gezeyen arkadasım tmam
Bende coooookkkk seviyorum Kastamonuyu küçük öyle güzel bir şehir kikıızlarr kastamonuu merkez miii ayy heyecanlandım memleketiiim
nere kizGezmiom kız artik valla evdeyiz
Ama cmrtesi yolculuk var
Bihterle Behlül çikolatalarıni bir yememek lazım der susarımPeki ya behlülü cikolatalar
Tatilenere kiz
sen simcik istanbulu sevmiyonmu istanbulda yasiyanlari sevmiyonmu nefretmi edyon onumu demeye calisyon heBende coooookkkk seviyorum Kastamonuyu küçük öyle güzel bir şehir kikalabalık şehirleri hiç sevmem
wayyyss nireeeTatile
Gezmistim.kastamonuyu :)güzel yerBende coooookkkk seviyorum Kastamonuyu küçük öyle güzel bir şehir kikalabalık şehirleri hiç sevmem
Oy yerim onun hep uyumasını minnacık ağzınıDostluk daha mühim en mühim❤ insan özgürleşiyor bebek uyuyunca ben hangi diziyi izleyeceğimi şaşırıyorum uyuyunca gerçi benimki hep uyuyor çok minnak olduğundan senin ki kaç yaşında cikolatam
Bence sirf behlüllü cikolarda zaraliBihterle Behlül çikolatalarıni bir yememek lazım der susarım
Bende coooookkkk seviyorum Kastamonuyu küçük öyle güzel bir şehir kikalabalık şehirleri hiç sevmem
İstanbul u ayrı tutarım benceesen simcik istanbulu sevmiyonmu istanbulda yasiyanlari sevmiyonmu nefretmi edyon onumu demeye calisyon he
Sssssttt gel kulağına diyeyimwayyyss nireee
Hahhahaaa yanlışlıkla yediysen ardından bı adnanli çikolata atmak lazım tövbest gece geceBence sirf behlüllü cikolarda zarali
Annem direk "Ayı sensin"Hemmmen geliyorum ben deeeahh ahh bilmez miyim anneni çok iyi anlıyorum
Hayir ya bizde duyalimmSssssttt gel kulağına diyeyim
Hahshsha gece gece ask i memnuya bagladik ya giHahhahaaa yanlışlıkla yediysen ardından bı adnanli çikolata atmak lazım tövbest gece gece
Elemtere fiş kem.gözlere sis duymasinlar şimdi sonra gidemiyoruzHayir ya bizde duyalimm
Rojdir ne hojdirDüzelü behh
Adana merkez patlayan herkes.
Gıymatlim
Valla aşkı memnuyu midemize doldurduk gece yatamayacazHahshsha gece gece ask i memnuya bagladik ya gi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?